Hvordan forbinder man to routere med WiFi, PLC eller kabel på samme netværkslinje? - Hurtigt og nemt

Mange gange, når vi ser, at vores internet er langsomt, tror vi, at vi bør ændre dets placering til et tættere websted for at få mere forbindelse. Men er der en løsning? Ja der er. Det er meget enkelt, du skal bare forbinde to routere med WiFi, PLC eller kabel til den samme enkelt netværkslinje og du kan nyde en bedre forbindelse derhjemme. Følg dette trin for trin, og du vil have garanteret succes.

Indeks
 1. Hvilke materialer skal jeg bruge for at forbinde to routere med WiFi, PLC eller kabel på samme netværkslinje?
 2. Simple netværkstilslutningsmetoder fra to routere via WiFi, PLC eller kabel til samme netværk
  1. Med kabel
  2. PLC
  3. Trådløs

Hvilke materialer skal jeg bruge for at forbinde to routere med WiFi, PLC eller kabel på samme netværkslinje?

For at forbinde to routere med WiFI, PLC i det samme netværk, skal du udføre denne operation, du skal kun bruge to ting: en router med en tidligere forbindelse til internettet og en Ethernet-router, det er også kendt som UTP-kabel eller på grund af dets RJ45-hoved . Med disse materialer i hånden kan du nu fuldføre installationen.

Simple netværkstilslutningsmetoder fra to routere via WiFi, PLC eller kabel til samme netværk

Med kabel

At etablere effektivt det forbindelse af de to routere, gør følgende:

 • Du skal først seriekoble routerne ved at indsætte Ethernet-kablet i LAN 1-slottet, så du har en internetforbindelse. Hvis den allerede har denne slot optaget, skal du flytte den til 2 eller 3 for at indsætte det kabel, der ikke har internet, og som vi så vil give dig.
 • Vær opmærksom på, om lysene på forsiden af ​​enheden begynder at blinke, bliver gule eller lignende.

Router opsætning

Router #1: Når vi kommer hertil, ting kan blive lidt kompliceret , for selvom vi allerede har tilsluttet vores routere, vil vi endnu ikke nyde forbindelsen . Derfor skal du følge trin for trin:

 1. Du skal først konfigurer den router, der leverer forbindelsen, fordi den sender den til den anden router. Hvordan? Du skal blot indtaste konfigurationen fra din pc eller enhed og skrive den IP-adresse, der vises på bagsiden.
 2. Dernæst skal du skrive administratoren og brugeren, hvilket vil variere fra routerproducenten. På dette tidspunkt vil vi finde et panel med mange konfigurationer, vi skal finde DHCP-serveren som er i de avancerede muligheder.
 3. Så skal du tjekke at aktiveringsboksen er aktiveret, hvis ikke, skal du gøre det for at kunne levere internet til den anden router Router #2: Med det forrige trin leverer vi internet til denne router. Imidlertid, vi skal have en statisk IP-adresse og levere internet korrekt til andre enheder:
 1. Du skal først gå ind i kontrolpanelet, ligesom en anden router, for at konfigurere IP'en. Du skal oprette forbindelse til router to med den allerede etablerede nøgle også gennem Ethernet-kablet, og vi skriver den samme adresse på vores pc, for når vi kommer ind, leder vi efter DHCP-sektionen, som du skal deaktivere og således tildele en IP-adresse manuelt.
 2. Konfigurer routeren: For at gøre dette skal du sørge for, at DHCP-serverindstillingen er deaktiveret, og du bliver nødt til at finde en anden sektion med navnet på IP-adressen for at angive den ønskede IP-adresse.
 3. Du vil indse, at den er anderledes end den forrige, fordi det aldrig kan blive det samme ; sørg for, at IP-adressen er i det samme netværk. Hvordan? Når man tjekker, at de sidste tal er adskilt af prikker, for hvis de ikke er det, bliver der ikke etableret en god forbindelse.

PLC

Du skal bare bruge automaten. Trinnene er grundlæggende de samme som ovenfor, du skal indtaste routerkonfigurationen og derefter du bliver nødt til at aktivere DHCP i den ene og deaktivere den i den anden . På denne måde vil den opføre sig som en signalforstærker. Til dette må de ikke have samme IP-adresse.

Trådløs

Du skal have en kabelforbindelse ved at udfylde trinene i den første metode, på denne måde vil du sikre dig en god forbindelse uden kabler. For at sikre, at alt fungerer korrekt:

 • Du skal slukke for begge routere og tænde dem igen. (Brug et minut, siden vi slukkede det).
 • Tilslut de to routere til pc'en

Hvis der ikke vises en fejlmeddelelse på din computer, du har alt tilsluttet korrekt. Og nu kan du nyde internettet via Wi-Fi eller kabel, det er meget enkelt. Forstærk dit internet, vi håber, at de angivne trin vil være meget nyttige. Kommenter nedenfor og del med andre, så de også kan få gavn af det.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Go up