Sådan formateres en ekstern harddisk Min pc genkender ikke

Computerhardware kan tilbyde os overraskelser, der ikke er særlig behagelige, især hvis vi har en ekstern harddisk, uanset om det er Windows, Mac eller Linux, og når der er tilsluttet , han genkender det ikke. Dette kan give os hovedpine, fordi vi måske tror, ​​at vi har mistet den information, vi havde gemt der for altid. Men vi kan fortælle dig, at det har en løsning, og vi viser dig, hvad du skal gøre for at gøre formatere en ekstern harddisk, som min pc ikke genkender.

Denne type fejl kan opstå af flere årsager og tillader ikke vores eksterne harddisk at blive anerkendt af vores pc.

Et tydeligt eksempel på disse mulige årsager er, at der ikke blev tildelt noget bogstav, eller at der ikke blev oprettet en partition til det. Det er også muligt, at det har et beskadiget format, eller det er også en ny disk, og du skal formatere den.

Sandheden i det hele er, at disse eksterne drev hvor vi kan gemme oplysninger og overføre dem til en anden computer, er meget nyttige og nødvendige.

Og at vide, hvordan det fungerer, og hvad vi bør gøre i situationer som denne, er på tide. Da hvis du mister værdifuld information fra harddisken, ved du, hvordan du gendanner slettede filer.

Indeks
  1. Sådan formateres en ekstern harddisk Min pc genkender ikke
  2. Trin til formatering af en ekstern harddisk Min pc genkender ikke

Sådan formateres en ekstern harddisk Min pc genkender ikke

Det er muligt, at ekstern harddisk genkendes ikke af vores pc , på grund af et forbindelsesproblem med USB-porten. JA, når den er tilsluttet og ikke registreres eller ikke producerer den typiske lyd, når et USB-drev er tilsluttet. Dernæst skal vi gøre følgende for at sikre, at enheden vises i systemet.

Hvad vi skal gøre næste og gå til Enhedshåndtering, for at gøre dette går vi til Windows Start-menuen og højreklikker.

I valgmenuen vælger vi Enhedshåndtering . Et vindue vises på vores skærm med en liste over enheder tilsluttet vores pc.

Den næste ting, vi vil gøre, er at klikke på Harddiske, så dens liste vises, og vi skal finde den eksterne harddisk her.

Hvis en punkt af udråb vises på denne enhed, højreklikker vi og vælger Opdater driver fra menuen. Hvis problemet ikke forsvinder under denne operation, skal vi prøve følgende trin.

Trin til formatering af en ekstern harddisk Min pc genkender ikke

Det er muligt, at dette problem skyldes, at det er en ny ekstern harddisk, og den ikke har et format, så vi skal gøre følgende: først vil vi forbinde diskdrevet til vores pc.

Så går vi til startknappen for Windows og vi højreklikker, og fra indstillingsmenuen vælger vi Diskhåndtering.

Her kan vi se, at vores eksterne harddisk ikke er formateret, og vi skal give den til dem, for dette vil vi klikke på Accepter-indstillingen, der vises i vinduet for at formatere den.

Vi vil også se, at en graf vises i vinduet, og den er sort, nu placerer vi os på den og højreklikker, og vi skal vælge Nyt simpelt bind .

Der vises en guide på skærmen, hvormed vi formaterer harddisken, følger instruktionerne og tildeler den et bogstav. Det næste trin er at formatere det, og i dette tilfælde vil det være i NTFS-format, så skal vi navngive det og klikke på Næste. Og vi kan afslutte med guiden.

Når denne proces er fuldført, kan vi kontrollere, at harddisken vises og i blåt, hvilket indikerer, at vi kan bruge den. På denne måde er vi nået til slutningen af ​​denne interessante tutorial, som har vist dig, hvor nemt det er formatere en ekstern harddisk, som min pc ikke genkender.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Go up