Hvordan øger man filoverførselshastigheden på USB-flashdrev?

USB-enheder kan indeholde enorme mængder filer, som vi kan overføre til andre drev, såsom harddisk. Ofte ses det, at filoverførselsprocessen bliver langsommere, så du skal vide det hvordan øger man filoverførselshastigheden på usb-flashdrev?

Indeks
 1. Hvordan øger man filoverførselshastigheden på USB-flashdrev?
  1. Hvad er filoverførselshastigheden på et USB-flashdrev?
  2. Typer af USB-filoverførselshastigheder
  3. Hvordan fungerer USB-filoverførselshastigheden?
 2. Fremgangsmåde for at øge USB-filoverførselshastigheden
  1. Trin 1. Skift USB-porten
  2. Trin 2. Opdater USB-drivere
  3. Trin 3. Kontroller og reparer flytbare drevfejl

Hvordan øger man filoverførselshastigheden på USB-flashdrev?

Processen med at overføre filer til et USB-drev afhænger af visse faktorer vedrørende typen af ​​USB-drev og visse egenskaber på din computer. Hvis du prøver at kopiere en fil, men processen er meget langsom, anbefales det at følge en række trin, der starter med sikker sletning af USB-enheden.

Dernæst tilbyder vi dig relevant information om overførselshastighed filer på en USB-nøgle og en procedure til at øge denne hastighed ved kopiering af filer.

Hvad er filoverførselshastigheden på et USB-flashdrev?

Det USB-drev filoverførselshastighed henviser til fart kopiering af filer fra en USB-lagerenhed til en harddisk. Denne proces kan variere afhængigt af typen af ​​enhed og visse computeregenskaber relateret til USB-porten og tilstedeværelsen af ​​optimale drivere. Grunden til hvorfor, anbefales det at kende forskellene mellem USB-typer og hvilken der er den bedste.

Typer af USB-filoverførselshastigheder

 • USB 1.0 eller lav hastighed: nogle USB-enheder kan nå en overførselshastighed på op til 1,5 megabit per sekund (Mbps) og tilhører USB version 1.0.
 • USB 1.1 eller fuld hastighed: disse enheder kan have en overførselshastighed på op til 12 Mbps.
 • USB 2.0 eller Hi-Speed: den USB 2.0-enheder når hastigheder på op til 480 Mbps.
 • USB 3.0 eller Super-Speed: USB version 3.0-enheder kan have hastigheder på op til 5 Gbps.
 • USB 3.1 – SuperSpeed: USB 3.1 er certificeringen, der garanterer en overførselshastighed på op til 10 Gbps.

Hvordan fungerer USB-filoverførselshastigheden?

Filoverførselshastigheden fungerer afhængigt af versionen af eksterne drev tilsluttet computeren . Hvis flere enheder er blevet integreret i flere USB-porte, er filoverførselshastigheden begrænset af den langsomste af de tilsluttede enheder. USB 2.0 kan dog nemt tilsluttes en USB 3.0-port for optimal overførsel.

Fremgangsmåde for at øge USB-filoverførselshastigheden

Hvis du bemærker, at processen med at kopiere filer fra en USB-enhed er blevet langsommere for længe han anbefales at følge følgende trin.

Trin 1. Skift USB-porten

Først og fremmest er det vigtigt at udelukke fejl på eventuelle USB-porte på din computer. Tilslut enheden til en anden USB-port, og kontroller, om den er kompatibel med typen USB 3.0 eller 3.1 . Tjek også, om computeren har en port til at overføre filer af denne type.

Trin 2. Opdater USB-drivere

Nedsat USB-filoverførselshastighed kan være forårsaget af defekte USB-drivere. Af denne grund skal du gå til menuen "Indstillinger" i Windows 10 og vælge afsnittet "Enheder". Vælg derefter i "Relaterede parametre". "Enhedshåndtering" (i det nederste højre område af panelet)

Tjek "Universal Serial Bus Controllers", højreklik på hver af dem og vælg indstillingen "Opdater driversoftware". Du kan også opdatere driverne fra bundkortproducentens hjemmeside, dvs. ved at bruge en anden kilde end Microsoft.

Trin 3. Kontroller og reparer flytbare drevfejl

For at udføre dette trin skal du tilslutte USB-enheden og trykke på højre museknap på enheden. Vælg derefter "Egenskaber" og "Værktøjer". Der vil du finde "Fejlkontrol", vælg "Kontroller", så værktøjet scanne enheden og giver en alternativ korrektion i tilfælde af opdaget fejl.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Go up