Hvordan opdaterer og installerer du DirectX gratis til den nyeste version? - Trin for trin guide

Bruger du konstant din computer? Det bedste er altid at opdatere systemet med de nyeste apps og værktøjer. Derfor skal vi i dag lære dig hvordan sætte til opdatere og installere DirectX gratis til den nyeste version? – Trin for trin guide.

DirectX er et af de vigtigste værktøjer for alle, der spiller på deres computer, ligesom API'er at de integrerer er nødvendige for forskellige applikationer og multimedieindhold, som du konstant skal opdatere DirectX til.

Faktisk er opdatering af DirectX og opdatering af grafikkortdrivere væsentlige handlinger for at kunne spille korrekt på din computer. Derfor er den følgende guide til at downloade den seneste version af DirectX

Indeks
 1. Hvad er DirectX?
 2. Tjek den version af DirectX du har på dit system
 3. Hvordan opdaterer og installerer du DirectX gratis til den nyeste version? – Trin for trin guide

Hvad er DirectX?

DirectX er afgørende for den korrekte funktion af mange applikationer, det inkluderer et komplet sæt API'er med flere funktioner. Opdatering til den nyeste version af DirectX er især nyttig til multimedieopgaver og i især til videospil .

Hvis du kan lide pc-videospil, er det bedst, at du har opdateret til den nyeste version af DirectX, da mange spil kræver, at det kører problemfrit. Under alle omstændigheder, hvis du ikke spiller, er det også meget muligt, at du vil finde dig selv med behovet for at installere denne samling af API'er.

Husk, at hvis din hensigt er at optimere pc-spil så meget som muligt, vil det være nødvendigt at have de nyeste versioner af to drivere og DirectX-bibliotekerne.

Hvis du er i tvivl om DirectX, så fortvivl ikke, for vi vil guide dig, så du ved, hvilken version du har installeret på dit system, og på samme måde har vi udarbejdet en guide, så du kan downloade seneste version af DirectX uden problemer.

Tjek den version af DirectX du har på dit system

Den første ting, vi anbefaler at installere DirectX, er at kontrollere den version, du har på dit system. Sandheden er, at Windows-operativsystemer allerede leveres med en eller anden version af DirectX, og tjek det vil fortælle dig, om du har brug for en DirectX-opdatering:

 1. For at kontrollere den version af DirectX, du har, skal du gå ind i Kør-værktøjet, for at gøre det, eller du skal bare trykke på Windows+R tastekombination.
 2. Tryk på nævnte tastaturlayout for at få vinduet Kør frem på skærmen. Det vil vise et lille afsnit, hvor du skal skrive "dxdiag" næste efter det, klik blot på Accept-indstillingen.
 3. Vent på, at vinduet DirectX Diagnostic Tool vises, som du vil se, vil forskellige oplysninger om din computer blive vist. De oplysninger, du er interesseret i, er næsten i slutningen, i DirectX-versionssektionen.

Hvordan opdaterer og installerer du DirectX gratis til den nyeste version? – Trin for trin guide

Du kan få DirectX-værktøjet gennem det officielle Microsoft-websted, processen er ret nem, og det er uden tvivl den bedste måde at opdatere denne vigtige software på. De biblioteker, der findes i DirectX, er afgørende for at køre forskellige applikationer især videospil, og derfor bør du altid holde det opdateret.

Hvis du er i tvivl om installation og opdatering af programmet, så fortvivl ikke, vi guider dig gennem proceduren:

 1. Du kan få adgang til downloadområdet direkte via følgende link Download DirectX.
 2. Download og find sektionen » DirectX End-User Runtime Web Installer “, i dette afsnit skal du vælge dit systemsprog.
 3. Når du har valgt det relevante sprog, skal du klikke på knappen Download.
 4. Efter den foregående procedure bør download af filen, som DirectX vil begynde at downloade med, begynde.
 5. Når filen " dxwebsetup.exe » er blevet uploadet, Kør det og de nødvendige filer vil begynde at downloade fra systemet, vent på, at processen er fuldført, og du vil have den seneste version af DirectX installeret korrekt.

På den anden side, har du nogensinde spekuleret på, hvordan man korrekt opdaterer Opengl til den nyeste version? Her kan vi også besvare dette spørgsmål, fordi OpenGl er en anden vigtig API, når man spiller spil.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Go up