Hvad er det, hvad bruges det til, og hvad er oprindelsen af ​​Web 2.0-siden?

Det globale web har et utal af websteder, et faktum, der tvang deres udviklere til at foretage en bred klassificering. Hvor ikke kun det diskuterede emne tages i betragtning, men også andre meget vigtige aspekter påvirkes.

Blandt disse aspekter er deres udvikling . For eksempel, web 2.0 sider et koncept, der er blevet anvendt på en stort antal regelmæssigt besøgte websteder af brugere, som hovedsageligt er præget af deres udvikling og udvikling.

Indeks
  1. Hvad er Web 2.0-siden?
  2. Hvad bruges Web 2.0-siden til?
  3. Hvad er oprindelsen til Web 2.0-siden?
  4. Hvilke websteder betragtes som Web 2.0-sider?

Hvad er Web 2.0-siden?

Hvad er det?

Normalt tilskrives udtrykket 2.0 i computerprodukter til en program, der er blevet ændret af dets udviklere , og for det meste er det meget bedre end det originale produkt. Men dette koncept er forskelligt fra web 2.0 side

Sandheden er, at Web 2.0-sider betragtes som en socialt fænomen hvor brugerdeltagelsen på websteder er steget ublu i forhold til tidligere. Med andre ord, i dette tilfælde interagerer brugeren meget mere.

Brugeren på disse sider kan nu udtryk din mening oftere når man ser bort fra konceptet om, at folk næsten altid tilgås netværket passivt og meget let talte med en anden person på webstedet.

Hvad bruges Web 2.0-siden til?

Siden dets oprettelse har konceptet revolutioneret verden på en forbløffende måde, startende med tilgang til mennesker langt væk. Det vil sige, at folk, der var placeret i forskellige nationer eller kontinenter, er meget mere forbundet.

Et andet aspekt, som disse sider tjener, er, at siden deres implementering, informationsdeling om forskellige emner er blevet forbedret . For eksempel er det ofte komplekst at undersøge bestemte metoder for ingeniørstuderende, men der er lærere på internettet, du kan stole på.

En anden relevant faktor er markedet og handelen med visse produkter, normalt unddrager forhandlere konstant skatter, der pålægges deres salg. Derfor foretrækker mange af dem at foretage denne udveksling gennem disse typer sider.

Hvad er oprindelsen til Web 2.0-siden?

Utroligt nok er dette udtryk allerede mere end 20 år siden dets første brug, som blev lavet af Darcy DiNucci i 1999, i en artikel med titlen "defragmenteret fremtid". Men det var virkelig indtil 2004, at denne artikel for alvor vandt popularitet.

I år holdt datalog Dale Dougherty fra Tim O'Reilly Company sit første møde om Web 2.0 i oktober 2004. Hvori også selskaberne Batelle og Medialive deltog, hvilket gav det første væsentlige bidrag til konceptet for dette nye computerudtryk.

Hvilke websteder betragtes som Web 2.0-sider?

Blandt de sider, der er en del af dette system, kan vi nævne dem, der har en Blogsystem såsom Blogger.com eller WordPress.com . Hovedårsagen er den utrolige brugeraktivitet på disse websteder.

Vi kan også nævne populære sociale netværk som f.eks Facebook, Twitter, Instagram og bl.a. Hvor brugere tilgår meget regelmæssigt på daglig basis for at dele indhold og billeder med andre mennesker.

Andre websteder er, hvor du kan downloade filer såsom billeder, videoer, musik og andre. For eksempel, Youtube, som er siden par excellence for at se videoer, der er også platforme med en cloud-tjeneste, og blandt mange andre.

Vi kan sige, at web 2.0 er et begreb, der virkelig har ændret opfattelsen og konceptet for, hvad navigation er set fra brugernes synspunkt. Gør det meget mere brugervenligt og udadvendt, hvilket eksponentielt forbedrer oplevelsen for dem, der bruger det.

Endelig håber vi, at denne artikel har hjulpet dig. Vi vil dog gerne høre din mening. Synes du Web 2.0-sider er innovative og mere effektive? Giv os dit svar i kommentarerne.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Go up