Hvordan indsætter og viser Google Maps på et websted?

Har du nogensinde ønsket indsæt Google Maps på et websted, og du ved ikke, hvordan du gør det ? Bare rolig, det er en hurtig og nem proces, som du lærer, hvordan du gør her.

Det er meget almindeligt, at når vi sender oplysninger, der indeholder en adresse, springer vi til manuelt at søge efter den på Google Maps, hvilket nogle gange fører til forvirring eller fejl.

Hvem har ikke opdaget, at du har søgt på den forkerte adresse og havnet det forkerte sted. Nå, det vil ikke være et problem længere. Med dette trin for trin, du kan indsætte og vise Google Maps med den ønskede adresse på din hjemmeside.

Det er lige så nemt som at sætte etiketter på adresser på steder i Google Maps eller oprette, tilføje og organisere forklaringer i Google Maps.

Fra nu af vil det ikke være et problem at vise dine besøgende, hvor den nye park, du besøgte og elskede, er. Eller måske ejer du en virksomhed og vil have din adresse på listen, så alle kan besøge den.

Brugen er op til dig. Vi sørger for at vise dig den bedste måde at generere, indsætte og vise det kort, du har brug for på din hjemmeside.

Indeks
  1. Generer kortet fra Google Maps
  2. Sådan indsætter du kortet fra Google Maps
    1. Generer et kort uden CMS

Generer kortet fra Google Maps

For at indsætte Google Maps på en hjemmeside, for eksempel på platforme som WordPress, skal vi søge i Maps efter den adresse, som vi i første omgang ønsker at vise på vores side. Du skal selvfølgelig først logge ind på Google, når du åbner Chrome.

Efter at have fundet adressen, vælger vi muligheden "Del", hvor vi vil se to faner. Vi vil vælge den, der svarer til vores ønske "Inkorporer et kort".

Ved at være i denne fane vil vi have en oversigt over kortet med adressen, der vi leder efter fremhævet.

Du vil være i stand til at indse, at kortet er foranderligt, dvs. du kan flytte fokuspunktet til den side, du ønsker, at det skal opfattes. På denne måde vil den være synlig efter dens indsættelse på vores hjemmeside.

Derudover vil du have mulighed for at vælge mellem forskellige kortstørrelser, så du kan vælge det, der passer dig bedst. Du kan endda vælge den brugerdefinerede størrelse, hvor du skal indtaste værdierne.

At have kortet som vi ønsker, vi kopiere oplysningerne som vi finder i den nederste del af vinduet. Dette er den individuelle kortkode.

Sådan indsætter du kortet fra Google Maps

Når vi har kortkoden, begynder vi at indsætte Google Maps på en hjemmeside. I dette tilfælde vil vi vise dig trin for trin, hvordan du gør det i WordPress, selvom dette er meget ens i andre indholdsadministratorer (CMS).

Vi vil gå til det indlæg, hvor vi vil have kortet, i redigeringsdelen. Øverst skifter vi til "HTML"-tilstanden.

I denne mulighed indsætter vi adressen, som vi har udtrukket fra kortet. Hvor vi ønsker, at kortet skal ses.

Hvis vi derefter vender tilbage til "Visuel" -tilstand, vil det blive noteret, hvor vi indsatte kortet. Glem ikke at gemme beskeden.

Se, kortet er korrekt inkluderet i vores publikation. Det bedste er, at det er et interaktivt kort, som inkluderer alle muligheder for selve Maps .

Generer et kort uden CMS

Hvis du vil generere et kort, der ikke vil blive brugt på hjemmesider med indholdsadministratorer, er processen lidt mindre ligetil.

Vi skal oprette en mappe, hvori vi finder en "Tekstdokument" (.txt) med det ønskede navn.

Så åbner vi .txt med "kodeeditoren" fortrinsvis. En HTML5 skal genereres, efterfulgt af en HTML2.5.

Derfor placerer vi kortkoden i "Body". Og vi giver "Gem".

Når du åbner dette dokument i en browser vil vi se det fuldt interaktive kort og i en individuel fane.

Vi kan indsætte eller dele dette, hvor vi vil, og hver gang det køres i en browser, vil det vise os kortet med adressen og de egenskaber, som vi allerede har konfigureret.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Go up