Hvad er sundhedsfarerne ved 5G-teknologi?

Teknologien udvikler sig hurtigt, og vi er mere og mere fordybet i de nye opfindelser, som virksomheder ønsker at tilbyde os. En af dem er 5g. Har du tænkt over, at disse ændringer måske ikke er så gode, som du troede? Er der sundhedsfarer i 5G-teknologi?

Det, du lige har læst, kan virke helt skørt for dig, men det er rigtigt, at information cirkulerer på netværkene på teknologi 5G.

Det er tid til at undersøge det, så vover at finde ud af, om fremtiden byder på mere smerte end ære, selv ved at kende de vigtigste forskelle mellem 4G og 5G.

Indeks
  1. Hvorfor udgør 5G-teknologi sundhedsfarer?
  2. Frygten for at komme videre er en del af det.

Hvorfor udgør 5G-teknologi sundhedsfarer?

At vide, om min mobil eller mobiltelefon er 4G eller 5G, er nemt, men mange ved ikke, om der virkelig er nogle farer forbundet med det.

Den første ting at lære er, at dette er 5G-teknologi, og det er det enkelt, hvis du ved det mindste om mobiltelefoner. Det er i bund og grund et trådløst kommunikationsnetværk, som skal sørge for at levere de eksisterende 4 g.

For mange repræsenterer dette et af vor tids største teknologiske spring. Med andre ord, at vide, hvad 5G-netværket er, og hvordan det fungerer, dets egenskaber, fordele og ulemper, vil bidrage til bedre at visualisere fremtidens grænser.

Fordi? Simpelt, ifølge dets skabere, forudsætter 5G-teknologien et generationsspring med større hastighed (det antages, at det vil gå fra 100 megabyte til 1,8 gigabyte), og lavere latenstid, det er et enormt spring med hensyn til effektivitet, der sandsynligvis vil ændre verden.

Er der nogen sundhedsfarer i 5G-teknologien?

Hovedårsagen er, at rygterne er baseret på det faktum, at 5G-teknologien bruger højere frekvensbølger end andre , og oven i købet skal alle de antenner, der vil give os signalet, være tættere på mennesker end dens forgænger. Måske er dette prisen for at forestille sig, hvad vi kan gøre med internettet af 5G-teknologi.

For yderligere at øge spekulation, skal der være flere af disse antenner på grund af deres lille rækkevidde dette fik mere end én til at miste nerverne og logisk undre sig, er det sikkert?

Frygten for at komme videre er en del af det.

For at slippe af med det med det samme og gå til benet, er der ifølge videnskabsmænd og eksperter (trommerulle) ingen sundhedsfare i 5G-teknologi, for 6 år siden i 2014, HVEM forklaret, at det udgjorde en risiko svarende til en WIFI. eller radionetværk, dvs. ingen.

Dette er verificeret af mange organisationer som f.eks FDA i USA, som sagde, at der ikke var nogen implikationer for denne teknologi, og at nuværende beviser og forskning dækkede 5G-teknologi.

For endnu mere sikkerhed kan Ofcom (en britisk regulator), lavede en meget omfattende undersøgelse, der målte op til 10 byer, hvor brugen af ​​denne teknologi ville være højere, og jeg konkluderer, at niveauerne er 1,5 % baseret på de internationale regler, der er oprettet af den internationale kommission for ikke-ioniserende strålingsbeskyttelse .

Denne samme organisation (ICNIRP) gennemførte sin egen forskning og konkluderede, at der ikke er nogen sundhedsfare i 5G-teknologi, har de også revideret deres retningslinjer for at tilpasse dem til indeværende år (de tidligere er fra 1998), alt sammen for at sikre offentlighedens sundhed.

Retningslinjerne er udviklet på baggrund af al aktuel og relevant videnskabelig information og offentlig høring. Af denne grund er det kendt, at de virkninger, der kan forårsage eksponering for elektromagnetiske felter fra 100 KHZ til 300 GHZ, er nul. Denne serie dækker selvfølgelig 5G-bølger.

Afslutningsvis skal vi holde op med at være bange for fremtiden og komme videre med tillid, uden undskyldninger og med løftet om, at alt bliver godt.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Go up