Sådan ændres eller ændres teksten på en webside med et inspiceringselement

Browsere har en række interessante funktioner, der giver dig mulighed for det vide, hvordan en webside er sammensat . Mange af dem er højt værdsat af brugere af forskellige browsere, men de færreste tør udforske, hvad de er i stand til. Et godt eksempel på dette er redigering og ændring af tekst på en webside.

I denne artikel vil du opdage et af de mest interessante (og nogle gange endda sjove) værktøjer, som din yndlingsbrowser gemmer, og når du er færdig med at lære at bruge det, vil du helt sikkert prøve det, hver gang du besøger en internet side. side .

Indeks
 1. Elementer Inspektør
  1. Forskellige måder at bruge
  2. Hvordan det virker?
 2. Rediger tekster med Elements Inspector
  1. Hvad du vil, hvor mange gange du vil
  2. Gælder der nogen begrænsninger?
 3. En vidunderlig læring
 4. Har du ikke prøvet endnu?

Elementer Inspektør

Du har sikkert hørt om Element Inspector før. Det er et værktøj, der er integreret i praktisk talt alle browsere, som giver dig mulighed for det visualisere, hvordan disse sider er opbygget .

Med andre ord er det en måde at vide i dybden, hvordan de forskellige typer elementer, der udgør en webside, introduceres, en meget nyttig viden, især hvis du vil vove dig ud i verden sideudvikling.

Forskellige måder at bruge

Som sagt i begyndelsen, langt de fleste browsere har denne funktion indbygget . Det er dog generelt ikke tilgængeligt på samme måde. Generelt i browsere som Firefox eller Google Chrome er måden at få adgang til dette værktøj på meget enklere: gennem F12-tasten eller gennem indstillingsmenuen.

Det er også meget almindeligt, at værktøjet ikke vises som en elementinspektør, men som "Se kildekode", alt afhængig af den browser, du bruger.

Hvordan det virker?

Når du aktiverer elementinspektør-indstillingen, åbnes et vindue i browseren, som giver dig mulighed for vil vise hele strukturen af ​​websiden til gennem koder eller HTML-sprog. Med de data, du kan observere i hjemmesidens kildekode, kan du endda lære, hvordan du opretter din egen professionelle hjemmeside.

Derfra kan du vælge ethvert element, der er i denne serie af koder, for at fortsætte med deres ændring. Det vil være op til dig at identificere den type elementer, du ønsker at foretage en ændring på.

Rediger tekster med Elements Inspector

En af de mest almindelige anvendelser af dette værktøj er at ændre teksterne findes på hjemmesiden. Det er en ganske simpel procedure, og den kan bruges, udover at justere en webside i henhold til dine brugspræferencer, kan den være interessant, når du ændrer nyhedsoverskrifter til at spille en joke.

Hvordan kan du gøre det? Vælg blot den tekst, du vil redigere, tryk på højreklik og klik på muligheden "Inspicer element" .

På denne måde åbnes vinduet, der svarer til funktionen, og det vil finde dig præcis, hvor teksten er. Du skal bare slette, skrive hvad du vil have og lukke elementinspektørvinduet og ændringen foretages automatisk.

Hvad du vil, hvor mange gange du vil

Det er alt? Ja! Med disse enkle trin er du allerede ved at redigere tekst på en webside. Det er enkelt og hurtigt uden større komplikationer. Anbefalingen fokuserer naturligvis på vælg den tekst eller det element, du vil redigere så du behøver ikke at søge efter hvert element separat ved at rulle gennem denne funktions vindue.

Gælder der nogen begrænsninger?

Det vidunderlige ved denne funktion er, at du frit kan vælge type sider, hvor du vil foretage disse ændringer . Det er lige meget, om det er en lokal eller Facebook-nyhedsside, så længe din browser giver dig mulighed for at se kildekoden til en webside, kan du gøre dette. Det er endda muligt at redigere en webside via et professionelt værktøj: Wix .

En vidunderlig læring

Udover at lave kreative og sjove redigeringer, er denne funktion meget nyttig for alle, der er interesseret i koder og sprog, der er en del af strukturen på en webside, så tag ikke alt som en joke og vær meget opmærksom på indholdet af elementinspektøren .

Har du ikke prøvet endnu?

Du troede sikkert, at du havde brug for en ekspert i computer videnskab eller endda en hacker til at ændre indholdet af en webside. Nu hvor du ved, hvordan du ændrer og/eller ændrer teksten på en webside, tør du så prøve det? Del med andre denne ekstraordinære funktion, som din yndlingsbrowser gemmer.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Go up