Hvordan deaktiverer man øjeblikkelig genafspilning af Nvidia Geforce Experience?

Nvidia grafikkort er, par excellence, de mest eftertragtede på markedet på grund af deres kvalitet og højtydende support. Men nogle af dem er kedelige, så lær hvordan du deaktiverer Instant Replay for Nvidia Geforce Experience.

Nvidia GeForce Experience-konfigurationsplatformen giver mulighed for at konfigurere aspekter af grafikkortet til bestemte handlinger, den tjekker også for opdateringer til at installere drivere.

Derudover tillader det funktionen af optage noget skærmtid når du spiller et spil og gemmer det på harddisken. Indtrængen af ​​disse funktioner i spil er netop det, der har påvirket brugerne i computerens ydeevne.

Indeks
  1. Hvad er Nvidia Geforce Experience Instant Replay?
  2. Trin til at deaktivere Nvidia Geforce Experience Instant Replay
  3. Deaktiver overlejring uden at fjerne øjeblikkelig genafspilningsfunktion

Hvad er Nvidia Geforce Experience Instant Replay?

det "Øjeblikkelig genafspilning" fra Nvidia Geforce Experience platformen, er en funktion, der giver dig mulighed for automatisk at optage maksimalt 20 minutter af det kørende spil og samtidig gemme det på harddisken eller dele det.

Selvfølgelig, så længe Nvidia video grafikkort er opdateret uden programmer for at forbedre ydeevnen og har denne funktion.

Normalt kan du afinstallere Nvidia-grafikkortdriverne for at eliminere problemet, men du behøver ikke være så drastisk.

Det skal bemærkes, at denne funktion direkte påvirker spillets ydeevne, da den bruger grafikressourcer til at udføre optagelseshandlingen.

Afhængigt af computerens kvalitet og grafikkortets styrke vil ydeevnen blive mere eller mindre påvirket. Dette kan være en hindring for den optimale udvikling af spiloplevelsen. I nogle tilfælde er det så det er nødvendigt at deaktivere øjeblikkelig genafspilning af Nvidia Geforce Experience.

Denne funktion giver mulighed for at konfigurere sine parametre selv i det udførte program ved samtidig at trykke på nøgler » Alt "og" F10 “. I denne kan du konfigurere den tid, du vil optage automatisk, opløsningen af ​​videoen og dens hastighed udtrykt i bits.

Trin til at deaktivere Nvidia Geforce Experience Instant Replay

Afhængigt af grafikkortet eller videokortet, dets brug, egenskaber og typer, vil det være mere eller mindre kompliceret at udføre processen.

Selvom Instant Replay er en meget nyttig funktion, når du ønsker at optage spil eller generere videospilsrelateret indhold, kan det blive et problem for brugeroplevelsen, eller bare de ikoner, der konstant vises på skærmen, kan være kedelige.

For at løse denne situation er det bedre at deaktivere øjeblikkelig genafspilning af Nvidia Geforce Experience. For at gøre dette skal du indtaste Nvidia Geforce Experience-programmet, den nemmeste måde er at søge efter det i Windows-programlinjen med navnet "Geforce Experience".

En gang i programmet, fanen » Del ud for programopsætningen skal vælges. Dette er placeret i den øverste højre del af programgrænsefladen.

Efter valg kommer der et vindue op med tre store muligheder i midten, hvori du finder "Øjeblikkelig genafspilning" skal du klikke på den og derefter vælge muligheden » Deaktiver “.

Med dette vil du være færdig med at deaktivere Nvidia Geforce Experience øjeblikkelig genafspilning, og for at bruge den igen skal denne metode vendes ved at trykke på den samme knap for at aktivere den igen.

Deaktiver overlejring uden at fjerne øjeblikkelig genafspilningsfunktion

Hvis du finder ikonerne for denne funktion irriterende, mens du spiller spillet, er der også en måde at fjerne dem, der vises på skærmen, mens spillet kører, men med den forskel, at funktionen med øjeblikkelig genafspilning ikke vil blive deaktiveret.

Til dette skal Geforce Experience-programmet åbnes på den ovenfor nævnte måde og igen gå ind i afsnittet " Del ". I modsætning til den tidligere metode skal indstillingen Præferencer vælges, som er repræsenteret med to hastigheder og er placeret ved siden af ​​de tre centrale muligheder.

I dette vindue, der vises efter det forrige valg, er indstillingen » Overlejringer vil blive søgt efter og fanen "statusindikator" vil blive klikket. For at afslutte skal du bare vælge muligheden » handicappet “. Med hvilke de irriterende ikoner for disse funktioner ikke længere vises.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Go up