Sådan skriver du hurtigere på tastaturet - Lær at skrive

Der er færdigheder i livet, som du gerne vil lære at udføre, som de dydige gør. Og ofte tror man, at disse evner er medfødte i personen. Men jeg kan fortælle dig, at du meget hurtigt kan tilegne dig den nødvendige viden til at gøre det, du så gerne vil. Det er derfor, vi skal lær at skrive hurtigere på tastaturet, lær at skrive .

I nutidens tid er det bydende nødvendigt at lære at skrive det tastatur fra pc'en og ikke på mobiltelefonen, hurtigt og uden konstant at skulle kigge på den. Og denne praksis ville være meget vigtig at gøre, hvis jeg slutter mig til det voksende boom af onlinejobs og finder et job som tekstforfatter.

Hvis ikke af denne grund, kan det også være tilfældet, på grund af den tid, du bruger på at lave et projekt for din skole, når du bruger Microsoft Word-teksteditoren i Office.

Uanset årsagen eller årsagen, der får dig til at lyse op, vil denne tutorial med enkle trin og teknik vise dig hvordan man skriver hurtigere på tastaturet, lær at skrive .

Indeks
  1. Sådan skriver du hurtigere på tastaturet, lær at skrive
  2. Sådan bruger du mønsteret til at placere dine fingre på tastaturet

Sådan skriver du hurtigere på tastaturet, lær at skrive

For at opnå denne læring er det meget praktisk, at du ved, at selvom du får og forklaret teknikkerne til at lære at skrive hurtigere på tastaturet. Det kræver meget øvelse, desuden er dette den rigtige måde at få absolut mestring på, mens du skriver på en computer. Fordi daglig praksis vil give dig mestring.

Det første du kan gøre er at gå til din computer og gennem browseren uploade billeder til position af fingrene på tastaturet . Der er masser af billeder, du kan downloade, som hjælper dig med at få dine hænder placeret korrekt på tastaturet. Så du kan lære, hvordan du placerer dine hænder, og med hvilke fingre du skal trykke på hvert bogstav.

Disse billeder kan du downloade og have som reference på din skærm, men du kan også bruge det virtuelle tastatur og du kan se at bogstaver på tastaturet er indrettet på en bestemt måde. Denne fordeling af bogstaver på tastaturet er universel, så du vil altid finde bogstaverne det samme sted. Det er derfor, når du placerer dine hænder, svarer hver finger til et bogstav.

Sådan bruger du mønsteret til at placere dine fingre på tastaturet

For at gøre dette skal du placere dig selv i midten af ​​tastaturet fra A til Ñ, det vil sige, at hver lille bit svarer til bogstavet A og bogstavet Ñ. derefter lillefinger på højre hånd Ñ, ring L, midterste K, indeks J. Og venstre lillefinger A, ring S, mellemste D, indeks F. Og tommelfinger på mellemrumstasten.

På denne måde vil vores hånd hvile på tastaturet men hver finger svarer også til flere taster på tastaturet.

Derfor er lillefingeren på venstre hånd også tildelt tasterne Z, Q, 1, F1, shift, Ctrl. Når annullering svarer til tasterne X, W, 2, F2. Langfingeren svarer til tasten C, E, 3, F3 og lillefingeren svarer til V, B, G, R, T, 4, 5, F4, F5.

For højre hånd svarer lillefingeren til tasterne P, 0, F10, F11, F12, enter, slet. For ringfingeren svarer tasterne punkt, kolon, O, 9, F9, for langfingeren svarer tasterne komma, semikolon, I, 8, F8. Og for indekset svarer M, N, H, Y, U, 7, 6, F6, F7.

Så ved at følge disse instruktioner kan du lære at skrive hurtigere og hvilken finger svarer til at trykke på hver tast. Og du bør begynde at skrive langsomt, så hver finger vænner sig til at bevæge sig og trykke på dens tilsvarende tast.

Husk at gøre dette meget langsomt og se på din model, der indeholder billedet, for at vide, hvilken finger der skal trykke på hvilken tast.

Du skal øve dig meget, og lidt efter lidt vil du se, at du uden at skulle se jiggen ved, hvor du skal trykke, og du vil gøre det hurtigere og hurtigere. På denne måde du lære at skrive hurtigere på tastaturet og bare se hvad du skriver uden at skulle se tasterne.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Go up