Sådan bruger du Android-mobiltelefon som mus eller tastatur på pc

Det har mobiltelefoner i dag computerlignende kraft , så vi kan bruge dem til mange vigtige opgaver, i bund og grund er de en støtte for mange forhold. I nødsituationer kan det være nyttigt at vide, hvordan man bruger en Android-mobiltelefon som mus eller tastatur på en pc.

Der er mange situationer, hvor vi måske har brug for et ekstra tastatur eller mus, den mest almindelige er, når vores eksterne enheder går i stykker. Der er også en anden måde at drage fordel af vores android at bruge dem som mus eller tastatur.

Ved at bruge en Android-mobil som en enhed kan vi fjernstyre vores computere, så vi kan styre alt fra vores mobiltelefon. I denne tutorial, som i mange andre på vores side, kan du nemt lære at bruge din mobil som mus eller tastatur.

Indeks
 1. Sådan bruger du Android-mobiltelefon som mus eller tastatur på pc
  1. Fjernbetjening mus
  2. Lær, hvordan du styrer din pc fra Android med Remote Mouse
 2. Fordele og overvejelser med fjernmus
  1. Fjern
  2. Flere funktioner
  3. Det vil være nødvendigt at have en internetforbindelse

Sådan bruger du Android-mobiltelefon som mus eller tastatur på pc

Vores mobiler er exceptionelle værktøjer til flere aktiviteter, de er praktisk talt en lille pc i vores hænder. Faktisk kan du også bruge to enheder sammen for eksempel: Det er muligt at bruge en Android til at styre en pc, og det vil vi lære dig i dag.

Udover ovenstående giver Android systemet dig også mulighed for at bruge din mobiltelefon som fjernbetjening til et SMART TV, hvilket du også kan tage højde for, hvis du har en enhed med disse egenskaber. For at komme tilbage til emnet, der bringer os i dag, læs følgende information for at bruge din mobiltelefon som mus eller tastatur på din pc .

Fjernbetjening mus

Vi kan udføre den førnævnte opgave gennem en nyttig applikation, vi henviser til Remote Mouse. Med denne applikation vil du være i stand til styre din pc fra din enhed android denne applikation skiller sig ud for flere faktorer, og det er derfor, vi anbefaler det.

Fjernbetjening mus er meget nem at bruge, den har også mange positive vurderinger, derfor er det en sikker og pålidelig applikation. Det første du skal gøre er at downloade appen til din Android-enhed og pc.

For at få programmet på Android skal du downloade det fra Remote Mouse Play Store. I tilfælde af pc-applikationen skal du gå til følgende adresse RM og klikke på Hent nu.

Lær, hvordan du styrer din pc fra Android med Remote Mouse

Brug en computer med din mobil er meget let med denne applikation og udførelsesprocessen er meget enkel. Følg instruktionerne nedenfor for at bruge fjernmusen:

 • Når du har downloadet appen, skal du installere den på din computer skal du også have det på din enhed android .
 • Din computer og din mobil skal være tilsluttet samme internetnetværk (samme router).
 • Når du har bekræftet ovenstående oplysninger, skal du starte appen på begge enheder.
 • Når du åbner appen på din pc, vises computerens IP på appskærmen. I tilfælde af en mobil, bør du kunne se denne IP og dit computernavn .
 • For at oprette forbindelse til pc fra Android skal du blot trykke på din computers IP.
 • Når du er tilsluttet, vises instruktionerne. For at styre musen fra Android skal du navigere ved at glide fingeren på mobilskærmen, i tilfælde af klikket skal du udføre et enkelt fingertryk, for det andet klik skal du trykke med to fingre på samme tid.

Efter det kan du bruge din mobil som mus . Programmet har også mange nyttige muligheder, udforsk alle de muligheder, det har at tilbyde os. Det skal bemærkes, at selvom det er en meget god mulighed, er der også alternativer som Google, hvor du ved at få adgang til Google Chrome remote desktop, kan bruge din computer eksternt fra din Android-mobil.

Fordele og overvejelser med fjernmus

Brug af denne applikation er meget praktisk af flere årsager, nogle af styrkerne ved Fjernbetjening mus er:

Fjern

Brug af denne applikation vil give dig mulighed for at styre din computer fra flere meters afstand, noget perfekt til for eksempel at slappe af på sofaen og din seng, mens du bruger din pc . På denne måde kan du se film, serier og administrere alt fra din mobil.

Flere funktioner

Remote Mouse er ikke kun en applikation til at bruge Android som mus, den tillader også andre funktioner. Med applikationen kan du åbne specifikke programmer, styre volumen og andre faktorer, du har også adgang til skriv fra din mobil .

Det vil være nødvendigt at have en internetforbindelse

Det største problem med dette program er måske, at du skal have forbindelse til internettet, men hvad nu hvis du vil fjernstyre din pc fra din Android-mobil uden internet? Nå, det er faktisk muligt, og ved at få adgang til det forrige link, vil du finde alternativer.

Alligevel gør denne ulempe ved Remote Mouse det ikke til en dårlig app, faktisk er det en af ​​de muligheder det mere anbefales i dag.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Go up