Sådan komprimeres eller reduceres videostørrelsen uden at miste kvalitet

I dag er videoer blevet en grundlæggende del af internettet, da de sandsynligvis er mere praktiske og sjove, ved du hvad de er, og hvilke typer videoformater der findes? . Deres største problem er dog, at de er store og tunge og optager meget af din enheds lagerplads. Af denne grund vil vi i denne artikel forklare hvordan man komprimerer eller reducerer en video uden at miste sin kvalitet.

Indeks
 1. Hvorfor er det vigtigt at komprimere en video?
 2. Bedste apps til at komprimere video og hvordan man gør det
  1. Video Mindre
  2. AKonverter
  3. Håndbremse

Hvorfor er det vigtigt at komprimere en video?

Videoer bliver mere populære og almindelige på nettet hver dag. Dens vægt og størrelse er dog ikke kompatible med nogle enheder, da de ikke alle har tilstrækkelig hukommelseskapacitet.

Dette skaber ulejlighed for brugeren, når han ønsker det optage en video på deres computer eller enhed . Dette er blevet en af ​​hovedårsagerne til, at det er vigtigt at lære at komprimere det uden at miste dets kvalitet. Først og fremmest, hvis du er en indholdsskaber, er det også vigtigt, at du ved, hvordan du laver en video hurtigere og med mindre vægt i Adobe Premiere Pro.

Heldigvis, der er en række forskellige programmer eller applikationer som garanterer gode resultater, reducerer størrelsen og vægten af ​​videoen, og det bedste er, at de fleste af dem er gratis og tilbyder god kvalitet. Få succes med at komprimere den uden at miste dens kvalitet.

Bedste apps til at komprimere video og hvordan man gør det

Selvom der utvivlsomt er flere værktøjer, der giver os mulighed for at reducere vægten og størrelsen af ​​en video, vil vi her præsentere for dig bedst og nemmest at bruge . I betragtning af, at nogle af disse apps skal downloades, mens andre kan bruges online.

Video Mindre

VideoSmaller er et af de mest brugte værktøjer til at komprimere videoer, fordi det giver gode resultater og er komplekst. Desuden har han tilbyder det særlige ved at være online . Alt du skal gøre er følgende:

 • Få adgang til den officielle side for VideoSmaller
 • Vælg og download den video, du vil dekomprimere
 • Vælg muligheden for Lavt niveau af forståelse og dermed opretholde den højeste kvalitet
 • Så skal du markere videoskaleringen.
 • Det giver dig også mulighed for fjerne lyd (Husk på, at dette hjælper med at komprimere størrelsen), men hvis du ikke ønsker dette, kan du springe dette trin over.

På den anden side skal det bemærkes, at en af ​​ulemperne ved denne platform er, at videoerne ikke kan være større end 500 MB . Forudsat at det er helt gratis.

AKonverter

En anden udbredt og effektiv applikation er AConvert. Det er, ligesom VideoSmaller, online. En af funktionerne, den tilbyder os, er, at den tilbyder muligheder for at komprimere videoen uden at forringe dens kvalitet. Dens grænseflade er nem at bruge skal du blot følge disse trin:

 • Åbn AConvert officielle side
 • Vælg videoen, eller tilføj URL'en ved hjælp af muligheden "vælg filer"
 • Så klikker vi på mulighederne og vælger "Skift størrelse, bithastighed eller billedhastighed" og vi vil hurtigt få flere muligheder med dens rullemenu
 • Marker dem, du finder passende i henhold til dine behov, og klik til sidst på konverter nu. det resultat genereres hurtigt, og så kan du downloade den.

Håndbremse

Håndbremse giver brugeren mulighed for at komprimere videoer sikkert, nemt og det bedste er, at kvaliteten ikke går tabt. Men i modsætning til de tidligere afslørede, Håndbremse skal downloades for at kunne bruges ; dens grænseflade er dog enkel at bruge og kræver ikke meget indsats. Dernæst vil vi forklare, hvordan man gør det:

 • Den første ting at gøre er at downloade programmet via dets officielle side
 • Efter at have haft dette værktøj, fortsætter vi med at åbne det og går derefter ind på lydfanen (for at bekræfte, om videoen har mere end ét lydspor).
 • Det næste trin vil være at fjerne lydsporene (i tilfælde af at du har mere end ét). På denne måde kan du med stor lethed reducere videovægten.
 • Du kan også vælge opløsningsmulighed og placer den i overensstemmelse med din enheds support.

Endelig håber vi, at denne vejledning har hjulpet dig, men vi vil gerne vide din mening Formåede du at komprimere eller reducere vægten af ​​din video ? Kender du nogen apps til at reducere vægten af ​​dine videoer? Ved du, hvordan man konverterer videoer til H.265 og sparer meget mere lagerplads? Giv os dine svar i kommentarerne.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Go up