Hvordan kan jeg se enheder forbundet til mit netværk med IP-scanner?

IP'en er det nummer, der identificerer enhver enhed, der er tilsluttet et Wifi-netværk, den giver brugbar information som bidrager til sikkerheden i vores netværk. Læs videre og lær, hvordan du får vist enheder, der er tilsluttet et netværk med IP-scanner.

Når der er flere enheder tilsluttet det samme netværk, er det meget almindeligt, at internetforbindelsen bliver langsom, hvilket kræver en WiFi-hastighedstest. Dette kan være et stort problem, fordi en langsom forbindelse forsinker alle de aktiviteter, du laver på internettet.

At analysere forskellige enheders IP-adresser kan hjælpe med at finde ud af, hvilken der tiltrækker mest trafik, hvilket operativsystem hver især bruger til at opdage ubudne Wifi-signaler. Med andre ord, find ud af, om Wi-Fi Internet er stjålet for at blokere dem.

I dag er der mange måder, hvorpå man nemt kan genkende computere, der er tilsluttet et netværk, og at man nemt kan administrere dem. I denne artikel fortæller du lær, hvordan du får vist enheder, der er tilsluttet et netværk med en at scanne IP til fra en computer eller din mobiltelefon.

Indeks
  1. Scan de IP'er, der er tilsluttet et netværk fra mobilen
  2. Hvordan får man vist enheder forbundet til et netværk med IP-scanner fra pc?
    1. Avanceret scanner
  3. Hvordan kan man se enheder tilsluttet et netværk med IP-scanner fra routeren?

Scan de IP'er, der er tilsluttet et netværk fra mobilen

Ikke kun er det muligt at scanne et netværk fra en computer, men med en mobil enhed, du kan også få adgang til den og kende den IP-adresse, den indeholder.

Ligesom der findes programmer til at udføre denne proces til Windows eller MAC, findes der også programmer til mobiltelefoner. Denne gang vil du møde FING, en helt gratis IP-scanner.

Det fås nemt fra Google Play på Android, når du allerede har fundet det, start download. For at bruge det er det ikke nødvendigt oprette en bruger men det er tilrådeligt at gøre det, da en registreret bruger kan få adgang til mange andre meget nyttige funktioner.

For eksempel at være i stand til at kontrollere forbindelserne på andre enheder, der er tilsluttet netværket, afbryde dem, hvis det er nødvendigt, finde ud af, hvor meget båndbredde hver computer bruger og internetydelse.

Hvordan får man vist enheder forbundet til et netværk med IP-scanner fra pc?

Der er to måder at finde ud af, hvilke computere der er forbundet til det samme Wifi-netværk fra en computer eller en bærbar.

Avanceret scanner

Den første er at downloade et program som Advanced IP Scanner. En af de mest anerkendte på internettet er, at udover at scanne netværket og analysere LAN, giver det dig mulighed for at identificere IP-adresser og fjernstyre dem.

For at begynde at bruge det, den første ting du skal gøre er at downloade programmet fra dets officielle hjemmeside, dette gøres gratis.

Efter at have downloadet det, er det installeret på computeren. Når installationsprocessen er færdig, skal du klikke på Kør. Nu kan du se programmet åbent på vores skærm.

For at starte scanneren skal du indtaste rækkevidden af adresser du vil scanne og voila programmet er nu klar til at begynde at køre.

Hvordan kan man se enheder tilsluttet et netværk med IP-scanner fra routeren?

En anden måde at se computere tilsluttet til et netværk uden at skulle downloade yderligere programmer er at oprette forbindelse til routeren, der udsender det trådløse signal. Denne procedure kan gøres fra pc, mobiltelefon eller tablet.

Dette opnås gennem konfigurationen af ​​routeren, for at få adgang til den, gå til browseren og i søgelinjen, Kom ind 192.168.1.1 og tryk på knappen » Indgang “. Derefter sætter du brugernavn og adgangskode for at få adgang.

Når du er der, fortsæt til den avancerede routerkonfiguration. Der vises flere muligheder i menuen. Blandt dem alle skal du kigge efter den, der hedder DHCP . Der vil du se oplysningerne om alle tilsluttede enheder, såsom deres IP-adresse

Dette er en handling indbygget i routere uanset deres mærke, det vil ikke altid være det samme i alt, men processen vil være ens.

Parat! Du ved allerede, hvordan du ser enheder, der er tilsluttet et netværk med IP-scanner. Dette giver dig mulighed for at kontrollere dit netværk Internet fra din computer eller smartphone.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Go up