Sådan åbner, redigerer og konverterer du PDF-filer på min pc trin for trin

Gør redigere dokumenter er en simpel opgave, forudsat at den type format, du vil ændre eller kopiere for at udtrække information, tillader det. Til dette kan vi ty til forskellige værktøjer til at konvertere eller ændre formatet, arbejde eller have den information, vi har brug for.

Dernæst vil vi forklare nogle flere nyttige værktøjer, som du kan bruge Åbn, rediger og konverter PDF-filer på din pc trin for trin.

Indeks
  1. Hvad er en PDF-fil?
  2. Sådan redigeres filer ved hjælp af PDFelement

Hvad er en PDF-fil?

'PDF'-filen kendt under sin akronym på engelsk (Portable Document Format) er en type bærbart format, hvis hovedegenskab er at behold den originale filkonfiguration for eksempel: Et dokument skrevet i Word.

Til hvilken denne type format bruges, når vi laver et print, så vores dokument ikke mister sine marginer, og indholdet ikke ruller, eller hvis vi sender det til en kontakt, selvom det er lagt på nettet, tillader dette format at holde alt indhold i perfekt stand uden at gennemgå ændringer.

Andre kræfter ved PDF-filer er, at de kan indeholde enhver form for tekst, multimedieelementer, fotografier, videoer, links og endda lyd; det er også muligt at åbne den via en mobiltelefon ved hjælp af en applikation.

Dette sikrer, at uanset hvor mange gange dokumentet åbnes eller køres med forskellige læseprogrammer, der er kompatible med dette format, vil aldrig ændre formatet på indholdet, og det vil forblive det samme .

Først skal vi overveje, hvad vi vil gøre med dokumentet, og hvad vi skal bruge, når vi redigerer indholdet.

Sådan redigeres filer ved hjælp af PDFelement

Dernæst vil vi forklare, hvordan dette fungerer. gratis og sikkert værktøj , som kan installeres på din computer for at ændre en PDF-fil i henhold til, hvad vi skal gøre, når vi konsulterer eller skriver et dokument, før vi skal gemme det eller sende det til hvem du end er. vil have .

Start med at åbne den PDF, du vil redigere, klik på knappen "Åbn" eller hvis det ikke er tilfældet, vælg dokumenterne fra "Åbn seneste filer", som du kan se de ønskede dokumenter med.

Gå derefter til fanen "Rediger", og der vil du se forskellige muligheder med hvilke du kan redigere PDF-indhold . Hvis du ønsker at ændre teksten, skal du blot klikke på knappen "Rediger tekst" for at kunne ændre størrelsen og skriftfarven på teksterne, samt foretage forskellige typer ændringer i forhold til størrelsen på teksten. billeder.

På samme måde kan du arrangere siderne i dokumentet ved at klikke på menuen og derefter gå til 'Side', hvor du vil se en rullemenu med forskellige muligheder for at bruge såsom: indsæt side, slet sider, klip, opdel sider sider , udtræk eller roter siderne, da det hele afhænger af vores behov.

For at transformere filen skal du klikke på " Åben fil i programmets indledende grænseflade for at sikre, at PDF-filen er importeret til programmet, derefter, ved at finde lige under "start"-fanen i programmet, vil du se konverteringsmulighederne.

Vælg nu "Til Word", og klik derefter "Konverter PDF" for at starte transformationen og vælge outputplaceringen for at gemme det ændrede dokument.

En anden måde at gøre denne gratis procedure på er i Google Docs , hvor du har en PDF-fil baseret på et billede eller en scanning. Du kan downloade den, åbne den som et Google-dokument for at redigere, indsætte, revidere eller slette tekst og derefter gemme den som en output-PDF-fil for at downloade og gøre den tilgængelig på din computer.

På denne måde kan du nu redigere dine dokumenter og filer når som helst og hvor som helst, for at bruge dem som du vil hurtigt og sikkert; under hensyntagen til de forskellige ting, du kan gøre der, herunder at ændre opløsningen af ​​PDF-filen.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Go up