Sådan redigeres, konverteres, afspilles og eksporteres JVC Everio videoformat

Digitale videokameraer hjælper med at bevare øjeblikke og steder med vores kære, som vi til enhver tid kan huske. Men hvis du har JVC Everio videoformat, er chancerne for, når du vil afspille indholdet, du bemærkede som det ikke er foreneligt med computerdrev.

Denne umulighed skaber ofte en masse angst eller frustration, når du vil lytte til dine optagelser. Du vil måske gerne dele videoerne på WhatsApp med din familie og venner, men det er ikke muligt.

Og det er, at enheder som iPod iPhone, Apple TV, Samsung Galaxy og andre kan ikke ganske enkelt ikke læse disse filer . Så nedenfor vil du se, hvordan du redigerer, konverterer, afspiller og eksporterer JVC Everio-videoformat for at gøre det kompatibelt med dine yndlingsenheder.

Sådan redigeres, konverteres, afspilles og eksporteres JVC Everio videoformat

Nogle JVC Everio-modeller gemmer optagede videoer i filer med MOD- og TOD-udvidelser til høj opløsning. Disse formater skabt og brugt af JVC, bl.a. er ikke kompatible med enheder bruges til at afspille videoer, og det er almindeligt, at du ikke kan afspille en video på din pc. For at løse disse kompatibilitetsproblemer skal du downloade de relevante videokonvertere.

De fleste videoafspillere afspiller populære formater som MP4, MOV, AVI, WMA eller MPG, blandt andre. Men for at afspille indhold optaget i MOD-, TOD- og MPEG-2-formater, som er high definition, skal du først konvertere til almindeligt anvendte formater som f.eks end MP4, MOV og andre allerede nævnte. Flash EXE-filer kan også meget nemt konverteres til MP4.

Programmer til at udføre denne opgave

Der findes forskellige programmer til rediger, konverter, afspil og eksporter JVC Everio videoformat . Nogle er gratis, men de vil kun tillade dig at redigere videoer på op til 50 MB. Når videoerne overstiger denne størrelse, skal prisen på konverteringsappen eller -tjenesten fraviges.

Selvom gratis applikationer er meget attraktive, fordi de ikke koster noget, er deres funktioner begrænsede. Da disse er personlige filer, kan det også være farligt at bruge dem.

Dog digitale videokameraer JVC Everio har indbygget software som giver dig mulighed for at redigere, konvertere, afspille og eksportere dine optagelser.

Programmet hedder Cyberlink PowerDirector og giver dig mulighed for at redigere videoerne, når du eksporterer dem til din computer. Proceduren for at eksportere filerne og være i stand til at redigere dem ved hjælp af Cyberlink er som følger:

 • Tilslut VCR til computeren via USB-enheden; Tænd derefter kameraet ved hjælp af "Play"-knappen.
 • Opret en mappe på computerens skrivebord for at gemme filerne én gang eksporteret fra kameraet, så de kan konverteres og redigeres.
 • Udpak filerne fra optageren ved hjælp af følgende kommandoer på computeren: MIN PC > Everio HDD > SD_Video.
 • Når Sd-Video-biblioteket er åbent, vil du finde lige så mange filer med navnet PRG, som der er i hukommelsen, begyndende med PRG001, derefter PRG002 og så videre. Du skal kopiere alle de filer, du vil eksportere, og indsætte dem i den mappe, der er oprettet til dette formål, på computerens skrivebord.
 • Åbn Cyberlink-softwaren, som giver dig mulighed for at importere videoerne til redigering.

Hvis du vil konvertere dine filer til andre formater, du skal downloade et program fra internettet som f.eks end Wondershare UniConverter, som giver dig mulighed for blandt andet at udføre følgende funktioner:

 • Afspil og konverter dine videoer på din computer.
 • Konverter og afspil dine videoer i over 1000 forskellige formater.
 • Komprimer videoer fra deres originale størrelse uden at gå på kompromis med videokvaliteten.
 • Reparer metadata, oprette GIF'er, stream direkte til tv, rip dvd'er og brænd skærme.
 • Rediger videoer med trim, klip, roter funktioner inklusive vandmærker, tilføjelse af effekter og mere.

Der er online programmer, der giver helt gratis filkonverteringstjeneste og proceduren er meget enkel. Du skal bare gå ind på webstedet, vælge indstillingen konverter filer og uploade den fil, du vil konvertere.

Angive det ønskede format og om et par minutter vil systemet tillade dig at downloade det igen i det valgte format. En sådan side er Mediaconverter.org.

Her er nogle af de nemmeste måder at redigere, konvertere, afspille og eksportere en JVC Everio videoformat . Nogle betaler, andre er gratis, men meget effektive til at opnå dette. Og når først du har en fil i det korrekte format, skal du bare finde de bedste programmer til at redigere den og få den til at se meget professionel ud.

Indeks
 1. Sådan redigeres, konverteres, afspilles og eksporteres JVC Everio videoformat
 2. Programmer til at udføre denne opgave

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Go up