Sådan opdaterer du en virksomheds- eller virksomhedswebdatabase

Lagring af data i en database er blevet en nødvendighed for virksomheder og virksomheder. Det handler ikke kun om at gemme information om dine kunder eller leverandører, men om et sæt data, der giver dig mulighed for at udvikle marketingstrategier for at kunne anvende dem gennem annoncering på sociale netværk.

Således over tid, en masse information er lagret i databasen, hvilket medfører komplikationer for efterfølgende registreringer og forespørgsler. Nå, høringsprocessen bliver længere.

Desuden, med så mange gamle oplysninger, det bliver endda nytteløst at nå disse rekorder . Derfor tilbyder vi dig her processen med at opdatere en webdatabase for en virksomhed eller en virksomhed.

Indeks
 1. Hvorfor er det nødvendigt at opdatere en webdatabase for en virksomhed eller en virksomhed?
 2. Hvordan opdaterer man en webdatabase for en virksomhed eller virksomhed?
  1. Slet dårlige data
  2. Fjern dubletter
  3. Opdater registreringsfelter og deres struktur
  4. Rediger forespørgselsprocesser
  5. Lav sikkerhedskopier og sikkerhedskopier

Hvorfor er det nødvendigt at opdatere en webdatabase for en virksomhed eller en virksomhed?

Det er der flere grunde til vedligeholde og opdatere en webdatabase . Og det er, at mange virksomheder, der har brugt en database i lang tid, føler, at de skal begrænse deres behov af databasens funktioner. Dette er emnets hovedfejl.

EN webdatabase skal være et dynamisk system , i stand til at tilpasse sig en virksomheds eller virksomheds fremtidige behov. Det er således muligt at justere de aktuelle markedsbehov i vores informationssystem for at udnytte alle de registrerede data.

Men når en webdatabase gemmer forældede oplysninger, kan den have en frist længere at udføre hver af dens anmodninger . På samme måde vil vi, når vi planlægger en marketingstrategi, tage højde for data, der ikke svarer til kundernes aktuelle behov, fordi de data, der var i webdatabasen, allerede var forældede.

Hvordan opdaterer man en webdatabase for en virksomhed eller virksomhed?

Selvom vi taler om at opdatere processen, inkluderer den virkelig rutinemæssig vedligeholdelse. Hvad er af afgørende betydning for korrekt funktion af en virksomheds webdatabase eller forretning, som det klart fremgår af det foregående afsnit.

På denne måde, processen med at opdatere en webdatabase for en virksomhed eller virksomhed er opdelt i fem faser som vi vil forklare nedenfor:

Slet dårlige data

Efterhånden som registreringen i databasen øges, kan nogle data være blevet registreret forkert. Derfor, hvornår deres rettelse fortsætter de tidligere data med at optage plads i vores system.

Det er her vi skal fjerne disse data, thi selv om de er falske, er de også ubrugelige. Da dens funktion ikke går ud over at optage plads.

Fjern dubletter

I modsætning til den forrige sker dette på grund af fejl i registreringen af ​​nogle primære nøgler, som fører til oprettelsen af ​​duplikerede poster i vores system. Tja, hvad vi skal gøre er eliminere manuelt disse systemdubletter da de kan omfatte kunder, genstande, leverandøroplysninger, som ikke anses for nødvendige.

Opdater registreringsfelter og deres struktur

Til dette er det nødvendigt at udføre en optimering af bunden af ​​informationssystemet og derfor af databasen. Dette er for at sikre optimal behandling af oplysninger af interesse, fjernelse felter, der ikke anses for relevante at udføre de forskellige processer, som vores virksomhed omfatter.

Det er også nødvendigt at tage hensyn til forholdet mellem de forskellige enheder der udgør vores database, for at etablere de passende relationer og bruge så lidt plads som muligt i hver post.

Rediger forespørgselsprocesser

Der er behov for ændringer vedrørende interaktionen mellem brugeren og databasen. Dette for at anvende filtre, der letter vedligeholdelse og det rengøring automatisk fra de data, der er registreret her. På denne måde vil kun de oplysninger, der interesserer os i forhold til køb, salg, kunder, marketingstrategier, blandt andet blive gemt.

Lav sikkerhedskopier og sikkerhedskopier

Selvom vi allerede har nævnt det du bør kun gemme de oplysninger, der interesserer dig , vil det stadig være nødvendigt at sikkerhedskopiere databasen. Vi skal selvfølgelig kun fokusere på at gemme data, der er nyttige og ikke bliver forældet information over tid.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Go up