Sådan finder du ud af funktionerne eller specifikationerne for min bærbare computer eller notebook

Det er ekstremt vigtigt, at du ved det hvordan man kender funktionerne eller specifikationerne på min bærbare eller bærbare computer . Årsagerne kan være mange, men det er vigtigt at have et simpelt program, der viser os detaljerede og klare oplysninger om specifikationerne for vores bærbare computer.

Heldigvis er der et ret effektivt program, der hedder Speccy og det giver os mulighed for at se alle funktionerne i vores bærbare computer i detaljer. Det er en gratis program som ikke har nogen form for reklame, og frem for alt er det for let, hvilket er ideelt.

Det er vigtigt at du kendte specifikationerne for din bærbare computer af flere årsager . En af de vigtigste er, hvis du skal formatere din Windows. Hvis du kender komponenterne, er det betydeligt nemmere at finde de nyeste drivere at installere, når du først har formateret computeren.

Den anden grund er tvivl om, at du ønsker at forbedre eller diagnosticere problemer med din computerhardware i fremtiden. Siden han er nødvendigt, at du kender den specifikke hardware på din bærbare computer at købe nye kompatible komponenter.

Indeks
  1. Hvordan man kender specifikationerne for min bærbare computer
  2. Hvordan man kender specifikationerne for min bærbare computer

Hvordan man kender specifikationerne for min bærbare computer

Den første ting, vi skal gøre, er at downloade et program kaldet Speccy, der har en helt gratis version, der hjælper os med at kende alle egenskaberne ved vores bærbare computer på få sekunder.

Når du kommer ind på hjemmesiden, vi har nævnt ovenfor, skal du klikke på den grønne knap, som er til højre og siger” Download den seneste version ", åbner et pop op-vindue, hvor du kan se en knap, der siger "Download nu".

Vi anbefaler, at du ikke klikker på denne knap og blot klikker på linket nederst i dette vindue, hvor der står " Nej tak, fortsæt med at downloade Speccy ".

Derefter begynder programmet at downloade. Dette bør ikke tage for lang tid, fordi det vejer mindre end 7 MB . Således vil du i løbet af få sekunder have programmet på din computer.

Når det er downloadet, fortsætter vi med installationen, som om det var et andet program. Når installationsprogrammet er åbent, kan du vælge dets sprog i øverste højre hjørne, vi anbefaler, at du lægger den på spansk .

Hvordan man kender specifikationerne for min bærbare computer

Efter installation af programmet fortsætter vi til dets udførelse. Grænsefladen på denne er ret enkel, da formålet med Speccy kun er at vise alle specifikationer af min bærbare computer så du ikke komplicerer dig selv for meget.

Vi kan se på venstre side hver sektion af vores computer med detaljerede oplysninger: operativsystem, CPU, RAM, bundkort, grafik, lagring, optiske drev, lyd, periferiudstyr og netværk . Samtidig kan vi se oversigten, hvor vi ser alle komponenterne uden meget mere information, som var det enhedshåndteringen.

En detalje at huske på er, at den også tjener til at have en lille idé om computerkomponenttemperatur . Sådan at du på denne måde ved, om noget bliver for varmt, hvilket vi skal være meget opmærksomme på, især hvis vores bærbare har god brugstid.

Som du kan se, programmet er ekstremt enkelt, let og slet ikke påtrængende . Frem for alt er det meget nyttigt, fordi det indeholder en stor mængde information, der kan bruges til en lang række forskellige situationer, ikke kun dem, der er anført ovenfor.

Det er relativt let at lære at kende funktionerne eller specifikationerne på min bærbare eller bærbare computer . Det kan højst tage dig et par minutter at downloade programmet, og det er nok det mest komplicerede, du skal gøre for at have alle oplysninger om din computers hardware.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Go up