Hvordan konfigurerer, forbinder og bruger to Wifi-netværk på samme tid?

Brugen af ​​internettet er blevet så udbredt, at det er umuligt for os at forstå nutidens verden uden dette værdifulde værktøj. Jo højere båndbredde og internetforbindelseshastighed, jo bedre livskvalitet. I denne note viser vi dig, hvordan du konfigurerer, forbinder og bruger to Wi-Fi-netværk på samme tid.

Man kan uden tvivl sige, at internettet var de seneste års vigtigste opfindelse . Svarende til opdagelser som styring af ild og overlegen i forhold til opfindelser som hjulet, bogen, elektriciteten eller trykpressen.

Takket være internettet har mennesker forkortet deres afstande. Teknologiske processer er accelereret, og informationsstrømmen er steget og steget umådeligt. Der er mange enheder, som du kan forbinde til et Wi-Fi-netværk, såsom Xbox-konsollen, PS4, Smart TV, blandt andre.

Indeks
  1. Internet på alle områder
  2. Ikke mere navlestreng
  3. Hvordan konfigurerer, forbinder og bruger to Wifi-netværk på samme tid?
  4. Har din pc mulighed for at oprette forbindelse til to Wi-Fi-netværk?

Internet på alle områder

Som allerede nævnt i de foregående afsnit, Internettet dækker alle områder af livet i dag . Fra den enkelte til organisationer og store virksomhedskonglomerater forstås den daglige rutine ikke uden brug af internettet.

Det må siges, at planeten udvikler sig i dag i det tempo, som internettet pålægger. Så kampen er ikke kun at have dette værktøj, men at have et hurtigt netværk med tilstrækkelig båndbreddekapacitet til at tilfredsstille både individuelle og organisatoriske behov.

En måde at maksimere fordelene ved netværket er at bruge to forbindelser Trådløs, her viser vi dig, hvordan du konfigurerer, forbinder og bruger to Wi-Fi-netværk på samme tid.

Ikke mere navlestreng

I de første år begrænsede internettet brugerne til kablets navlestreng. Dens anvendelse var begrænset til tilgængelighed af netværkspunkter og kabelforlænger.

I dag, med opfindelsen af ​​Wi-Fi og trådløst netværk, mulighederne for at bruge internettet er vokset eksponentielt. Takket være Wifi og satellitsignaler kan internettet nå overalt på planeten. I dag kan routere konfigureres til at fungere som repeatere.

En af begrænsningerne ved at bruge internettet er dog, at mange teknologiske enheder kun tillader forbindelse til ét Wi-Fi-netværk. Hvad skal man gøre i disse tilfælde?

Hvordan konfigurerer, forbinder og bruger to Wifi-netværk på samme tid?

En af de mest pålidelige måder at få et internetsignal på din elektroniske enhed på er at gøre det ved at oprette forbindelse til to Wi-Fi-netværk på samme tid.

På den måde er den garanteret at kunne have et permanent internetsignal, og samtidig have en større tilslutningskapacitet eller det man kalder båndbredde, da man kan tilføje eller kombinere de to Wi-Fi-signaler.

Sandheden er, at langt de fleste brugere ikke ved, hvordan man konfigurerer, forbinder og bruger to Wi-Fi-netværk på samme tid, her skal vi vise dig, fordi det ikke er så svært, som vi tror. Først og fremmest, så du har en vid udsigt af systemet og de trin, der skal følges for at oprette forbindelsen, vil vi tale om, hvordan det fungerer.

Proceduren, som den elektroniske enhed: PC, bærbare computer osv. bruger til at oprette forbindelse til to Wi-Fi-netværk, foregår gennem det, der kaldes et virtuelt netværk.

EN "virtuelt netværk" er intet andet end Wi-Fi-antennearrangementet etableret gennem et domæne og forbundet til en switch. Denne switch styres af en virtuel netværkskontrol ved hjælp af en logiske domænekanaler (LDC).

At forbinde dine enheder til et Wi-Fi-netværk har mange fordele, såsom muligheden for at forbinde disse enheder til hinanden. Dette kan du for eksempel gøre mellem din pc og din telefon, det kan være meget nyttigt til at overføre .

Har din pc mulighed for at oprette forbindelse til to Wi-Fi-netværk?

Måden at finde ud af det på er at følge nedenstående trin: Det første trin er at gå til start og skrive i søgefeltet” Netværksforbindelser “. Når du er her, skal du klikke på » Se netværksforbindelser “.

Det næste trin er at se, om computeren har muligheden » Trådløse netværksforbindelser “. Hvis det er tilfældet, er din pc tilgængelig til at forbinde to Wi-Fi-netværk på samme tid. I dag viser vi dig, hvordan du opsætter, forbinder og bruger to Wi-Fi-netværk på samme tid.

Hvis du planlægger at oprette forbindelse til et åbent Wi-Fi-netværk, er det vigtigt, at du bruger en teknik eller et trick til at beskytte din enhed og dine personlige data,

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Go up