Løsning: Mit Smart TV bliver på logoet og afspiller ikke noget

Hvis dit TV er et Smart TV og det ikke læser noget, forbliver det i logoet, dette kan primært skyldes 2 årsager, den første pga. elektriske skader og den anden på grund af misfarvning af interne komponenter på grund af overophedning.

Fejlen af blive i logoet og ikke gengive noget er meget almindeligt i dag, alle mærker af Smart TV præsenterer det på et eller andet tidspunkt. Elektronisk udstyr er designet til ikke at overskride dets maksimale brugstid.

For at dit Smart TV fortsætter med at bruge det og ikke køber et nyt, er der flere teknikker til at løse de problemer, der opstår på et bestemt tidspunkt. Nogle gange er de nemmere og nemmere at løse problemer, såsom at lysstyrken på Smart TV'et falder eller stiger.

Prøv at tage dit team til den bedste service, hvor de giver dig en garanti af, hvad der er blevet gjort mod dit Smarte, betroede og velrenommerede personale for at kunne opnå det bedste resultat eller den bedste løsning under alle omstændigheder.

Indeks
  1. Forbliver dit Thomson Smart TV på logoet?
  2. Dit Sony Smart TV starter ikke?
  3. Hvad er et Smart TV reballing?

Forbliver dit Thomson Smart TV på logoet?

Denne type fejl, når dit Smart TV ikke starter eller sort skærm er placeret, ville det første skridt være at kontrollere strømforsyningen, ellers starter den ikke eller udsender lyd. Det er også nødvendigt at kontrollere mikroprocessoren på Smart tv'et på det elektroniske kort, det integrerer hukommelse og andre ting .

Så er det dig skal pakke den om dvs. fjern chippen, rengør loddeforbindelserne med en speciel væske som flux og kugler og sæt den til sidst på plads igen med en ny lodning, vil denne nye lodning give den en bedre finish og holdbarhed.

En anden måde ville være at indgyde flux eller lignende væske i mikrocontrolleren , denne proces tillader dåsen at gå, hvor dåsen er. For at lave en hjemmelavet reballing kan man bruge en varmluftloddekolbe og sende den forsigtigt til mikrocontrolleren uden at overstige 70°C.

Ved afslutningen af ​​proceduren med stor omhu skal du vente på, at den køles af, det vil sige, bringe den til stuetemperatur, før du tænder den. På samme måde, hvis det ikke virker, ville den sidste mulighed være at sende pladen til en eksternt værksted med speciale i ompakning eller køb hele tallerkenen.

Dit Sony Smart TV starter ikke?

Når det sker, at dit Sony Smart TV bliver i logoet og ikke gengiver noget, fordi det ved første øjekast er et softwareopdateringsproblem, og at geninstaller straks softwaren så du løser problemet.

En anden løsning ville være at kontrollere mikroprocessorens biasspændinger. Det er vigtigt at vide, at forspændingerne er mellem 1,2, 1,8, 2,5, 3,3 og 5 volt som, hvis ikke inden for disse værdier, ville være årsagen til problemet.

Lad os sikre os, at strømforsyningen sender forsyningsspændingen korrekt til kortet, to vigtige spændinger, der skal ankomme, er 12 og 5 volt. De 12 volt bruges til at drive lyden.

Med det værktøj, der skal bruges, altså voltmeteret, kan du kontrollere alle forspændingerne og dermed vide, om de er i det rigtige område eller ej, og lokalisere fejlen.

Hvad er et Smart TV reballing?

Til alt udstyr der har holdt op med at virke på grund af overophedning anvendes videochip-omlodning, bedre kendt som reballing, reballing, det vil sige at lodde de små loddekugler, er en billigere procedure end at udskifte bundkortet.

Ved hjælp af specialiseret værktøj den nødvendige temperatur påføres for at aflodde komponenterne uden at beskadige dem, alt loddet renses for at fortsætte med lodningen med et stærkere loddemiddel og til sidst forbinde det til bundkortet.

Dernæst skal du kontrollere alle andre komponenter såsom video- og lydkort. Med reballing, dine problemer med dine elektriske apparater sidste generation vil tage ende.

Rebelling er noget nyt, der er kommet for at blive og løse alle dine problemer med elektriske enheder, der har en mikroprocessor, det er meget nemt at gøre derhjemme med en varmepistol eller i bringe har en maskine reballing service.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Go up