Sådan overføres eller konverteres telefonkontakter til vCards-fil

Hvis du har brug for at sikkerhedskopiere dine kontakter, viser vi dig, hvordan du nemt konverterer dine telefonkontakter til en vCard-fil . Filer med en .vcf- eller vCard-udvidelse er et format, der bruges til at udveksle personlige kontaktoplysninger.

Denne type fil, som normalt er meget let, kan nemt overføres på flere måder, såsom vedhæftning i en e-mail, Bluetooth-overførsel. I nogle tilfælde vælger nogle at overføre deres kontakter fra en Gmail- eller iCloud-konto for at gemme dem et mere sikkert sted, såsom pc'en.

Mange smarte mobile enheder har implementeret det som en metode til at sikkerhedskopiere og overføre kontakter, for nem brug.

Det bruges også til kontaktdata fra forskellige platforme af e-mail såsom Google og Outlook. Og det er endda muligt at konvertere en Excel-mailingliste til en vCard-fil til brug på vores mobil.

Indeks
  1. Eksporter dine Android-kontakter til en vCards-fil
  2. Eksporter dine iPhone-kontakter til en vCard-fil
  3. Importer dine kontakter fra en vCard-fil

Eksporter dine Android-kontakter til en vCards-fil

Selvom det mest almindelige i øjeblikket er at gemme en sikkerhedskopi af dine kontakter ved at synkronisere dem med din Google-konto, skader det aldrig at have en fil.

Heldigvis er smartphones giver dig mulighed for at eksportere alle dine kontakter til en vCards-fil, som du kan kopiere eller gemme på andre enheder såsom hukommelser eller computere. Faktisk kan du meget nemt lære at åbne og administrere en fil i VCF-format på pc eller mobil.

På de fleste Android-enheder vil denne mulighed være tilgængelig i appen Kontakter, og du skal bare finde muligheden for at Eksporter fra menuen.

Hvis du ikke kan finde den, kan du downloade appen Google Kontakter på din mobilenhed, og når du går til menuen, skal du åbne den og vælge indstillingen Indstillinger.

Nu vil du se en ny menu med en liste over muligheder, hvor du skal trykke på Eksporter, og hvis du så har mere end én Google-konto synkroniseret på din mobil, vil appen bede dig om at vælge en for at eksportere kontakter fra denne konto.

Når du har valgt den konto, du har dine kontakter på, skal du trykke på Eksporter til .vcf fil-knap. Vælg nu den placering, hvor du vil have filen gemt, og vent et par sekunder på, at processen er fuldført.

Når du modtager afslutningsmeddelelsen, kan du overføre fil sende det via beskeder, e-mail, Bluetooth-overførsel eller via kabel til din computer for sikker opbevaring.

Eksporter dine iPhone-kontakter til en vCard-fil

I tilfælde af iPhone-computere, som som standard ikke har nogen mulighed for at importere oplysninger i vCard-format, skal du installere iPhone Backup Extractor app.

Når den er installeret, skal du åbne appen og udføre den en sikkerhedskopi af din computer. Når du er færdig, skal du åbne den kopi, der blev lavet, for at se mulighederne.

Gå til sektionen Kontakter, når du klikker på den, vil systemet spørge dig, hvor du vil gemme de eksporterede kontakter, vælge en placering og vente et par sekunder på, at processen er fuldført.

Importer dine kontakter fra en vCard-fil

Hvis din kontakter er allerede gemt i en fil i vCard-format og ønsker at kopiere dem til din Android-mobiltelefonhukommelse, kan du følge disse enkle trin.

Du skal først overføre vCard-filen til din smartphone ved at kopiere den til MicroSD-hukommelsen eller til enhedens interne hukommelse.

Senere skal du få adgang til appen Kontakter, gå til menuen og finde indstillingen Indstillinger, en anden menu vises, hvor du skal trykke på Importer mulighed.

Nu skal du gå til det sted, hvor .vcf-filen er gemt, og vælge den; systemet vil spørge dig, hvor du vil gemme dine nye kontakter, vælge en mulighed og trykke på knappen Importer. I tilfælde af problemer kan du også åbne en fil med en VCF-udvidelse på din Windows-pc med Excel

Efter et par sekunder vil processen være afsluttet, og alle dine kontakter vil være blevet fuldstændigt kopieret til den nye placering, du valgte.

Hvis din enhed er en iPhone, vil processen være som følger: fra en computer, som du har vCard-fil, du vil importere skal du åbne din iCloud-konto fra browseren.

Vælg indstillingen i afsnittet Indstillinger Importer vCard , naviger til placeringen af ​​filen, vælg den og klik på knappen Åbn. Disse kontakter vil automatisk blive tilføjet til din konto, og i det øjeblik du synkroniserer din iPhone med iCloud, vil de blive tilføjet til din kontaktliste.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Go up