Hvordan fjerner jeg permanent systemvolumenoplysninger og genbruger vira fra mit USB-drev?

Med denne guide lærer du én gang for alle hvordan du permanent fjerner systemvolumenoplysninger og genbruger virus fra dit usb-flashdrev .

Indeks
 1. Systemvolumenoplysninger og genbrugsvirus
 2. Fjern systemvolumenoplysninger og genbrug virus fra USB
  1. Brug Windows Defender eller enhver anden antivirus
  2. Formater USB-drevet
  3. Tving destruktion af systemvolumenoplysninger og genbrugsfiler
  4. Immuniser din USB-nøgle

Systemvolumenoplysninger og genbrugsvirus

Virusskribenter søger generelt at adoptere lignende navne til styresystemmapper . Dette er tilfældet med systemvolumenoplysninger og genbrugsvirus, som kan forveksles med Windows-mapper.

Det skal så præciseres, at det første man skal gøre er at forveksle ikke en systemmappe med en virus , for at undgå dette, undersøg navnet på den mistænkelige fil. Hvad angår det ondsindede program nævnt ovenfor, er det en almindelig virus, der overføres fra en USB-nøgle til en computer og kan blive en rigtig hovedpine. Alligevel kan denne malware fjernes relativt nemt.

Fjern systemvolumenoplysninger og genbrug virus fra USB

Uden tvivl kan ovenstående vira være meget irriterende. Heldigvis er der flere ting, vi kan gøre for slette fra vores USB-nøgler .

Brug Windows Defender eller enhver anden antivirus

Dette er måske den første metode, du bør prøve at fjerne enhver virus. Ganske vist har Windows Defender forbedret sig meget i de senere år, hvilket har gjort det til en af ​​de bedste antivirussoftware på markedet .

Af denne grund anbefales det kraftigt at bruge det, hvis du har virus som den, vi har at gøre med i dag. Dette er uden tvivl den sikreste måde at bekæmpe de irriterende vira på.

På den anden side, hvis du ikke har et antivirus, er det tid til at overveje det bedste gratis antivirus til din computer. Dette er noget, der vil spare dig for en masse hovedpine i fremtiden.

Formater USB-drevet

Uden tvivl er den første ting, du bør overveje, hvis du har systemvolumenoplysninger eller genbrugsvirus formatere usb-drev . Dette er muligvis ikke sandt under alle omstændigheder, især hvis du har vigtige filer gemt på din enhed.

Under alle omstændigheder er dette en af ​​de mest anbefalede muligheder. Når det kommer til formatering, skal man tage højde for, at USB-drevvirus er meget invasive og har tendens til let at passere til computeren.

Af denne grund, hvis din computer ikke er inficeret, skal du ikke indsætte USB-drevet i, i det mindste ikke i Windows. Faktisk indsættelse af en inficeret USB-nøgle i Windows vil forårsage pc-infektion .

Heldigvis er der et trick, der kan hjælpe dig med at formatere dit USB-drev sikkert. Dette trick er at bruge Linux og lave formateringen derfra. Du skal muligvis installere Linux Lite sammen med Windows, men det er meget praktisk at have sådan et system i tilfælde af en virus, da du kan formatere drev uden at bringe filer gemt under Windows i fare.

Tving destruktion af systemvolumenoplysninger og genbrugsfiler

Hvis du ikke er i stand til at formatere drevet, kan du også fremtvinge sletning af systemvolumenoplysninger og genbruge filer . For at forstå arten af ​​denne virus, bliver vi nødt til at ty til et trick, hvis vi planlægger at udføre processen fra Windows. Til dette trick skal du bruge et komprimeringsprogram, Winrar, WinZip kan hjælpe dig, alligevel anbefaler vi at bruge 7z.

 • Først skal du åbne komprimeringsprogrammet, du kan gøre dette ved at åbne et hvilket som helst komprimeret dokument.
 • Når du åbner programmet, vil du bemærke en lille mappe og pileikon peger til venstre. Hvis du klikker på dette ikon, kommer du tilbage til systemmapper, tryk på indtil du er ved roden af ​​systemet. Det vil sige, hvor lagerenhederne vises.
 • På dette tidspunkt burde du allerede have USB-nøglen med virussen tilsluttet. Du skal blot navigere til placeringen af ​​nævnte drev og se efter systemvolumenoplysninger og genbrug mapper.
 • Vælg mapperne i 7z Explorer og tryk på tastekombinationen Shift + Delete . På skærmen bliver vi bedt om at bekræfte handlingen, du skal blot klikke på "Accepter".
 • På ovenstående måde bør systemvolumenoplysninger og virusfiler til genbrugsværktøj slettes. Ovenstående vil også blive brugt til at tvangsslette filer i Windows.

Immuniser din USB-nøgle

Når du har renset din USB-nøgle fra systemvolumenoplysninger eller filer genbrug ondsindet , anbefales det kraftigt at beskytte din USB-nøgle mod virus. På denne måde forhindrer du, at dette problem opstår igen.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Go up