Hvordan kopierer eller flytter man nemt en fil eller mappe til roden af ​​et SD-kort?

Telefoner er den største kilde til information, der findes i dag, og derfor er de blevet de mest nyttige værktøjer for ethvert menneske. Derfor er det godt at få mere og mere information om disse assistenter. I denne ånd, i dag vil du lære, hvordan du kopierer eller flytter en fil eller en mappe til roden af ​​en SD kort.

Det sidste lyder måske fjollet, men i virkeligheden er et af de største problemer i dag, at mange enheder mangler tilstrækkelig hukommelse til at være vært for nye applikationer og programmer der kommer ud (fordi de fylder mere og mere). nødvendigt for at finde en løsning, og hvad er bedre end en SD (du kan endda overføre eller overføre en musik-cd til et SD-kort, så disse små enheder er fantastiske).

Indeks
  1. Kopier eller flyt en fil eller mappe til roden af ​​et SD-kort
  2. Flyt apps i den samme telefon

Kopier eller flyt en fil eller mappe til roden af ​​et SD-kort

For at skære til benet er der mange måder at gøre det på gendan spildt plads på din telefon og udvid den overføre filer til programmer til et SD-kort.

Nummer et er det nemmeste, da det foregår via en computer. I Windows 10 og tidligere versioner er der f.eks. integreret en funktion, der giver dig mulighed for at bruge den tilsluttede enhed, som du ønsker, og endda være i stand til at redigere dens interne filer.

For at gøre dette skal du først tænde pc'en og logge på med din betroede brugerkonto (dette i tilfælde af at du også ønsker at efterlade nogle af dine filer på pc'en).

Når du er inde i din computer, skal du gå til » At starte op og derfra finde den fil eller mappe, du vil flytte til roden (du skal bruge "Windows Explorer" til denne opgave).

Indsæt derefter SD kort i åbningen på din computer, der giver dig mulighed for at læse den (kortlæseren), hvis du ikke har den, kan du bruge en USB-nøgle, der tilpasser den.

Når du har gjort det, åbner der automatisk et nyt vindue, der viser indholdet på dit SD-kort. Kopier straks filen eller mappen, der skal flyttes, ved hjælp af kombinationen kontrol + C og brug derefter Ctrl+V for at indsætte det i rodmappen.

Med dette kan du nu kopiere eller flytte en fil eller mappe til roden af ​​et SD-kort, når du vil, for der er ikke andet at gøre. Det skal bemærkes, at hvis du ikke har et SD slot, kan du tilslutte det i selve telefonen med et USB-kabel.

Flyt apps i den samme telefon

Som belønning for at lære at kopiere eller flytte en fil eller mappe i roden af ​​et SD-kort, vil du i dag også lære, hvordan du flytter applikationer i telefonen.

Dette er forskelligt fra det forrige, fordi det afhænger mere af din telefon end noget andet. For eksempel, hvis du har en avanceret telefon med en micro SD på plads, kan du gå til » Indstillinger » derefter i » Apps » og endelig ind "Applikationsadministrator".

Derfra kan du trykke på alle apps, når du gør det, vil du se, at du får mulighed for at overføre dem til ekstern lagring (ikke alle har denne mulighed, men de fleste har).

Hvis din telefon ikke er avanceret eller simpelthen ikke giver dig denne type mulighed, bør du bruge tredjepartsprogrammer, der udfører denne opgave med at kopiere og overføre filer automatisk, de bedste er:

Hellium: som giver dig mulighed for at lave en sikkerhedskopi af alle applikationer og informationer på kortet, og overfør det derefter til computeren, Google Drev, blandt andre. Tillad at foretage en gendannelse senere, hvis det er nødvendigt.

JS backup: Dette kopierer alle filer, inklusive kontakter, kalenderbegivenheder og musikliste, fra micro SD til computeren, så du kan gemme alle dine filer og se dem, når det er nødvendigt.

Husk, at du kan udfylde disse oplysninger ved at søge efter, hvordan du flytter billeder og videoer fra intern hukommelse til SD-kort? , og hvordan flytter man filer fra intern hukommelse eller telefon til SD-kort? hvis du ikke ved det og tørster efter information.

Og klar med denne sidste ting, ved du allerede alt, hvad du behøver for at kopiere eller flytte en fil eller mappe til roden af ​​et SD-kort, nu skal du bare øve dig i det, du har lært.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Go up