Sådan opdateres Intel eller Nvidia videografikkort uden programmer

Har du nogensinde spekuleret på, hvad der er Intels grafikkort i din pc? Hvem er dens producenter? Eller hvordan kunne du opdatere dem uden noget program? Hvis du er i tvivl om noget, vil vi i denne artikel lære dig alt, hvad du behøver at vide om dit videografikkort og hvordan du nemt kan opdatere det .

Som det er velkendt, er et videografikkort en elektronisk komponent, der indeholder grafikprocessorenheden (GPU) i vores pc; Denne er ansvarlig for at modtage de data, som processoren sender til konvertere til brugersynlig information på sin skærm.

Computere har i dag normalt et videografikkort indbygget i deres bundkort i form af en chip; men i betragtning af, at disse har lav grafikbehandlingskapacitet, er nye kort blevet fornyet, som vi yderligere kan integrere for at have bedste videoydelse i vores pc.

De to mest anerkendte grafikkortproducenter

Den største producent af processorer i verden er firmaet "Intel", derudover stod det for den største produktion af videokort, som er indbygget i bundkort vores computere; det vil sige dem, der kan visualiseres i form af en chip, og som er kendt for at have lav kapacitet.

På den anden side har vi "Nvidia" som den største og bedste producent af monterede eller eksterne grafikkort. Dette firma designet og bygger de bedste grafikkortkomponenter kendt til dato.

Sådan opdaterer du "Intel"-grafikkortet uden programmer

Først og fremmest skal du vide hvilket videokort du har, for dette skal du bare højreklikke på skrivebordet på din pc og vælge indstillingen, der siger "Skærmopløsning" ; så åbnes et vindue, hvor du vælger den blå sætning, der siger "Avancerede indstillinger". Når dette er gjort, får du et lille vindue, hvor der står "adapter", hvor du kan se navn, type og kapacitet på dit grafikkort.

Med det videokort du har i tankerne, skal du nu skrive " intel drivere i din internetbrowser og tryk på Enter; Når mulighederne vises, skal du vælge den, der siger "Drivere og software - Intel", som normalt er først.

Når du er inde på Intels websted, i afsnittet, der siger "Vælg produkt", kan du vælg den, der siger "Grafikdrivere" og der vises en detaljeret liste med grafikkortnavnene og deres seneste opdateringer, hvilket du nemt kan gøre.

Du skal derfor vælge den, der passer dig, og i den nye fane, der åbner, dig bare klik på "download" ; Når overførslen er fuldført, åbner du filen og begynder installationsprocessen, som indeholder de seneste opdateringer til dit Intel-videokort.

Sådan opdateres "Nvidia" grafikkort uden programmer

Opdateringsprocessen for Nvidia-videokort ligner den for Intel-kort, for for at vide, hvilke drivere du skal downloade, eller hvordan du opdaterer dem, skal du vide hvilket kort du har; Du kan dog også se, om du stadig har den æske, kortet kom i, da dens karakteristika er opført .

Når du har dataene, skal du gå til din internetsøgemaskine og skrive "Nvidia Drivers"; I de muligheder, der vises, vælger du den første der siger "NVIDIA Driver Download" . Derfor åbnes et vindue, hvor du angiver produkttype, navn, serie, dit styresystem, downloadtype og sprog; efter at have indtastet alle data korrekt, tryk på den grønne knap, der siger "søg" .

Så med søgeresultatet får du en grøn knap, der siger "download nu", du vil give det et klik, og overførslen starter ; Når du er færdig, åbner du filen og begynder at installere den fuldt opdaterede driver.

Så på en enkel og hurtig måde kan du lære, hvad et videokort er, hvem der laver dem og hvordan man opdaterer det video grafikkort Intel og Nvidia uden nogen form for program. Hvis du kunne lide denne information, så glem ikke at dele og efterlade os din kommentar, fordi at adressere dine bekymringer er vores prioritet.

Indeks
  1. De to mest anerkendte grafikkortproducenter
  2. Sådan opdaterer du "Intel"-grafikkortet uden programmer
  3. Sådan opdateres "Nvidia" grafikkort uden programmer

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Go up