Løsning: "Mit TV tænder eller slukker af sig selv uden at trykke på kontrolknappen" Hvorfor tænder det af sig selv?

Uden tvivl er valget mellem et buet tv og et fladskærms-tv noget komplekst, men det er ikke et stort problem i længden, nogle gange opstår de værste problemer efter et stykke tid. Af denne grund bringer vi dig i dag løsningen: "Dit tv tænder eller tænder af sig selv uden at trykke på kontrolknappen" Hvorfor tænder det af sig selv? Tjek de mulige svar nedenfor.

Indeks
  1. Dit tv tænder af sig selv uden automatisk tændingskontrol
  2. Interferenssignal
  3. Elektriske fejl
  4. Batteriet i controlleren/controlleren er lavt
  5. TV'et har en fejl

Dit tv tænder af sig selv uden automatisk tændingskontrol

Måske er den mest logiske grund til, at et fjernsyn tænder af sig selv, fordi muligheder for automatisk tænding er konfigureret. Det er meget muligt, at TV'et som standard har aktiveret automatisk tænding på et bestemt tidspunkt.

Det er også muligt, at du har tidligere indstille tændingstiden og at du ikke kan huske det, eller at det skete efter installation af et program på dit Smart TV . På den anden side kan det også være en anden person, der har lavet denne opsætning.

Uanset årsagerne til problemet, bare lave en lille ændring for at se, om det er derfor, fjernsynet tænder. Indrømmet, processen er meget forskellig på hver enhed, så du bliver nødt til at bruge din fjernbetjening for at få adgang til tv'ets funktioner og finde en mulighed relateret til automatisk tænding.

Når du har fundet muligheden, bare sluk den og kontroller, om enheden tænder automatisk eller af sig selv.

Interferenssignal

Husk, at tv'er fungerer med infrarøde signaler som sender en kode, som fjernsyn kan analysere. Det er en meget interessant teknologi, der har eksisteret i mange år og faktisk findes i mange enheder.

Tv-kontrollerne/knapperne er faktisk ikke de eneste, der transmitterer denne type signal. Enhver fjernbetjening (eller i det mindste de fleste af dem) bruger denne type teknologi til sende signaler, der fortæller apparater at tænde skifte kanal osv.

Af denne grund skal du kontrollere, at du ikke trykker på en knap på en anden controller og det skaber interferens. Indrømmet, der er mange fjernbetjeninger derude, og hver enkelt har sine egne koder, men en gang imellem kan koden til en anden enhed være den samme som dit tv's tændfunktion. Givet dette kan signalet skabe interferens.

Der er også infrarøde signalsendere i andre enheder. Faktisk kan du bruge Android mobiltelefon som fjernbetjening til Smart TV. Kort sagt, tjek at en anden fjernbetjening eller anden enhed ikke er det årsager ingen interferenssignal hvilket kan få tv'et til at tænde sig selv.

Elektriske fejl

Du har måske allerede bemærket det, men strømafbrydelser kan forårsage problemer på tv'er. Ved mange lejligheder kan et fald eller stigning i elektrisk spænding tænd for TV'et . Faktisk, når der er strømafbrydelser, er det relativt almindeligt, at tv'et tænder af sig selv, når der kommer lys ind.

I betragtning af dette er det bedre at kontrollere kvaliteten af ​​din elektriske service, og hvis der er et problem i dit hus, hvis nogen, er det bedre at tjekke det. løse hurtigst muligt . Faktisk anbefales det først og fremmest kraftigt, at du ikke udsætter nogen komponent eller enhed, såsom dit tv, for elektriske ændringer.

Spændingsvariationer kan være meget skadelige for dit fjernsyn, faktisk, ud over en simpel automatisk tænding, kan det fuldstændig beskadige din enhed.

Batteriet i controlleren/controlleren er lavt

Det lyder måske lidt ulogisk, men en død fjernbetjening kan sende signaler og nogle gange kan disse få tv'et til at tænde automatisk. Tjek derfor at batteriet i din fjernbetjening ikke er lavt, hvis det er tilfældet, så skift det og se om problemet er væk.

TV'et har en fejl

Dette er en af ​​de mindre sandsynlige muligheder, men det er muligt, at din TV'et fungerer ikke . Hvis det er tilfældet, bør du tage det til en tekniker, og hvis det ikke kan rettes, er der ingen skade i at lære mere om AMOLED vs OLED vs LED vs QLED teknologier og dermed vælge et nyt TV med bedre funktioner.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Go up