Hvad er og hvad bruges Custom ROM til? - Fordele og ulemper

Når du har en Android-enhed, er det sandsynligt, at den med tiden bliver en smule forældet eller forældet med den nuværende mode. Når dette sker, holder dine mobilproducenter normalt op med at yde support eller softwareopdateringer, hvilket har fået mange til at ønske at downloade en tilpasset ROM.

Men når du downloader en, så god som den umiddelbart kan virke, er der ofte ulemper ved at bruge den. Men før du begynder at tale om disse fordele og ulemper, vi skal også tale om, hvad en ROM'er tilpasset til dem, der ikke kender det.

I det væsentlige er en brugerdefineret ROM et operativsystem, der er blevet tilpasset og kan downloades og bruges fra visse Android-telefoner. Det var totalt det modsatte af, hvad de kalder en Lager ROM'er, som var basisoperativsystemet, der fulgte med alle mobile enheder fra fabrikken.

Derfor, og i betragtning af, hvad vi sagde i begyndelsen, vælger mange mennesker nogle gange at downloade en brugerdefineret ROM for at fortsætte med en System D' fungerer funktionelt, enten på grund af manglende opdateringer eller på grund af specifik erfaring med deres mobil enhed.

Faktisk, når det kommer til brugerdefinerede ROM'er, er der masser af valgmuligheder, da der er nogle, der er helt baseret på en lager-ROM, eller bare lavet af Android-kildekode.

Men selv i variationen har alle disse customROMs noget særligt, og det er fraværet af det berygtede bloatware, som er applikationer, der kommer fra fabrikken med mobilen og kan optage en masse unødvendig plads i vores hukommelse.

På den anden side har nogle af disse customROM'er ydeevne exceptionelle, endda bedre end de originale operativsystemer, og har yderligere funktioner, som deres brugere elsker, så det er ikke overraskende, at mange brugere installerer en næsten øjeblikkeligt på deres nye enheder.

Indeks
  1. Fordelene ved en brugerdefineret ROM
  2. Ulempen ved en brugerdefineret ROM

Fordelene ved en brugerdefineret ROM

Til at begynde med skal vi nævne en af ​​de vigtigste fordele ved brugerdefinerede ROM'er, som er understøttelsen af ​​regelmæssige opdateringer. Normalt, efter et par år, en enhed Android vil stoppe med at modtage opdateringer, hvilket er et stort problem, hvis vi fortsat vil have en funktionel mobil.

Selvom customRoms kan have samme problem, sker det ikke samtidig med stockROMs, da de normalt opdaterer enheder op til fire år efter udgivelsen og meget mere.

På den anden side er der en regelmæssighed i opdateringerne, som ender med at være meget forfriskende for mange mennesker, da der er brugerdefineret ROM som aldrig bliver det sidste version, da de altid laver nye opdateringer for at forbedre personens oplevelse og endda rette alle slags fejl på ingen tid.

Dette understøttes af visionen fra udviklerne selv, som ikke behøver at svare på anmodninger fra forskellige personer i en stor virksomhed for at tilfredsstille dem, som det er tilfældet med en lager-ROM.

Ligeledes udførelsen af brugerdefinerede ROM'er er generelt langt overlegne i forhold til stockROMs, da udviklerne eliminerer al bloatware og producenttjenester, ud over at optimere kernen for bedre strømbesparelse og hukommelsesforbrug.

Og det understøtter den samme bruger, at de stort set kan ændre, hvad de vil, da alle customROM'er er rootet som standard.

Ulempen ved en brugerdefineret ROM

Når vi installerer en brugerdefineret ROM, skal vi være opmærksomme på, hvad vi laver med vores enhed. Engang vi installere For det første mister vi ofte den originale produktgaranti, for ikke at nævne, at der kan være fejl under installationen, og udviklerne er ikke ansvarlige for dem.

Ligeledes, når en installation udføres, går alle de data, du har på din mobil, tabt, så en backup er essentiel. Og endelig kan du ikke få Google-apps, hvilket kan skade mange brugere.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Go up