Hvordan ser og tæller jeg tastetryk på min pc-skærm?

Det kan være meget nyttigt at se alle de taster vi trykker på på skærmen, samt antallet af tastetryk vi laver på vores computer. I betragtning af dette anbefaler vi, at du læser følgende information, som vi vil tale om Hvordan ser og tæller jeg tastetryk på min pc-skærm?

Indeks
 1. Hvad nytter det at vise tastetryk på skærmen?
 2. Hvordan ser og tæller jeg tastetryk på min pc-skærm?
  1. Carnac applikationen for at vise tasterne på skærmen
  2. Keyboard Tracer til at tælle tastetryk

Hvad nytter det at vise tastetryk på skærmen?

Der er en række grunde til, at det kan være nyttigt at vise de taster, du trykker på. Sandheden er, at det ikke er noget, de fleste mennesker bruger. Faktisk er det også muligt at aktivere lyden af ​​visse taster under Windows. Under alle omstændigheder er det i visse situationer praktisk at have det passende program til vise disse oplysninger .

Visning af alle tastetryk på skærmen kan være særligt nyttigt, hvis du laver selvstudier over internettet. Det kan også være meget nyttigt for dig at aktivere eller deaktivere specielle nøgler i Windows. Så det er et ideelt værktøj til at fortælle en ven, hvordan man udfører processer på deres computer eller andre pc-relaterede problemer.

Visning af tastetryk på skærmen er ret simpelt. For at gøre dette bruger vi en applikation, som vi præsenterer for dig nedenfor. På samme måde vil vi også vise dig en anden applikation, der er specielt designet til tælle antallet af tastetryk .

Hvordan ser og tæller jeg tastetryk på min pc-skærm?

Se alt tastetryk vi laver på vores tastatur kan være meget praktisk under mange omstændigheder. Desuden kan vi gøre det meget nemt ved at bruge programmet Carnac, en helt gratis software, som du kan få lige nu og begynde at se de tastetryk, du laver.

Carnac applikationen for at vise tasterne på skærmen

Som vi påpegede tidligere, vil Carnac-applikationen vise alle de tastetryk, du laver med dit skærmtastatur, og udmærker sig hovedsageligt ved dets brugervenlighed og fordi det er helt gratis software. Læs følgende oplysninger for at vide, hvordan du bruger og downloader dette værktøj:

 1. Den første ting at gøre er at downloade applikationen, for dette kan du gå til følgende link carnackeys.com, som vil lede dig til programmets officielle hjemmeside.
 2. Når du er på den nævnte hjemmeside, skal du blot klikke på muligheden "At downloade", ved at gøre det, vil du blive omdirigeret til github-stedet, hvorigennem du kan få programmet.
 3. Der er mange muligheder, som du kan downloade softwaren med. Under alle omstændigheder anbefaler vi, at du finder "setup.exe" for at downloade det, skal du blot klikke på denne mulighed.
 4. Når programmet er blevet downloadet, skal du dobbeltklikke på det, og fra det øjeblik vil det begynde at vise alle tastetryk du laver på skærmen at kunne observere alle de gange, du trykker på tasterne på tastaturet.

Keyboard Tracer til at tælle tastetryk

På den anden side, hvis du vil tælle tastetryk på skærmen, er det bedre at bruge passende software til dette, i dette tilfælde præsenterer vi Keyboard Tracer, en applikation designet specielt til dette formål.

 1. For at hente appen Keyboard Tracer , den første ting du skal gøre er at gå til webstedet for keyboardtracer. Når du er der, skal du klikke på "Download".
 2. Når overførslen er færdig, skal du fortsætte med at installere applikationen, hvorefter alt du skal gøre er at køre programmet.
 3. Efter at have køre applikationen Keyboard Tracer, du Bemærk, at den begynder at tælle alle tastetryk på computeren.

Det skal bemærkes, at Keyboard Tracer-applikationen er en betalt applikation, så for at bruge dens tjenester korrekt, er det bedre at betale licensen , som du kan få fra den officielle hjemmeside. Hvis der ikke er nogen tilgængelige værktøjer til at vise tastetryk, er det tilrådeligt at tjekke din inputenhed for at rette tastaturet eller nogle taster, hvis det er nødvendigt.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Go up