Sådan sætter eller skriver du adresse, afsender og modtager på et brev eller en konvolut - Eksempel

Breve har været en del af vores liv siden skrivningen begyndte og har markeret samfundets ustoppelige fremskridt. Et brev vil ikke kun være et universelt krav for al ledelse vil det også være et udsnit af vores organisatoriske og faglige niveau.

Breve vil være en del af os, der ikke taler, men som de kan læse os for, og det er meget mere afgørende . Nå, gennem tekst og tale, såvel som dens konstruktion, kan vi vide meget om en person.

Det, som mange organisationer, institutioner og virksomheder i dag meget klart har, er, at formalitet vil altid være succes for alt . Vi kan således understrege, at et brev er kendetegnet ved sin struktur og sin formaliserede skrift. Derfor vil vi afsætte følgende linjer til at nedbryde den korrekte protokol, som vi vil forsegle vores breve med.

Indeks
 1. Hvorfor er det nødvendigt at skrive et brev?
 2. Sådan skriver du adresse, afsender og modtager på et brev eller en kuvert

Hvorfor er det nødvendigt at skrive et brev?

Kort, selvom det er sandt, taber terræn i den digitale verden, men brugen af ​​dem er stadig nødvendig, og der er et stort behov for dem. På grund af det usædvanlige må det forventes, at vi ikke husker kommandoen eller protokollen for udpege informative elementer og sender brevet. Adressen, afsenderen og modtageren, er det væsentlige, kan repræsentere et irritationsmoment, hvis vi ikke er vant til at fange dem.

Hvis vi ønsker at gøre brevet håndskrevet eller virtuelt, følges samme proces. Medmindre du har vende tilbage med tastaturet på grund af hans engelsktalende baggrund i nogle tilfælde.

Som for eksempel sproget, nemt at konfigurere tastaturet på spansk, er det meget vigtigt at huske på det for at undgå misforståelser. Selvom du vil beholde kildesproget du skal bare vide, hvordan du placerer accenter og eñes på et engelsk tastatur.

Det er sandt, hvad de siger, det, der ikke er skrevet, findes ikke, og hvis vi ikke ved, hvordan vi skal udtrykke, hvem brevet skal afleveres til, er det som om det ikke eksisterede .

Det er at skrive for luften. Men det gælder ikke kun de informative elementer i brevet. Nogle dokumenter skal være struktureret med data i Excel . Derfor vil det være en prioritet at vide, hvordan man indsætter accenter i Excel.

Upåklagelig stavning er derfor et afgørende element, uanset bogstavet, og underlagt den fortællestil, der udføres, eller for de handlinger, der anmodes om. Det er altid godt at rette omhyggeligt din grammatik. På samme måde er at vide, hvordan man automatisk retter stavning i Excel eller andre kontorprogrammer et eksempel, som gælder for enhver bogstavstil.

Sådan skriver du adresse, afsender og modtager på et brev eller en kuvert

I alt er der regler, og hvis det er et spørgsmål om den formelle sag om et brev og dets adresse, afsender og modtager , endnu mere. Generaliserede regler anvendes på det både for dets konformation og for dets placering i selve teksten. Det skal dog huskes, at det kan variere afhængigt af den region, hvor spurven befinder sig, men generelt er dens morfologi bevaret.

Adresserne : de afspejles generelt på konvolutten, altid placeret i enderne af denne. Generelt angives adressen med en række hierarkiske data og ved vedhæftning af postnummer. Hvor det vil gå fra mindste til største. Lad os tage en hypotetisk adresse med referencedata:

 • wienerbrød Las Acacias
 • Los Olivares Bygning
 • Avenue Las Azucenas med calle el Almendro, terrasse niveau s/n
 • - POSTNUMMER - Madrid
 • SPANIEN.

afsender : det er den, der sender beskeden, i dette tilfælde brevet, og dets data skal vedhæftes tydeligt og enkelt.

Det er relevant, for hvis brevet er tabt, hvem der krydser det ved, hvem den skal sendes til , eller hvem der skal svare, ved hvor den skal ledes hen. Vi vil illustrere med referencedata. Ved at placere os selv i den øverste venstre sektion fanger vi:

 • Pedro Mendoza
 • Calle la Roca, hus nr. 10
 • Tenerife Kanariske Øer Spanien - POSTNUMMER -

Modtager : det er den person, vi sender beskeden til, især brevet. Generelt er dens korrekte struktur afgørende for at undgå tab. Derfor repræsenterer vi en instansiering med hypotetiske data.

 • Maria Carmona
 • Calle La Maleta, nr. 03, etage 05
 • - POSTNUMMER - Navarra
 • SPANIEN.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Go up