Sådan overclocker jeg min CPU for at forbedre min pc's ydeevne

Når vi har brugt vores personlige computer i lang tid, tror vi, at den er ved at være slut. Men det viser sig, at der er nogle strategier, du kan implementere i det interne, som vil give det mere kraft og øge dets ydeevne. Derfor viser vi dig nedenfor hvordan man overclocker min cpu for at forbedre min pc's ydeevne.

Men du undrer dig helt sikkert over, hvad overclocking er, og det er ikke andet end en clockhastighedsacceleration processor . Selvom dette er en af ​​de mest almindelige måder at øge ydeevnen på, skal du vide, at det ikke er den eneste. Da du kan finde andre faktorer, såsom aktivering af processorkerner, blandt andre.

Det er vigtigt, at før du dedikerer dig selv til at foretage visse ændringer på din enhed, dokumenterer du dig selv på de trin, som vi skal lære dig at udføre nedenfor. Siden overclocking kan være en meget konservativ procedure. Dette er meget ens, når vi forsøger at reducere og optimere processorhastigheden fra BIOS, af denne grund skal vi være meget forsigtige

Indeks
  1. Sådan overclocker jeg min CPU for at forbedre min pc's ydeevne
  2. Trin til at fremskynde min processor og forbedre min pc-ydeevne

Sådan overclocker jeg min CPU for at forbedre min pc's ydeevne

Du skal også være klar over, at denne procedure ikke kan udføres på alle computere. Og så skal du finde ud af, om bundkortet eller processoren har låste multiplikatorer. I så fald ville det helt undgå overclocking og dermed vil fremskynde din CPU.

En anden meget vigtig faktor involveret i denne procedure er varme, for når spændingen stiger, genereres en højere temperatur og derfor varme.

Så anbefales det at downloade en applikation, der giver dig mulighed for at kontrollere og overvåge temperaturen på CPU der er nogle meget gode, og vi kan anbefale Core Temp og Prime95 .

Trin til at fremskynde min processor og forbedre min pc-ydeevne

Det første trin, du skal udføre, er at tænde din computer, tryk straks på Esc, DEL eller F2-tasten for at få adgang til BIOS-opsætningsmenuen.

Den næste ting du skal gøre er at finde fanen Overclocking, du kan muligvis ikke finde dette navn og i stedet finde Avancerede frekvensindstillinger.

De værdier, som producenterne medtager for overclock CPU'en kan gå fra 4 GHz til 4,8 GHz, men det kan variere, hvis dit bundkort tager det til disse værdier, er det mere end nok til at det udfører den procedure du ønsker. Men hvis du ønsker det, kan du øge disse værdier, men det er helt op til dig.

Du kan også øge basisuret, og denne parameter kan øges til 10%, for at gøre dette går du ind i menuen Overclocking eller Advanced Frequency Setting og går til sektionen Basisur.

Det er vigtigt, at du foretager denne justering gradvist og bruger programmet, der giver dig mulighed for at kontrollere, om din CPU ikke viser nogen ændring.

Hvis dette er tilfældet, skal du vende tilbage til de tidligere værdier, hvis alt går vel, du kan gradvist øge accelerationshastigheden.

Husk at jeg øgede en lille procentdel, du forlader menuen, genstarter pc'en og kører programmet for at se hvordan processoren opfører sig med de nye værdier, hvis du ønsker det kan du fortsætte med at øge værdien.

Men hvis du også vil justere multiplikatoren, så skal du sænke basisurhastigheden , finder du denne mulighed i afsnittet CPU Clock Ratio. Og du kan kun øge 0,5 ved hvert forsøg og udføre en stresstest og overvåge den generelle temperatur på hele din computer.

Du skal være meget omhyggelig med at holde øje med eventuelle ændringer eller justeringer, du foretager, da de kan forårsage et alvorligt systemnedbrud. På denne måde viser vi dig hvordan du kan forbedre din pc's ydeevne ved overclocking.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Go up