Sådan udskriver du et tekstdokument uden at have sort blæk i patronen

Arbejder du og løber tør for blæk til at printe? Generelt er sort blæk en af ​​de mest brugte ved oprettelse af dokumenter, så det er essentielt. Nu hvis du har brug for udskrive et tekstdokument uden at have sort blæk i patronen , vil vi fortælle dig, hvordan du gør det. Hvis du har en computer som Chromebook, viser vi dig her, hvordan du udskriver fra den.

Indeks
  1. Find ud af, hvordan du udskriver et tekstdokument uden at have sort blæk i patronen
  2. Andre alternativer til blækfri udskrivning

Find ud af, hvordan du udskriver et tekstdokument uden at have sort blæk i patronen

Først skal du huske, hvilken type printer du bruger. Da nogle specifikke modeller ikke tillader dig at udskrive et dokument, hvis der mangler en patron i printeren. Selvom sort blæk er tilgængelig, men der mangler en farve, er det ikke muligt at udskrive med kun sort blæk. Af denne grund, den næste midlertidig mulighed det giver muligvis ikke gyldighed for din printer.

Ten en cuenta que quizás no sea por falta de tinta, sino un error del sistema de la impresora, por ejemplo nos lanza el mensaje que indica que no tiene tinta, si tienes un impresora epson, puedes echarle un vistazo a nuestra reseña para quitar besked.

Når du har fastslået, om din printer er i stand til at udskrive uden en patron, kan du anvende følgende trick. Hvis du vil udskrive et tekstdokument uden at have sort blæk i patronen, skal du følge disse trin:

  1. Fuldfør det tekstdokumentere det du vil udskrive i sin helhed og gemme det på den computer, hvor du vil udskrive.
  2. Vælg al tekst i dokumentet, der skal udskrives. Du kan gøre dette ved at bruge tastaturet med Ctrl- og E-tasterne samtidigt. Du kan også gøre dette med musen ved at flytte markøren gennem teksten.
  3. Højreklik derefter på den valgte tekst. Du vil se en boks med forskellige tekstkonfigurationsmuligheder. I indstillingen for skrifttypefarve, skift sort farve til blå mørk eller mørkebrun. Når de udskrives, vil disse farver ligne sort blæk meget.
  4. Gem alle ændringer lavet og udskriv tekstdokumentet.

På den anden side, hvis du forsøger at printe dokumenter med en mobiltelefon, kan du udføre de lignende, men lidt anderledes trin, så der ikke er nogen tab, vi har lavet en trin for trin vejledning til dig.

Andre alternativer til blækfri udskrivning

I tilfælde af at den sorte blæk i patronen løber tør under udskrivning af et dokument, er der flere alternativer. Hvilket vil give dig mulighed for løse udskrivningsnødsituationen et dokument. Hvis ja, følg disse anbefalinger:

  1. Åbn printerlågen hvor patronen er.
  2. Fjern den sorte blækpatron fra printeren og bank let på den med hånden . Dette vil tillade eventuel resterende blæk, der klæber til patronens overflader, at sætte sig på bunden. Hvilket ville give dig nok blæk til at udskrive et par sider mere.
  3. Du skal være forsigtig, når du gør dette, fordi blækket kan hoppe af siderne og udtvære dig.
  4. Sæt patronen tilbage i printeren sørge for at du gør det rigtigt. Prøv at udskrive tekstdokumentet igen.

Nu hvis din printer giver dig mulighed for at udskrive uden en patron. Ved at fjerne den sorte patron kan du prøve at udskrive dokumentet. Du skal blot konfigurere sort/hvid print , i stedet for farve. I den forbindelse vil printeren bruge de mørke toner i farvepatronerne. For at kontrollere denne indstilling kan du udskrive et testark.

Printere har normalt et advarselssystem. hvor du kan kontrollere status for hver patron . Det anbefales at være opmærksom på disse meddelelser, på denne måde undgår du, at den fejler under en udskrivning. Husk, at disse forslag afhænger af, hvilken type printer du har, da nogle ikke vil tillade dig at udskrive, hvis der mangler en patron.

Vi håber, at artiklen vil være nyttig for dig, og at du formår at printe et tekstdokument uden at have sort blæk i patronen. Husk at du også skal udføre hyppig vedligeholdelse din printer for at sikre, at den fungerer korrekt. Besøg os for at finde praktisk information som denne.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Go up