Sådan fjerner du baggrund fra et billede online - nemt og gratis

Du ved ikke, hvordan du sletter tilbagebilledets plan ? Tror du, at dette kun er for eksperter? Tror du, at du kun kan slette eller fjerne baggrunden fra et billede i Adobe Illustrator CC? Hvad hvis jeg fortalte dig, at du kan gøre det selv. Heldigvis er der i øjeblikket værktøjer, der gør denne proces nemmere, og det bedste er, at du kan gøre det online og gratis.

Men det er ikke alt, for de tilbyder også hurtige resultater og behageligt. Så hvis du vil vide mere, inviterer vi dig til at fortsætte med at læse denne artikel.

Indeks
 1. Bedste onlinesider til at fjerne billedbaggrund
  1. Fjern BG
  2. magisk snit
  3. Fjernfondo.com
 2. Fordele ved at fjerne baggrunden fra et billede

Bedste onlinesider til at fjerne billedbaggrund

Som det er blevet påpeget fra starten, er der i øjeblikket en bred vifte af fladonline formularer som giver brugerne mulighed for at lave enhver form for Photoshop. Et eksempel er at fjerne baggrund fra billeder, så nedenfor vil vi vise dig hovedsider i linje, der giver os mulighed for at udføre denne proces på en enkel og hurtig måde.

Fjern BG

Hvis du leder efter kvalitet, professionalisme og hurtige resultater, er dette uden tvivl den bedste løsning for dig. Under hensyntagen til, at dette program er 100% automatisk og at processen er klaret på kort tid. Desuden er det en gratis hjemmeside, som har en kunstig intelligens, der kan skelne figuren fra forgrunden og baggrunden på fotografiet.

Processen er virkelig enkel fra det faktum, at det giver os mulighed for at vælge et billede fra vores computer eller smartphone, eller du kan også tilføje billedet fra en URL.

Efter det og uanset hvilken mulighed du vælger, vil RemoveBG begynde at analysere billedet. Så snart han er kl 100 %, slutresultatet vises, dvs. det vil automatisk fjerne baggrunden, og hvis du vil downloade billedet, skal du bare klikke på download, gem det i den mappe, du ønsker, og det er det.

magisk snit

Clipping Magic er en anden af ​​de imponerende muligheder, der gav meget at sige, og genererede gode resultater, nemt og hurtigt, under hensyntagen til, at selvom det har kunstig intelligens, i modsætning til RemoveBg, er det os lad os vælge, hvad vi vil slette . På denne måde får vi et mere professionelt image og efter vores smag.

Processen er at klikke på » indlæs billede “, efter at have uploadet det til programmet, vil to billeder automatisk vises på skærmen.

At kunne placere det originale billede til venstre og højre forhåndsvisning af resultatet vil blive vist, baggrunden vil blive elimineret. Ligeledes har billedet, der vises i venstre side, kontroller, som du kan finjustere baggrundsudskæringen med.

Fjernfondo.com

Endelig har vi et af de mest komplette programmer til at fjerne baggrunden fra et billede, og selvom det giver bedre funktioner, er brugen mere kompliceret end de foregående. Dette garanterer dog imponerende resultater. For at starte hvad vi skal gøre er:

 • Åbn det officielle websted
 • Klik i øverste højre hjørne, hvor der står til at vælge .
 • Når du har valgt billedet, skal du bruge den gule prik og markere, hvad du vil isolere.
 • Så vælger du grøn knap og marker, hvad du vil have i forgrunden.
 • Så markerer du den røde knap og vælger, hvad du vil slette
 • Til sidst klikker du videre "Konvertere" og processen starter automatisk (dette kan tage et par sekunder). Til sidst skal du trykke på download-knappen, og du kan gemme billedet på enheden.

Fordele ved at fjerne baggrunden fra et billede

Nogle gange, når vi tager et billede eller uploader et billede til sociale medier eller en hvilken som helst hjemmeside, er det mere praktisk at vise et bestemt mål . Af denne grund er det normalt at ønske at fjerne billedets baggrund og dermed være i stand til at fremhæve det pågældende objekt uden at miste sin fremtræden.

På samme måde garanterer denne proces os fordele, når du ønsker at lave en collage eller en annonce, der tillader kun at fremhæve det, brugeren ønsker, på billederne, på denne måde vil det være mere slående og attraktivt for den person, der ser det. Ligeledes disse værktøjer linje er et stort boom i dag, fordi de tilbyder kvalitetsresultater med det samme. Det er også muligt nemt at fjerne baggrunden fra et billede i Word eller PowerPoint.

Endelig håber vi, at dette tutorial dig vil have hjulpet, også huske at du kan fjerne eller fjerne baggrunden fra et billede uden apps eller programmer, uden at skulle installere noget. Vi vil dog gerne høre fra dig: Synes du disse programmer er rigtig gode? Kunne du tænke dig at prøve nogen af ​​dem? Eller foretrækker du tværtimod at gøre det fra en pc og fjerne baggrunden fra et billede med CorelDraw? Giv os dine svar i kommentarerne.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Go up