Hvordan bruger jeg min mobiltelefon som en WiFi-router til at dele internettet?

Ankomsten af ​​smartphones i vores liv er blevet en velsignelse, med dem kan vi bruge nyttige værktøjer. Som for eksempel en lommelygte, lyt til mine yndlingsradiostationer, tjek mine e-mails, tag billeder og gør den endda til en WiFi-router. Hvis det er sådan du mener det, er det derfor, vi i den følgende artikel vil forklare hvordan man bruger min mobiltelefon som WiFi-router til at dele internet.

Det er noget, der er meget nemt at gøre, hvis vi ved, hvordan det skal gøres, uanset hvilken type mobilenhed vi bruger, eller hvilket operativsystem den har. Denne vejledning er derfor beregnet til brugere af android samt dem, der bruger iPhone. Og dermed kan du dele internettet med din Windows-computer eller med din Mac-computer.

Hvis du er interesseret i flere artikler, der taler om dette emne, og du kan opsætte en repeater-router og på denne måde kan du forbedre signalet.

Her vil vi fortælle dig, hvordan du konfigurerer en router som en repeater Trådløs at øge og forbedre det signal, jeg modtager derhjemme. Men lad os nu fortsætte med vores guide, og du kan konvertere din mobiltelefon til en WiFi-router til internetdeling.

Indeks
  1. Sådan bruger jeg min mobiltelefon som en WiFi-router til at dele internettet
  2. Sådan bruger du min iPhone som en WiFi-router til at dele internettet

Sådan bruger jeg min mobiltelefon som en WiFi-router til at dele internettet

Selvom du kan bruge enhver mobilenhed til at betjene som en WiFi-router til at dele internettet. Du skal lave forskellige konfigurationer i hver af dem, så først viser vi dig, hvad du skal gøre, hvis du har en Android-enhed. Denne procedure fungerer til deling med andre enheder, uanset om det er Mac eller Windows.

Først går vi til telefonindstillingerne, i dette afsnit finder vi og vælger indstillingen Mere. Vi kommer ind i dette vindue, og vi går til Internetdeling og Wi-Fi område. Den næste ting, vi skal gøre, er at aktivere indstillingen Opret WiFi-hotspot, når vi gør dette, vises de tilgængelige netværk på det tidspunkt.

Vi finder vores mobile enhed, og det næste vi skal gøre er at indtaste vores adgangskode. Hvis vi vil ændre adgangskoden eller vide, hvad det er, kan vi klikke på indstillingen Konfigurer zone Trådløs . Nu skal vi vælge feltet Vis adgangskode, så vi kan se det og dermed indtaste de korrekte tegn.

Sådan bruger du min iPhone som en WiFi-router til at dele internettet

Denne procedure vil fungere identisk på Windows og Mac, så du vil ikke have noget problem med at dele internettet med disse enheder. For at starte går vi til hjemmesiden på vores mobil og vælger Indstillinger. Så i dette vindue skal vi lede efter muligheden Internetdeling for at vælge det.

Denne handling giver os mulighed for at indtaste dens muligheder, og vi skal aktivere muligheden for internetdeling ved at skubbe kontakten til højre. Og nu vil det tilbyde os flere måder at forbinde, og vi er nødt til at vælge den, vi foretrækker. Vi kan gøre det via WiFi, det giver os også mulighed for at oprette forbindelse via en Bluetooth-forbindelse. Og vi kan også gøre det gennem et kabel, ved hjælp af en USB-port.

Uanset hvilken måde du vælger at forbinde, viser den dig de trin, du skal følge i hvert enkelt tilfælde. Men vi vil anbefale, at du opretter forbindelse via Bluetooth, når dette trin er gennemført, og hvis vi bruger en mac, vi vil gå til bjælken øverst til højre og vælge WiFi-netværksikonet.

Denne handling vil generere de tilgængelige netværk, og vi skal vælge vores enhed, den næste ting er at indtaste adgangskoden, så vi kan få adgang til den. Og på denne måde vil vi allerede dele internettet på vores mobil. Med andre enheder, uanset om det er Mac eller computer Windows.

På denne måde har vi vist dig de få trin, du skal følge for at kunne dele internettet. Selvfølgelig skal du vide, at dataene fra den plan, du har abonneret på, vil blive brugt, men hvis du har en ubegrænset dataplan, vil du ikke have noget problem, og så lærte du så nemt i dag hvordan man bruger min mobiltelefon som en WiFi-router til at dele internettet.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Go up