Hvordan forbinder man to computere til en ekstern harddisk med to USB-udgange?

Behovet for at forbinde to computere til en ekstern harddisk stammer fra deling hurtigt data uden at bruge internetnetværk. Dette kan være en god mulighed for at udføre fælles arbejde og ændre nogle filer, der kan administreres af begge computere (og det er, at du endda kan installere et operativsystem på en ekstern harddisk eller starte systemet fra at fungere fra en ekstern harddisk , hvis ønsket).

Indeks
  1. Hvordan forbinder man to computere til en ekstern harddisk?
  2. Tilslut to computere til en ekstern harddisk ved hjælp af en switch
  3. Hvorfor IKKE tilslutte computere til en ekstern harddisk uden en mediator?
  4. Trådløs metode til at forbinde computere

Hvordan forbinder man to computere til en ekstern harddisk?

Tilslutning via et USB-kabel kan være den nemmeste måde, men husk på, at det er en metode, der kræver værktøj. De fleste eksterne harddiske har et par USB-stik, men det betyder ikke, at de kan bruges på samme tid.

Bemærk, at det vil være nødvendigt at koordinere brugen af ​​harddisken, hvis de to computere vil være tændt på samme tid. Den mest anbefalede og mindst risikable ting er at bruge en Switch, dette computerværktøj giver dig mulighed for at tilslutte en enhed via USB og formidle information. Dybest set er det den sikreste måde at lave den slags forbindelser, chancerne for ikke at gøre det med denne enhed er ret høje.

Tilslut to computere til en ekstern harddisk ved hjælp af en switch

Disse værktøjer er designet til at give flere adgang til enhver enhed tilsluttet via USB, de kan findes i forskellige typer. Først og fremmest skal du vælge den nødvendige switch, selvom de fleste har mindst 4 porte til andre enheder, er det muligt kun at finde to. Når du har Switchen, skal du tilslutte harddisken, denne vil være via den eneste USB-indgang, som sådan distributionsudstyr normalt har.

For computere skal du bruge USB-portene, som generelt er parallelle med den forrige, vælg en kontakt med de passende stik. Faktisk kan de normalt omfatte forskellige typer USB, A eller B, jeg kan huske, at dette kan bruges til at forbinde forskellige typer enheder.

Når du er færdig, skal du bare tænde for computerne, og du vil nemt og uden risiko få adgang til harddisken. Bemærk venligst, at nogle af disse switche kan kræve ekstra strøm til brug med en ekstern harddisk.

Hvorfor IKKE tilslutte computere til en ekstern harddisk uden en mediator?

Hvis du allerede har en ekstern harddisk, skal du være opmærksom på, at den kræver strøm for at fungere, normalt leveret af den pc, den er tilsluttet. Dette vil give disken mulighed for at arbejde med ro i sindet, men problemet er, at når vi forbinder to eller flere enheder, her begynder risiciene.

Det er kontraproduktivt at forbinde to enheder direkte til en harddisk som dette (selvom dette muligvis ikke sker ) skaber ofte en overdreven belastning, der kan beskadige harddisken.

Overskydende elektricitet kan få harddisken til at kortslutte og miste enhver information, den måtte indeholde. Dette er grunden til, at det ikke anbefales at tilslutte mere end én computer direkte til harddisken, det er mere en forebyggende foranstaltning.

Trådløs metode til at forbinde computere

Mange mennesker, når forbindelsen til nævnte harddisk skal være konstant, foretrækker at bruge mere " enkel og endda billigere end at købe flere switches.

Den første ting at gøre er at forbinde alle computere til det samme netværk, til dette kan du bruge en netværksrouter , Wi-Fi-forbindelse eller via ledninger. I denne metode er det nødvendigt at tilslutte harddisken til en af ​​computerne, hvilket giver den direkte adgang til filerne.

For at andre netværksbrugere kan få adgang til disken, skal du aktivere den ved at bruge muligheden for at dele filer med netværksbrugere.

Følg trinene, højreklik på drevet > 'Egenskaber' > 'Deling' > marker afkrydsningsfelterne for 'Del denne fil på netværket' og "Tillad netværksbrugere at ændre filer". Med dette trin vil du have formået, at alle, der er fortrolige med netværket, kan få adgang til dataene, husk på, at dette kun er ideelt til private netværk.

Og det er det, du er færdig, så det er tid til at gå. Hvis du har et problem, der ikke er blevet rejst her, såsom at en ekstern harddisk dukker op, eller Windows registrerer det, bør du søge på internettet efter en løsning på dette problem eller få råd, for det er risikabelt at gøre det selv.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Go up