Sådan fjernforbindelse til QNAP NAS-servere ved hjælp af MyQNAPcloud

I dag er mange af vores handlinger direkte relateret til den virtuelle verden . Fra kredit- og betalingskort til sociale netværk. I vores daglige liv slipper vi ikke for vores stærke engagement i denne digitaliserede æra.

Sådan er de filer og dokumenter, som vi havde fysisk i mapper og bånd nu fuldt digitaliseret . Det er ikke længere nødvendigt at købe en cd for at gemme billederne fra den sidste familieferie, for til dette kan du bruge Google Fotos .

Det er her vores behov ligger gemme filer og dokumenter på et websted, der tillader tilgængelighed og garanterer sikkerhed. Vi ønsker ikke at have harddisken med overalt, hvor vi har brug for informationen.

Af denne grund, online lagringstjenester er blevet udviklet. Som det ser ud, fungerer disse midler til fjernoptagelse af data. Således er denne type information tilgængelig fra hvor som helst og fra enhver enhed.

En af de cloud storage-tjenester det mest populære er den foreslåede af iPhone. Nå, dets brugere har en iCloud-konto, hvor du kan gemme alle deres filer. Desuden giver denne service også mulighed for at udvide sin kapacitet til at give mere lagerplads.

I denne artikel vil vi fortælle dig, hvordan myQNAPcloud online-lagringstjenesten fungerer. Derudover vil vi lære dig trinene for dig fjernforbindelse til QNAP NAS-servere ved hjælp af MyQNAPcloud .

Indeks
  1. Hvad er myQNAPcloud-tjenesten til?
  2. Fjerntilslut til QNAP NAS-servere ved hjælp af MyQNAPcloud

Hvad er myQNAPcloud-tjenesten til?

MyQNAPcloud-tjenesten giver mulighed for fjernforbindelse og meget nemmere til vores hjemme-NAP-servere. Nå, selvom vi også kan få adgang til vores NAP-servere kan vi bruge IP-adressen eller navnet på serveren eller den URL, der er angivet til den.

Med myQNAPcloud vil vi ikke kun have adgang til vores servers indhold, men vi kan også få adgang til vores kollegaers server for at kunne dele ressourcer med hinanden . Dette gøres naturligvis gennem indstillingerne for delt adgang.

Noget meget karakteristisk for myQNAPcloud-tjenesten er således dens grafiske grænseflade. Dette gør det til en meget venlig server manager fordi mulighederne præsenteres intuitivt.

Og hvis det ikke var nok installation af myQNAPcloud er ekstremt simpelt. Det giver dig mulighed for at registrere dig med din Google-konto, din Facebook-konto eller med din e-mail, så betaler du et brugergebyr og konfigurationen med din NAP-server sker automatisk.

Fjerntilslut til QNAP NAS-servere ved hjælp af MyQNAPcloud

Til at begynde med skal vi log ind på MyQNAPcloud . Som nævnt ovenfor er der tre måder, med vores Google- eller Facebook-kontodata eller med vores e-mail.

Når det er gjort, vil vi modtage en e-mail med verifikation af JEG' registrering . Vi skal åbne e-mailen og åbne linket, der siger Bekræft registrering. Når dette trin er gennemført, kan vi bruge MyQNAPcloud-kontoen.

Nu siden QTS kontor , skal vi finde MyQNAPcloud-ikonet. Det er til venstre, nu klikker vi der. Senere klikker vi på Første trin.

Nu starter vi med MyQNAPcloud-opsætningen. Her skal vi logge ind med e-mail og adgangskode på vores MyQNAPcloud-konto . Den næste ting at gøre er at indstille navnet på den QNAP NAS-enhed, vi er ved at konfigurere. Dette navn vil blive brugt til at etablere en forbindelse til denne server hvor som helst med kun navnet.

Fortsat præsenteres vi for server adgangskontrol . Her kan vi indstille indstillingerne og tilladelserne til at dele filerne med andre brugere. Efter denne proces vil programmet bekræfte, at MyQNAPcloud er installeret på dit skrivebord, hvis ikke, vil det fortsætte med nævnte installation.

Når du er færdig, vil installationsprogrammet vise dig alle nyhederne om MyQNAPcloud seneste opdatering så du er opmærksom på de tjenester, der er tilgængelige for den.

Det kan du nu fjernadgang til QNAP NAS-servere vha hjælp fra MyQNAPcloud. Husk, at QNAP-appen skal være installeret på din mobilenhed, hvis du vil have adgang til din server gennem den.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Go up