Hvordan blokerer man en stjålet mobiltelefon med IMEI helt gratis? - Meget let

Din telefon er det bedste værktøj og en fremragende kommunikationsallieret. Hende tab eller tyveri er derfor en rigtig hovedpine.

Desværre er ingen sikker fra denne type situationer, og det er bedre at vide, hvad man skal gøre i disse tilfælde, for at forhindre dem i at bruge Information som du kan indeholde der gennem opkald eller beskeder.

Indeks
 1. IMEI-koden
  1. Komponenter af IMEI-koden
 2. Kend din IMEI-kode
  1. Hvad skal man gøre i tilfælde af tyveri eller tab?
 3. Hvordan låser man telefonen med IMEI-kode?
  1. Hvad er konsekvenserne af blokaden?
  2. Sikkerhedsforanstaltninger

IMEI-koden

Det er ikke mere end en nummer identifikation enestående tildelt din telefon. Det ville svare til dit fingeraftryk: ingen andre har et lignende noget sted i verden.

Den består af i alt 15 cifre . Det skal bemærkes, at dette identifikationsnummer på dit udstyr ikke er knyttet til det telefonselskab, du kan abonnere på. Dette nummer tildeles dit udstyr, så snart det er fremstillet.

Komponenter af IMEI-koden

Struktureringen af ​​IMEI-koden består af 4 dele for at finde disse i alt 15 cifre. Disse sektioner giver meget specifikke oplysninger om dit team:

 • Den første er type tildelingskode (TAC), repræsenteret ved de første seks cifre i koden. Det ville tjene til at give tilstrækkelige oplysninger til at identificere det land, hvor udstyret er fremstillet.
 • det endelig monteringskode (FAC) består derimod kun af få numre. Tilstrækkelig mængde til at finde producenten af ​​mobiltelefonen.
 • I mellemtiden er serienummeret et sæt på seks cifre, der bruges til at tildele udstyrsidentifikation.
 • Til sidst fuldender verifikationskoden serien på 15 numre og bruges til at verificere, at identifikationen af ​​din mobiltelefon er blevet korrekt etableret.

Kend din IMEI-kode

Du vil sikkert gerne have det team-id-nummer ved hånden, hvis denne type situationer opstår. Til kender enhedens IMEI-kode skal du blot følge en række enkle instruktioner:

 1. Åbn opkaldspanelet på din mobiltelefon.
 2. Tast koden *#06# .
 3. Straks skulle den IMEI-kode, der er knyttet til din mobiltelefon, vises på din skærm.

Der er andre måder at tjek IMEI-koden af din telefon, selvom den er meget mere metodisk end den forrige. Til dette skal du:

 1. Gå ind i afsnittet "Indstillinger" på din mobiltelefon.
 2. Klik på indstillingen "Om telefon".
 3. Gå nu ind i afsnittet "Status".
 4. Nu skal du klikke på muligheden "IMEI-oplysninger" .

På denne måde vil du være i stand til at få adgang til din telefons unikke legitimationsoplysninger på en enklere, men bureaukratisk måde.

Hvad skal man gøre i tilfælde af tyveri eller tab?

Det er vigtigt, at du tager én detalje i betragtning, hvornår blokering af din mobiltelefon via IMEI-koden.

 • Det er vigtigt, at du gemmer denne kode, hvis du har købt telefonen fra en fysisk eller digital butik, der ikke er relateret til et telefonselskab, fordi de kan bede om det på tidspunktet for spærringen.
 • I tilfælde af at have købt det direkte på et firmas kontorer, bør de være i stand til at disponere over nummer identifikation IMEI på tidspunktet for din blokeringsanmodning.

Hvordan låser man telefonen med IMEI-kode?

Det eneste du skal gøre er at låne en telefon og at ringe operatøren af ​​det telefonselskab, som dit team er tilknyttet, for at give de nødvendige oplysninger, og i løbet af få minutter vil du blive blokeret.

Hvad er konsekvenserne af blokaden?

Det er for at fremhæve det : På denne måde bliver din telefon deaktiveret til at foretage opkald og sende beskeder. Men den, der har det, kan stadig få adgang til indholdet på din telefon: kontakter, billeder osv. Det er derfor vigtigt at beskytte din telefon med PIN-koder eller adgangskoder.

Ligeledes, hvis du tager telefonen, kan du foretage et nyt opkald til telefonselskabet for at anmode om, at din mobiltelefon bliver låst op.

Sikkerhedsforanstaltninger

Sikkerhed kommer først på mange områder af livet, og når det kommer til noget så personligt som en mobiltelefon, skader forholdsregler ikke. Kend og gem IMEI-koden på din mobiltelefon .

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Go up