Løsning på api-ms-win-crt-runtime-l1-1-0.dll manglende fejl - Programmet kan ikke startes

Nogle gange giver vores computer os en fejl, og vi ved ikke, hvad de er, i dette tilfælde viser vi løsningen på fejl api-ms-win-crt-runtime-l1-1-0.dll mangler – Programmet kan ikke startes.

Eller du ser muligvis en meddelelse om, at du har brug for en opdatering fra Microsoft for at fortsætte med at installere en ny app.

Hvis du finder denne fejl frustrerende, læs videre for at finde ud af, hvordan du løser problemet .

Indeks
 1. Hvad forårsager fejlen "api-ms-win-crt-runtime-l1-1-0.dll mangler"?
 2. Sørg for, at Windows er opdateret
 3. Kør en systemfilkontrol
 4. Hvad er "api-ms-win-crt-runtime-l1-1-0.dll"?

Hvad forårsager fejlen "api-ms-win-crt-runtime-l1-1-0.dll mangler"?

Når du forsøger at starte et program eller bruge et program som f.eks. Microsoft Office og Adobe-programmer, får du muligvis en fejlmeddelelse: "Programmet kan ikke starte, fordi api-ms-win-crt-runtime-l1-1- 0.dll mangler fra din computer.

Løsningen til api-ms-win-crt-runtime-l1-1-0.dll fejl mangler, eller en af ​​dem er at prøve at geninstaller programmet for at rette dette program .

Det er irriterende at se denne fejl, hvis det haster med at bruge denne applikation. Men ved du, hvad der forårsagede denne fejl? Der er hovedsageligt tre årsager:

 • Som en del af Visual C++ Redistributable blev Universal C Runtime (CRT) ikke installeret korrekt.
 • Filen api-ms-win-crt-runtime-l1-1-0.dll formodes at være inkluderet i den omdistribuerbare Microsoft Visual C++ til Visual Studio 2015. Men din computer har ikke denne software.
 • Microsoft Visual C++ Redistributable for Visual Studio 2015 findes ikke eller er beskadiget.

Derfor, hvis du vil rette denne fejl, kan du overveje disse tre årsager.

Sørg for, at Windows er opdateret

Den hurtigste måde at finde løsningen på api-ms-win-crt-runtime-l1-1-0.dll manglende fejl eller løse dette problem er at sørg for, at dit operativsystem er opdateret .

Du skal med andre ord have en af ​​de seneste versioner af Windows eller, hvis det ikke er tilfældet, en af ​​versionerne af Windows 10, alt efter hvad der er bedst.

Følg disse trin for at opdatere Windows-operativsystemet manuelt:

 • Skriv "Indstillinger" i søgefeltet, og vælg den relevante mulighed, eller du kan klikke på ikonet "Indstillinger" i startmenuen.
 • Fra indstillingsmenuen skal du vælge "Opdateringer og sikkerhed".
 • Sørg for at vælge "Windows Update" fra højre menu. Til venstre, klik på " Opdater status som siger "Søg efter opdateringer".
 • Hvis en opdatering er installeret, skal du genstarte din computer, før den træder i kraft. For at gøre dette skal du klikke på "Power"-ikonet i startmenuen og vælge "Genstart".

Hvis en fastlåst eller manglende opdatering forstyrrede DLL'ens funktionsevne, denne metode burde løse problemet .

Men hvis du stadig har problemer med appen, skal du fortsætte til næste trin.

Kør en systemfilkontrol

Windows har et forudinstalleret program, der kan kontrollere for fejl i andre programmer, der kører på systemet.

Du kan nemt finde og reparere api-ms-win-crt-runtime-file | 1-1-0.dll mangler. Følg disse trin for at køre en filkontrol:

 • Skriv "cmd" i søgefeltet og tryk [Entrée].
 • Højreklik på "Kommandoprompt" og vælg "Kør som administrator" fra rullemenuen, der vises.
 • Når kommandopromptvinduet åbner, skal du skrive » sfc /scannow efter kommandoprompten (uden anførselstegn) og tryk [Entrée]. Vent på, at processen er fuldført. Det kan tage noget tid.
 • Når scanningen er fuldført, skal du genstarte din computer. Som før skal du klikke på "Power"-ikonet i startmenuen og vælge "Genstart".

Hvad er "api-ms-win-crt-runtime-l1-1-0.dll"?

Før vi introducerer "api-ms-win-crt-runtime-l1-1-0.dll", lad os tale om DLL'er. DLL er en forkortelse for Dynamic Link Library og er en type softwarefil.

På Windows er mange applikationer ufuldstændige og uanvendelige. De er opdelt i nogle få relativt uafhængige filer i Windows dynamiske linkbibliotek.

I det øjeblik et program starter, vil den tilsvarende DLL-fil blive brugt.

Med andre ord tillader en DLL-fil et program til at opdele dets forskellige komponenter i forskellige moduler så apps kan tilføje eller fjerne nogle for at inkludere eller ekskludere visse funktioner.

Denne funktion gør det muligt for et program at koste mindre plads, fordi det ikke har brug for hele DLL-filen.

DLL'er kan opdeles i to typer: dynamisk link ved indlæsningstid og dynamisk link ved køretid.

api-ms-win-crt-runtime-l1-1-0.dll hører åbenbart til dynamiske links under kørsel. Det betragtes som en vigtig fil i Windows-operativsystemet.

Et sæt pilotprocedurer og -funktioner leveret af det kan anvendes på Windows .

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Go up