Hvad er det, og hvad er de bedste nyhedsaggregatorer og blogs på spansk?

I denne nye reality 2.0-verden er det, vi alle leder efter, forskellige applikationer eller muligheder, der tillader os mere mangfoldighed og muligheder i hvilke applikationer.

På baggrund af dette kan vi finde personer, der søger dag efter dag for at være opmærksomme på daglige nyheder, og da der er mange falske nyheder på internettet, søger disse mennesker på nettet efter bestemte applikationer kaldet aggregatorer, som er et tydeligt eksempel på praktisk. og sikkerhed.

Da de forsøger at kombinere en bred vifte af information så den modtages af brugeren ved hånden. I denne artikel hjælper vi dig med at vælge de bedste spanske blog- og nyhedsaggregatorer, som du helt sikkert vil downloade.

Indeks
  1. Få mere at vide om horisontale aggregatorer
  2. Lær vertikale aggregatorer at kende

Få mere at vide om horisontale aggregatorer

Disse kaldes så, takket være deres store alsidighed med hensyn til de temaer, der kan tilbydes. Inden for dem kan du interagere, udgive og læse fra forskellige forfattere, du skal blot vælge den, der passer bedst til dine behov. Dem vi anbefaler er:

  • Meneame : dette er en nyhedsaggregator på spansk, som hovedsageligt blev skabt af Ricardo Galli. I denne applikations rum er det brugerne, der hovedsageligt tilbyder nyhederne, der er i klassifikationen til højre på forsiden. Det er kendt for i øjeblikket at være den aggregator med den højeste trafik i verden.
  • Blogs: Det er en aggregator virker siden lang tid . Det, der er vigtigt for sine brugere, er det faktum, at det formår at tilbyde hosting til sine brugeres forskellige blogs. Derfor er dens drift ret lig et socialt netværk for bloggere.
  • karmacrazy : Hvis du leder efter det bedste fra begge verdener, er dette det perfekte sted for dig, for her vil du se en aggregator, et socialt netværk og en fremragende linkforkorter.
  • Det er dog lidt af en ny platform, så succes er ikke garanteret med denne endnu. En af de ting, der gør karmacrazy et aggregat internet side med stort potentiale er muligheden for at se alt det indhold, som andre brugere har delt, som også kan filtreres.

Lær vertikale aggregatorer at kende

På den anden side er vertikale aggregatorer specialiseret i emner . Dette er især nyttigt, når du vil distribuere dit eget indhold, fordi der inden for denne applikation er en vis fleksibilitet, som søger at have et direkte forhold mellem brugerne og den tilføjelsesstil, de har valgt.

En af de vigtigste faktorer ved denne type aggregatorer er det faktum, at de er meget pænere for Blogger, hvorfor den distribuerer sine elementer meget mere harmonisk. Her efterlader vi dig en liste over vertikale aggregatorer, som du helt sikkert vil prøve:

  • Divoblogger : Dette er en af ​​de bedste bloggersider. Selvom det er et relativt nyt websted, har dets grundlag fokuseret på at skabe et harmonisk rum, hvor forskellige typer information kan formidles, og dermed give hver af de artikler, der vises der, en bedre kvalitet.
  • Ligeledes har denne platform en fremragende kilde til trafik, og dens cirkulation er ret positiv, så du vil føle dig godt tilpas i dens mellemrum .
  • Mktfan : en nem, enkel og meget positiv applikation med fokus på social media marketing, sociale netværk og et særligt sted for community managers.
  • Den har en filter fremragende kvalitet, som bestræber sig på at placere blandt de første resultater alle de beskeder, der har fået den bedste modtagelse fra brugerne. Men mange mennesker finder det nemt at uploade deres indhold.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Go up