Hvad er VoWiFi-opkaldstjeneste, hvad er det til, og hvordan fungerer det?

Vi ved, at et godt signal på telefonen garanterer et optimalt opkald. Men hvis vi er et sted, hvor dækningen er svag, har vi brug for en service som VoWiFi. Så det er værd at spørge: hvad er VoWiFi-opkaldstjeneste, hvad er det til, og hvordan fungerer det?

Det, vi vil præsentere for dig herefter, er en måde at foretage opkald med din mobiltelefon gennem internetnetværk, men der er andre muligheder, såsom at bruge Skype til at foretage opkald på din mobil og mange andre, som vi anbefaler dig at kende.

Indeks
  1. Hvad er VoWiFi-opkaldstjeneste, hvad er det til, og hvordan fungerer det?
    1. Hvad er VoWiFi-opkaldstjeneste?
    2. Hvad er VoWiFi-opkaldstjenesten til?
    3. Hvordan fungerer VoWiFi-opkaldstjenesten?
  2. Yderligere oplysninger om VoWiFi-opkaldstjenesten

Hvad er VoWiFi-opkaldstjeneste, hvad er det til, og hvordan fungerer det?

Den interaktive oplevelse af brugere og deres mobiltelefoner er altafgørende for telefonoperatørernes succes. Af denne grund, a tjeneste kaldet VoWiFi blev lanceret på markedet med det formål at sikre kvalitetsopkald på trods af enhedens svage signal.

Hvad er VoWiFi-opkaldstjeneste?

VoWiFi eller Voice over Wi-Fi er udviklingen af ​​VoIP-teknologi, der er afhængig af at foretage taleopkald over IP. I tilfælde af VoWiFi er trådløs forbindelse lavet til at foretage og modtage opkald via WiFi-netværket.

Denne tjeneste lover at være meget nyttig og kræver ikke installation af nogen yderligere applikation, da den fungerer direkte med det trådløse netværk, der er tilgængeligt for en mobil enhed (Smartphones).

Et tydeligt eksempel på dette er, når du foretager gratis opkald fra en telefon over internettet. Det er uden tvivl en af ​​de nye kommunikationsformer, der bliver mere aktuelt for hver dag i hverdagen.

Med VoWiFi er det muligt at foretage og modtage kvalitetsopkald, fordi telefondækningen øges uden yderligere betaling. På denne måde bevarer denne teknologi forbindelsen, selv når enheden er indendørs, hvor signalstyrken har tendens til at falde.

Hvad er VoWiFi-opkaldstjenesten til?

VoWiFi er en tjeneste, der bruges til at skabe en sammenkobling mellem enheder ved hjælp af Wi-Fi netværk . Dette skyldes, at brugere kan foretage og modtage opkald, når de er på steder med svagt signal.

VoWiFi blev oprettet at give en bedre brugeroplevelse gennem kvalitetsopkald. Nogle gange bruges mobiltelefoner i indendørs områder, hvor dækningen ikke er den mest tilstrækkelige; så har brugeren brug for en mulighed, der giver ham mulighed for at forblive logget ind.

I denne forstand er Voice Over WiFi-teknologien særlig fordelagtig i tider, hvor signalet er nul og det er ikke muligt at foretage et traditionelt opkald, fordi det giver dig mulighed for at ringe gratis til en mobiltelefon over internettet.

Hvordan fungerer VoWiFi-opkaldstjenesten?

For at VoWiFi-opkaldstjenesten skal fungere, du skal have adgang til et WiFi-netværk . Når du er tilsluttet dette netværk, foretager du opkaldet ved hjælp af dit telefontastatur. Enheden tjekker, om den har et godt mobilsignal, og hvis ikke, aktiverer den VoWiFi-tjenesten.

Det er vigtigt, at du tjekker, om din operatør tilbyder denne service. Vær også opmærksom på, at VoWiFi-tjenesten virker kun når WiFi-forbindelsen er aktiv.

Yderligere oplysninger om VoWiFi-opkaldstjenesten

At udnytte VoWiFi opkaldstjeneste, du skal have en enhed, der er kompatibel med VoLTE 4G-netværket (foretrukket) og et opdateret operativsystem. Den person, der modtager opkaldet, behøver ikke at have tjenesten eller en WiFi-forbindelse.

Vær endelig opmærksom på, at kvaliteten af ​​opkaldet vil afhænge af, at internetudbyderen leverer WiFi-forbindelsen. Han er også muligt at dele data fra en mobiltelefon ( deling af forbindelse) og foretage opkaldet med VoWiFi.

Der kræves en båndbredde på omkring 96 kbit/s for at få adgang til tjenesten. Til gengæld er det nødvendigt, at udstyret har et modtageniveau på -122 dBm eller mindre, for at overførslen kan finde sted. Denne proces involverer beståelse automatisk fra et mobilnetværk til et WiFi-netværk .

Som du måske har bemærket, er denne type teknologi mere og mere relevant, men opkaldsverdenen fortsætter med at udvikle sig. Nu er det endda muligt at foretage og modtage internationale opkald med Google Voice, og mange andre store virksomheder er ved at komme ind i denne type service.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Go up