Sådan konverteres et billede eller JPG til redigerbar DWG online

Den første ting at vide er, at JPG er en billedformat , det er den bedst kendte og kan bruges i Microsoft Windows, Photo Gallery Viewer, Adobe Photoshop, Adobe Suite, Apple Preview, Corel Paint Shop Pro og de fleste webbrowsere. Der er også mulighed for at transformere formatet til andre.

Til gengæld er DWG en filtypenavn, der læser billederne og gør det nemt at redigere dem. Dernæst vil vi forklare trinene for at opnå konverteringen mellem formater.

Indeks
  1. Trin til at konvertere JPG til DWG
  2. Lær hvordan du konverterer JPG til DWG og redigerer det med Illustrator

Trin til at konvertere JPG til DWG

Det er vigtigt at bemærke, at det er muligt konverter JPG-billede til DWG et par enkle trin. I første omgang skal du søge efter det billede du vil konvertere, det kan downloades fra internettet eller du kan vælge et billede som du har på din computer.

Det skal også ses, at det er JPG-formatet, for dem er der mange af, det er også vigtigt at nævne at der er flere sider online som du kan lave konverteringen med, en af ​​dem er Anyconv .

Derfor kan du, når du kommer ind i systemet, vælge billedet, så du skal klikke på "vælg fil" og derefter trykke på muligheden "at åbne" . Dette efterfølges af en rullemenu, hvor "DWG" format kan vælges.

Når formatet er valgt, skal du klikke på "konvertere til påpeger, at der er flere formater at vælge imellem. På samme måde kan du se en bjælke, hvor billedtransformationsprocessen skrider frem.

Når processen er klar, vises "download", klik her og vælg, hvor du vil gemme billedet på din computer, og download det derefter. Det vises i den nederste venstre del af computervinduet. På samme måde, hvis du har AutoCAD installeret, kan du klikke og se, hvordan billedet så ud.

En anden mulighed du kan finde for at kunne transformere filerne er med Convertio, så samme procedure skal følges for at udføre transformationen. I et par enkle trin kan du ændre formatet, du skal blot åbne konvertersiden, vælge billedet og formatet.

Lær hvordan du konverterer JPG til DWG og redigerer det med Illustrator

Det skal bemærkes, at ved hjælp af mapstyle, du kan oprette et kort for at kunne tage et JPG-billede og lave det om til DWG, så det nemt kan redigeres online. Med dette program kan du ændre farver og nogle stilarter på kortet, for at kunne rastere det og ændre det på en bedre måde.

Så du kan tilføje etiketter til kortet for det klik " flere muligheder" i programmets højre menu og klik derefter på "Vej" . I den arterielle mulighed, der vises i rullemenuen, kan primære ruter justeres, og sekundære ruter kan markeres lokalt.

Samtidig giver hver af mulighederne adgang til at redigere planen, du kan indstille en fyldfarve for hver måde at vælge. Når de ønskede justeringer er foretaget, vil den skærmbillede kan tages og indsættes i Illustrator-programmet.

Når du er placeret i arbejdsområdet, kan du begynde at redigere, vælge billedet og klikke på drop down bar fra topmenuen på "billedfarve", og programmet begynder at rasterisere i henhold til billedets farve.

I mulighederne ændres stien til 15% og toppunktet til 100% i den nederste del, muligheden "udelad hvid" aktiveres, på denne måde bliver alt vektoriseret. Du kan anvende de ønskede indstillinger på det billede, du vælger, og til sidst eksportere det ændrede DWG-billede til AutoCAD-programmet.

Kort sagt, med trinene forklaret, kan et billede vælges og ved hjælp af Illustrator kan det transformeres og redigeres i DWG-format.

Endelig håber vi, at denne artikel har hjulpet dig. Vi vil dog gerne høre din mening. Har du været i stand til at konvertere et billede eller JPG til redigerbar DWG online? Kender du en anden metode, der tillader denne handling? Giv os dine svar i kommentarerne.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Go up