Sådan ved jeg, om min pc har en virus eller er hacket, greb ind

Har du nogensinde spekuleret på...hvordan ved jeg, om min pc har en virus, er hacket eller har grebet ind...? I denne artikel vil vi give den information, du har brug for, på en enkel og nem måde for at beskytte din computer mod disse trusler.

Det er vigtigt at vide, hvad vi skal gøre, fordi vores computer indeholder mange (hvis ikke alle) af de personlige data og adgangskoder, vi bruger til at banktransaktioner og e-mailkonti . Men først vil vi informere dig om symptomerne ved mistanke om, at vores pc har en virus eller har grebet ind.

Indeks
 1. 10 symptomer, der fortæller, om din pc har en virus eller er hacket
 2. Ikke-antivirusmetode til at fjerne virus fra pc
 3. Med ekstern hjælp til at forhindre, at din pc bliver forstyrret eller hacket

10 symptomer, der fortæller, om din pc har en virus eller er hacket

 • Hvis din computer kører langsommere end normalt.
 • Når du tænder for din computer, bemærker du, at startprocesserne er overdrevne langsom selv at gå ind i Windows i omkring 5 minutter er allerede foruroligende.
 • Du er på internettet, og du kan se, at din browser automatisk omdirigerer dig til sider, som du ikke har bedt om.
 • En anden oplysning er at se, at et vist antal pop-ups er du konstant åben, normalt er det reklame. Selvom der faktisk er websteder med denne type annoncer, er det, der kan bekymre os, hvis annoncerne er overdrevne. Selvom der er måder at deaktivere eller blokere disse vinduer på.
 • Hvis du, når du åbner din browser (Google Chrome, Internet Explorer) og pludselig bemærker nye værktøjslinjer med nye knapper, som du ikke har inkluderet, er dette en indikation.
 • Hvornår fejlmeddelelser vises, hvilket indikerer, at en fil ikke kan slettes.
 • Hvis du arbejder på et program, og det regelmæssigt lukker uventet.
 • Du begynder at bemærke, at nogle billeder ikke kan ses, ikke kan åbnes eller andre dokumenter, så er dine filer beskadiget, så der er en stærk mistanke om, at de er piratkopierede .
 • Når du går ind på internettet, ser du, at der i browseren er en anden søgemaskine, end den du normalt bruger, og den viser dig ikke den, du havde som standard.
 • Hvis det begynder at dukke op, giver konstante vinduer besked Windows systemfil fejl.

Hvis du under analysen af ​​alle disse data havde symptomer, er det sandsynligt, at din pc er inficeret med en virus, er blevet hacket eller interveneret af eksterne enheder. Selvom virus generelt er mere subtile, når det kommer til at komme ind på computeren. De kan endda lægge sig fast i boot-systemet, de kaldes boot-virus, og de kan fjernes.

Ikke-antivirusmetode til at fjerne virus fra pc

 • Hvis du er på Windows, skal du gå til Start og i søgelinjen skrive » cmd derefter Enter, en anden mulighed er at skrive "kommandoprompt". Et sort baggrundsvindue åbnes, klar til at du kan skrive listen over CMD-kommandoer.
 • Transskriber denne kommando: » netstat -noa derefter Enter-tasten. Denne instruktion giver dig mulighed for at finde ud af, om en forbindelse bliver brugt af en virus.
 • Du vil fokusere på eksterne IP-adresser, hvis status er " etableret (angiver, at en proces er implementeret i systemet, der forbruge forbindelsesressourcer).
 • Åbn "Whatismyipadress.com" webside, klik på Søg IP'er og du vil indsætte eller indtaste den eksterne IP-adresse med "etableret" status, tryk på knappen "hent IP detaljer". Bemærk: Skriv ikke tal efter kolon (:).
 • Det vil vise dig oprindelsen af ​​IP-adressen, hvis den er fra en anerkendt organisation … etc.
 • En anden måde er at skrive » pid (unik kode for hver proces).
 • Du går til Start og åbner opgavehåndteringen, fanen tjenester.
 • Sammenlign 'pid'en' med den 'pid', som opgavestyringen afspejler til dig. På den måde finder vi ud af, hvem der står bag.

Med ekstern hjælp til at forhindre, at din pc bliver forstyrret eller hacket

Du kan få adgang til spydetectfree-værktøjet, det er en detektor gratis spyware. Det registreres automatisk, det downloades fra worktime.com-siden. Et andet fremragende antivirus er anti-malwarebytes, det er gratis, det hjælper dig med at forhindre eller udrydde vira. Som du kan se har vi mange værktøjer såsom firewall, antivirus, anti-spyware og anti-spam til at beskytte vores pc

I denne del af artiklen vil du allerede vide, om din pc har en virus, er hacket eller har grebet ind. Hvis dette var nyttigt, kan du sende os dine kommentarer eller spørgsmål for at fortsætte med at give flere oplysninger. Hjælp med at tilføje mere kyndige brugere og pansrede computere.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Go up