Sådan repareres min pc's drev, hvis en cd eller dvd ikke genkendes eller er tom

Pc'en eller computeren, som den også kaldes, er et afgørende redskab for udviklingen af ​​mennesket på det teknologiske område. Brugen af ​​computeren giver dig mulighed for at udføre aktiviteter på en meget enklere måde fordi man ved at bruge en digital platform undgår kedelige processer, der involverer materialer som folier eller papir.

Med tiden er computere blevet flere styrke i teknologibranchen der inkorporerer nye smarte handlinger, blandt hvilke integrationen af ​​grundlæggende værktøjer såsom internettet og andre operativsystemer skiller sig ud.

Indeks
  1. Hvordan reparerer jeg min pc's drev, hvis den ikke genkender eller udsender en tom cd eller dvd?
  2. Hvorfor læser eller understøtter et cd-drev på min computer ikke en cd?
  3. Trin til at rette min pc's drev, hvis det ikke genkender eller kommer ud tom cd eller dvd

Hvordan reparerer jeg min pc's drev, hvis den ikke genkender eller udsender en tom cd eller dvd?

DVD'en er en enhed skabt for mere end ti år siden. Og hvis mål er gengivelse af lagret indhold på diske eller CD'er. Denne type teknologi blev betragtet som revolutionerende for sin tid, da den tillod visning af undervisnings-, rekreations- og informationsmaterialer derhjemme.

Skabelsen af ​​DVD'en krævede teamwork fra mere end ti teknologiske giganter, blandt hvilke Sony og Philips kan fremhæves, men opfindelsen kan ikke tilskrives nogen bestemt virksomhed. Den endelige version blev udgivet i midten af ​​1997, og fra det øjeblik begyndte en vigtig bevægelse, hvor cd-industrien var hovedpersonen.

Senere, baseret på DVD'ens succes, inkluderede teknologivirksomheder, der markedsførte computere, en enhed kaldet pc afspiller som udførte samme funktion som DVD'en. Men det var også meget mere praktisk, fordi det ikke behøvede forbindelser gennem taster og visning gennem skærmvinduet.

Hvorfor læser eller understøtter et cd-drev på min computer ikke en cd?

Årsagerne til, at et cd-drev på din computer ikke læser eller understøtter en cd er forskellige. Vi forklarer, hvad årsagerne kan være, og hvordan du kan løse dem:

Den første handling er at kontroller, om disken ikke har nogen buler eller snavsede overflader, som kan forhindre læsning. Den næste ting at gøre er at kontrollere den korrekte placering af cd'en. For at gøre dette skal du kontrollere, at den "blanke" del af cd'en er i kontakt med pc-drevet, og at lågdelen skal vende udad.

En anden grund til, at en cd ikke kan afspilles i en pc-afspiller, er det dens format er ikke kompatibelt med computerens operativsystem. Disse typer nedbrud kan forekomme i gammelt medieindhold, som normalt er tungt.

det PC-afspiller består af laserlys ansvarlig for at dekryptere og gengive indholdet af cd'en. Prøv at rense laserscanneren med isopropylalkohol, som du kan købe på ethvert apotek eller apotek i din by, eller du kan også prøve med kontaktlinsevæske.

Trin til at rette min pc's drev, hvis det ikke genkender eller kommer ud tom cd eller dvd

Windows bruger en slags filtre, som skal være kompatible med CD-bufferen. For at anvende dem skal du prøve følgende proces:

  • Tilslut til computeren og klik på start knap (symboliseret ved Windows-logoet). Du vil derefter have adgang til forskellige muligheder under Windows.
  • Klik på søgesektionen og skriv kommandoen " REGEDIT » . Når du har fået resultaterne, skal du sekundært klikke på det og vælge "kør som administrator".
  • Hvis du bliver bedt om adgangskoden, skal du enter for at få adgang til filerne i dette afsnit. Prøv nu hver af de tilgængelige mapper.
  • Klik på hver af mapperne, indtil du finder følgende sti: HKEY_LOCAl_MACHINE\SYSTEM\CurrentControlSet\Control\Class\{4D36E965-E325-11CE-BFC1-08002BE10318}.
  • Du skal sikre dig, at det faktisk er denne sætning, og ved at klikke på denne post ({4D36E965-E325-11CE-BFC1-08002BE10318}) kan du slette følgende filer: UpperFilters og LowerFilters.
  • Luk fanerne og genstart din computer.

Det er vigtigt at huske på, at hvis du stadig ikke er lykkedes efter at have udført alle disse handlinger, er drevet højst sandsynligt beskadiget, så du bliver nødt til at ændre det.

Du kan også være interesseret i, hvordan man kopierer og gendanne filer fra dvd med læsefejl

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Go up