Sådan slukker, frakobler eller deaktiverer du Smart TV's WiFi - Fjern nemt WiFi

Når vi bruger et Smart TV, er det vigtigt, at vi har en forbindelse Internettet eller wi-fi for at bruge funktionerne i vores Smart TV, uanset om det er til brug af sociale netværk eller streamingplatforme samt til andre funktioner og tjenester, der tilbydes af vores Smart TV.

Men hvad sker der, når det samme internetforbindelse påvirker andre funktioner i Smart TV'et eller går konstant ind i en konstant opdateringssløjfe, der kan ses som en fejl direkte i tv-forbindelsen eller i selve softwaren.

Og for vores løsning skal du gå afbryde eller deaktivere wi-fi forbindelsen på vores fjernsyn, dette med håbet om at fejlen stopper eller simpelthen fordi det bremser andre enheder i vores miljø, uanset om det er smartphone eller bærbar computer.

Normalt muligheder eller interface til smart-tv'er er ikke så forskellige fra hinanden de har altid de samme muligheder og kommandoer eller knapper, som kan hjælpe os med at konfigurere eller bruge en speciel knap til at aktivere enhver funktion, vi har brug for.

Indeks
  1. Hvordan deaktiverer du WI-FI på vores Smart TV?
  2. Hvordan kontrollerer man, at WI-FI er blevet afbrudt?

Hvordan deaktiverer du WI-FI på vores Smart TV?

Der er variationer afhængigt af versionen af ​​vores fjernsyn, generelt tager de andre kommercielle mærker Samsung-grænsefladen som reference, da de var de første til at fremstille software til gamle fjernsyn og dermed lave dem til Smart-tv.

I betragtning af ovenstående ville det være normalt først at kontrollere typen af ​​forbindelse til fjernsynet, uanset om det er kablet eller ej, for dette kontrollerer vi bagsiden af ​​fjernsynet, hvor alle de eksterne indgange på vores fjernsyn er placeret.

  • Hold tv-fjernbetjeningen i hånden, og søg midterknapperne på betjeningen efter en knap, der indeholder menu af ord Når knappen er fundet, skal du holde den nede.
  • Når knappen er trykket ned, vil du kunne se på dit TV, at en valgpanel internt i vores Smart TV vises Denne grænseflade indeholder flere funktioner.
  • Tjek indstillingspanelet, og et sæt muligheder vises som video, lyd, billede, kabel blandt andre efterfulgt af, at vi leder efter den med titlen netværk og forbindelser eller bare netværk.
  • Vi trykker på netværksindstillingen, og dette vil give os en række muligheder i panelet, vi vælger den trådløse forbindelse, som i dette tilfælde ville være vores WI-FI.
  • Dette vil give os mulighed for at kontrollere netværksstatus og afbrydes forbindelsen til netværket, kan det også se ud til at glemme netværket eller deaktivere forbindelser.

Når du har trykket på det, forlader vi grænsefladen og fortsætter med at slukke for Smart TV og tænde det igen på denne måde, vi sørger for, at den tidligere konfiguration bliver gemt i tv-systemet.

Hvordan kontrollerer man, at WI-FI er blevet afbrudt?

Når vores Smart TV er afbrudt fra den trådløse WI-FI forbindelse, skal vi sikre os, at vores TV har gemt den tidligere ændrede konfiguration, for dette går vi til menuen på vores Smart TV, det er hovedskærmen, hvor applikationerne er. , hvis du har problemer med at installere disse apps, kan du gøre det via USB.

Vi kan vælge enhver applikation, helst en streamingapplikation, som normalt er dem, der bruger denne type forbindelse mest, når først applikationen er valgt, vil det tage tid at indlæse, fordi tv'et begynder at søge efter internetforbindelsen.

Der vises et stort pop-up-vindue, der fortæller os, at vores Smart TV ikke er forbundet til et netværk, og der vises en knap, der fører os direkte til netværksindstillingspanelet for at genkonfigurere vores WI-FI-forbindelse.

  • En anden måde at forhindre WI-FI i at forblive forbundet når du bruger vores fjernsyn er simpelthen ikke at registrere netværket på vores Smart TV platform, når vi skal konfigurere WI-FI netværket til at oprette forbindelse til vores Smart TV.
  • Dette gøres på en meget enkel måde som består i blot at fjerne markeringen af ​​Husk password knappen, på denne måde bruges netværket indtil tv'et slukkes kan det kontrolleres ved at slukke for det og derefter tænde det igen efter et par stykker minutter. sekunder.
  • Du bemærker måske, at det ikke vil tilsluttet WI-FI fordi jeg ikke gemte netværket, og den eneste måde at oprette forbindelse igen ville være manuelt gennem indstillingspanelet.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Go up