Hvad er en MSI fil, og hvordan åbner jeg en? Let

Windows er et af de mest udbredte operativsystemer i verden på grund af de funktioner, det har, der gør det til en af ​​de bedste muligheder, du kan anvende på din computer. Derfor beholder du altid din Windows i god stand og ved alt hvad du behøver angående måder at få det til at fungere på den bedste måde og i dag er vi kommet for at tale om det.

Vi skal fortælle dig lidt om, hvad en MSI-fil og fordelene ved at kende denne funktion i din Windows, så den forbedrer dens ydeevne, men du kan også lære, hvordan du forbedrer Windows 10-ydeevnen. Vi vil også vise dig, hvordan du åbner disse filtyper så du ikke får problemer i fremtiden, når du vil bruge en MSI-fil.

Indeks
  1. Hvad er MSI filer?
  2. Hvordan åbner jeg en MSI fil?
    1. Microsoft Windows Installer
    2. 7-Zip

Hvad er MSI filer?

Filer med navnet MSI er installationsfiler, som Microsoft bruger til sit Windows-operativsystem som en del af installationsprocessen. installation eller opdatering af systemprogrammet . Uden pakker, der indeholder de nødvendige oplysninger, så systemet kan opdateres eller repareres korrekt og downloades generelt automatisk, hvis muligheden er aktiveret.

Disse filer kan dog være manuelt downloadet og åbnet på din pc intet problem, fordi Microsoft selv bruger denne filtypenavn til at distribuere systemopdateringer, som brugere kan downloade og installere på deres computere, som normalt er knyttet til biblioteksfiler eller ressourcekomponenter i et systemprogram. .

At downloade disse filer er meget nyttigt og kan forbedre din computers ydeevne i høj grad, fordi hver opdatering inkorporerer forbedringer i softwaren og tilføjer nye funktioner til dit operativsystem, som du kan nyde på bedste vis. På den anden side kan du kende min pc-ydeevne ved hjælp af Winsat-kommandoen.

Microsoft udgiver altid opdateringer for at forbedre brugeroplevelsen af ​​deres operativsystem, så at bruge disse filer til at forbedre din pc er noget, du kan anvende, hvis noget går galt med din Windows.

Hvordan åbner jeg en MSI fil?

Åbn en MSI-fil er slet ikke kompliceret, fordi du bare skal klikke på den, og den åbner automatisk, hvis du er på en pc med Windows-operativsystemet, men hvis den af ​​en eller anden grund ikke åbner, skal du rapportere til Microsofts tekniske support for at løse dette problem så hurtigt som muligt, da det kan forårsage andre problemer i fremtiden.

På samme måde vil vi fortælle lidt om programmerne som kan åbne disse typer filer, der som standard findes på din pc.

Microsoft Windows Installer

Dette program er en motor opdateringsinstallation udviklet af Microsoft for dets Windows-operativsystem til korrekt at installere MSI-pakkerne i operativsystemet, som er de pakker, hvori de data, som systemet skal opdatere, er gemt.

Dette program leveres allerede som standard i alle Windows-operativsystemer, så det behøver ikke at blive downloadet, og det er det mest brugte til at åbne og installere filer MSI på computeren.

7-Zip

Dette program er en open source filarkiver udviklet af Igor Pavlov til Windows-operativsystemet og i stand til at åbne mange filtyper, herunder MSI filer.

Dette program vil give dig flere værktøjer udover at kunne åbne disse filer, hvilket kan være nyttigt, hvis du arbejder med programmering, en fordel ved dette program er, at open source, det er helt gratis og du kan downloade det fra dens officielle hjemmeside uden problemer.

Vi håber, at denne artikel har været nyttig for dig at lære lidt mere om MSI filer og hvordan du åbner dem på din pc. Vi håber, at du altid vil bevare denne holdning med at ville vide mere om tingene omkring dig og især de ting, du altid bruger, som din computer.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Go up