Hvordan kan jeg se min Android eller iPhones notifikationshistorik?

Denne vejledning lærer dig, hvordan du får vist meddelelseshistorikken for din Android eller iPhone for ikke at gå glip af noget. Uanset om du bruger Android eller iPhone, er denne procedure meget enkel, såvel som historien om installerede applikationer på Google Play. Fortsæt med at læse!

Nogle gange med den daglige travlhed har du ikke tid til at være opmærksom på telefonen og alle de notifikationer, der kommer. Nogle gange er der så mange, at de farer vild på den lange liste, og til sidst kan man ikke se dem alle.

Der er en falsk tro på, at hvis meddelelser ikke vises i din telefons statuslinje, vil du ikke kunne se dem. Du skal vide, at der er en måde at se dem på, som meget få mennesker kender til.

Der er to muligheder for at se notifikationshistorikken for din Android eller iPhone, den første er via indstillingswidgetten på hovedskærmen i tilfælde af Android, fra notifikationscenteret, hvis du har en iPhone og med eksterne apps . Find ud af, hvordan du gør det med følgende instruktioner.

Indeks
 1. Brug Telefonindstillinger til at se din Android- eller iPhones notifikationshistorik
  1. Android-meddelelseshistorik
  2. iPhone-meddelelseshistorik
 2. Eksterne apps til at se din Android eller iPhones notifikationshistorik
 3. Notifikationshistorik

Brug Telefonindstillinger til at se din Android- eller iPhones notifikationshistorik

Ligesom indstillinger bruges til at opdatere Android-softwaren på en telefon eller tablet eller blot finde ud af, om Android er 34-64 bit, er de også nyttige i dette selvstudiescenarie.

Den primære måde at se din Android eller iPhones notifikationshistorik på er gennem mobilindstillinger. Dette er den mindst komplicerede måde at gøre det på for begge operativsystemer, fordi du du behøver ikke gøre meget mere end at bruge de værktøjer, din mobil giver dig.

Android-meddelelseshistorik

Denne funktion er tilgængelig for Android-operativsystemet fra vædde til Dag 4.3 Jelly Bean .

Det er vigtigt at tage højde for, at det kun virker på ren Android og du skal altid have den nyeste version af softwaren på din opdaterede mobil.

Her er trinene for at se Android-meddelelseshistorikken fra telefonens indstillinger:

 1. Gå til hovedskærmen på din mobil, og tryk og hold en del, der er ledig.
 2. Efter et par sekunder vises en menu på skærmen med forskellige muligheder. Find den der siger "Skærmindstillinger" og vælg det.
 3. Når du er i vinduet med skærmindstillinger, skal du rulle ned, indtil du finder muligheden "Meddelelseslog".
 4. Hvis du vælger denne mulighed, rettes notifikationslog-widgetten på hovedskærmen. For at se historikken skal du bare gå til hovedskærmen og klikke på den.

iPhone-meddelelseshistorik

Fra enhver iPhone kan du se alle de notifikationer, der er nået til din mobil takket være Notification Center. For at gøre dette skal du følge følgende trin:

 • Hvis du vil se dine notifikationer fra den låste skærm, skal du bare stryge op fra midten af ​​skærmen.
 • For at se alle underretninger fra enhver skærm på din mobil skal du glide fingeren fra toppen af ​​den.
 • Fra notifikationscenteret kan du også slette al historik. Bare tryk og hold X-knappen nede og vælg "Slet alle meddelelser".

Eksterne apps til at se din Android eller iPhones notifikationshistorik

Hvis din mobil ikke bruger Ren Android, du vil ikke kunne se dens notifikationshistorik via den widget, vi allerede har nævnt.

Du kan dog bruge apps til at se notifikationsloggen, bortset fra at notifikationer før appinstallation ikke kan hentes. Du skal også give tilladelse til få adgang til dine mobilmeddelelser.

Notifikationshistorik

Det er en ret simpel app at bruge og har et godt ry, du komme i legebutikken. Den første ting at gøre er at installere den og give den de nødvendige tilladelser. Når det er gjort, lader app'en dig sortere dine notifikationer baseret på den app, der sender dem; Du kan også sortere kronologisk eller søg efter en bestemt.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Go up