Sådan indsætter du en SWF-fil på en webside - hurtigt og nemt

Kæmper du med at gøre din hjemmeside perfekt? I dag kommer vi for at spare dig besvær med denne tutorial, så du kan lære at indsætte en SWF-fil på en webside nemt og hurtigt fordi vi ved, at det kan være en vanskelig opgave, når man laver en webside med Google Sites , Word Press og andre platforme.

Indeks
  1. Hvad er en SWF fil?
  2. Trin til at indsætte en SWF-fil ved hjælp af en WYSIWYG-editor
  3. Sådan indsætter du en SWF-fil ved hjælp af en teksteditor
    1. Eksempel kode

Hvad er en SWF fil?

Akronymet SWF står for "Small Web Format" og henviser til et format på grafikfiler, der kan være animerede eller statiske og som er oprettet i Adobe Flash-programmet. Selvom dette program også giver dig mulighed for at oprette EXE-formatfiler, som kan konverteres til MP4 online gratis.

I de følgende afsnit vil vi forklare trin for trin hvordan man indsætter hurtigt og nemt en SWF-fil på en webside . Du bør vide, at der er flere måder at gøre dette på: Den enkleste er at bruge en WYSIWYG-editor, såsom Macromelia; og den anden opretter HTML-koden manuelt.

Disse filer er udført af Adobe Flash Player , så hvis du ikke har den nyeste version af dette plugin, kan du muligvis ikke se SWF-filer online. Det er dog meget nemt at opdatere Adobe Flash Player korrekt til den nyeste version, så dette burde ikke være et problem.

Trin til at indsætte en SWF-fil ved hjælp af en WYSIWYG-editor

WYSIWYG-redaktører (akronym for "hvad du ser, er hvad du får", som på spansk betyder "hvad du ser, er hvad du får"), såsom Microsoft FrontPage og for at indsætte tabeller på en webside i denne Dreamweaver, er tekstbehandlere, der viser det endelige resultat på som du skriver til dem.

Hvis du ved, hvordan du bruger en af ​​disse processorer, vil du se, at indsættelse af en SWF-fil på en webside vil være meget enkel. Du skal blot gå til menuen "Indsæt" og vælge SWF-filen på din harddisk. Hermed vil editoren generere en HTML-kode, så det ville kun være nødvendigt at redigere filstien, så den bliver, hvor du vil have den.

Sådan indsætter du en SWF-fil ved hjælp af en teksteditor

Hvis du ikke understøtter WYSIWYG-editorer, kan du bruge en teksteditor. Forskellen vil være det du bliver nødt til skrive HTML-kode fra bunden , hvilket WYSIWYG-processorer gør automatisk. Selvom det er lidt længere, er det ikke så kompliceret. Du skal blot følge disse trin:

  • Når du opretter din SWF-fil i Flash, skal du eksportere den til HTML-format, før du kan oprette koden senere.
  • Find denne HTML-fil på din computer, og højreklik for at vælge "Åbn med". Når den nye boks åbnes, skal du vælge Notesblok eller en anden teksteditor, du har. Dette giver dig mulighed for at se HTML-koden til din fil. Du kan også skrive HTML-koden i Windows Notesblok.
  • Kopier denne kode og indsæt den i kildekoden til din webside, du sikre at det er hvor du vil have det.
  • Skift filstien, så den repræsentere dens plads på din server og uploade filerne (HTML og SWF) i de tilsvarende mapper.

Eksempel kode

Nedenfor giver vi dig et eksempel på, hvordan koden ser ud. Du kan kopiere den for at bruge den, men du skal huske på, at du skal ændre filstien: alle de steder, hvor der står "archivoflash.swf", du skal angive navnet på din fil for at det virker.

< param name=”Quality” value=”high”/>

En anden ting du har brug for redigeringskoden er filstørrelsen , hvor der står "width" (som i vores eksempel er 550), skal du sætte bredden i pixels, og hvor der står "tall" (som i vores eksempel er 400), højden. Dette er for at dimensionerne på din fil ikke ændres, og den ses korrekt.

Som du kan se, er indsættelse af en SWF-fil på en webside er en ret simpel opgave og kan klares hurtigt. Alt du skal gøre er at sætte dig ind i denne simple proces, så din hjemmeside er upåklagelig og vellykket.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Go up