Sådan sletter du Scribd-konto og annullerer mit abonnement - meget nemt

Scribd er en platform til at downloade og læse dokumenter, hvoraf de fleste betales via et særligt abonnement. Du kan få adgang lydbøger, bøger og andet materiale vigtig til underholdning eller forskning i meget vigtig videnskabelig information.

Det er en af ​​de bedst kendte virtuelle platforme til denne type handling, og den er meget sikker for alle brugere. Der er dog folk, der beslutter sig for det opsige deres abonnement eller slette deres konto for en bestemt situation eller ulejlighed.

Så denne gang skal vi tale om, hvordan man sletter en konto eller afmelder Scribd meget nemt.

Indeks
  1. Slet Scribd-konto eller afmeld
  2. Andre vigtige funktioner og meget nyttige funktioner i Scribd

Slet Scribd-konto eller afmeld

Det første skridt til slet din Scribd-konto er at logge ind via hovedsiden. Dernæst skal du vælge den mulighed, hvor profilbilledet vises, og vælge kontoindstillinger.

Herefter skal du vælge muligheden Slet din konto , hvor systemet vil nævne de konsekvenser, der opnås ved at gøre dette. Hvis du stadig vil fortsætte, skal du bare bekræfte det ved at vælge Ja, slet min konto, så fortsætter vi.

Det er vigtigt at huske, at når en Scribd-konto slettes, er alle dokumenter på den er opbevares er helt fjernet . Vi kan dog oprette en ny konto, hvis vi ønsker det, da vores data er blevet fuldstændig slettet fra platformen.

I Scribd-platformen kan du læse abonnementskontrakt , hvor brugerregler er forklaret. Med hensyn til annullering af konti forbeholder sidens personale sig ret til at slette dem uanset årsag.

For at opsige abonnementet er proceduren noget lignende, da den også er tilgængelig via kontoindstillingerne. I dette tilfælde skal vi vælge betalings- og abonnementsoplysninger hvor informationen om den allerede aktive vises.

Vi skal vælge muligheden for deaktivere eller opsige dit abonnement , og vi behøver kun at bekræfte processen, når vi bliver bedt om det. Oplysninger om den resterende tid af det abonnement, der blev opsagt, vil også blive vist.

Som nævnt ovenfor er Abonnementskontrakt forklarer de regler, der er involveret i at acceptere reglerne og betingelserne. Som med konti kan Scribd-platformsvedligeholdere afmelde, hvis de finder det nødvendigt.

Du kan også afmelde dig ved at skrive en e-mail til [email protected] eller ved at lave en anmodning på supportwebstedet.

Andre vigtige funktioner og meget nyttige funktioner i Scribd

Selvom systemet beder om et abonnement eller et dokument for at få et andet, er det behøver ikke at være sådan . Det er muligt at downloade gratis bøger fra Scribd uden at downloade de filer, som vi har i bytte på platformen.

Hovedårsagen til, at Scribd opkræver for abonnementer, er at beskytte forfatternes rettigheder sådanne dokumenter. Det betyder også, at risikoen for plagiering, der kan forekomme i litteraturens og forfatterskabets verden, reduceres betydeligt.

Derfor er en af ​​de første anmodninger fra systemet, at du registrerer dig ved hjælp af en kort af kredit fuldt gyldig. Heri vil abonnementsgebyret blive opkrævet, og derfor forklarer vi, hvordan du opsiger det, når vi vil.

Det er vigtigt, at vi altid læser vilkår og betingelser af denne type platform for at kende reglerne og lovene. På denne måde undgår vi ulejlighed eller problemer, når vi bruger deres tjenester til at underholde, undersøge, uddanne os selv eller arbejde med noget som helst.

Scribd er måske den bedste platform af sin art til computere, men til mobile enheder er der allerede specialiserede applikationer . Et eksempel er de bedste gratis apps til ePub-bøger, som også er kompatible til Android, Windows og endda Ubuntu.

At læse e-bøger i alle deres formater hjælper med at skabe en positiv forandring i mange vigtige aspekter af vores daglige liv. Vi kan bedre bevare vores miljø tage sig af træerne og smide mindre papir ud, samt spare en masse personligt rum, som er afgørende.

I Se hvordan det gøres, du kan finde andre artikler relateret til virtuelle og digitale aspekter, der kan løse din tvivl. Vi forklarer dig alt, så du meget nemt kan forstå det, uden at bruge en masse tid på hele den proces, du ønsker at gennemføre.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Go up