Sådan får du vist gamle eller slettede websider på internettet gratis

Internettets verden ændrer sig konstant, sider som Google.com har udviklet sig meget siden deres fremkomst, på samme måde som mange andre er blevet fuldstændig elimineret fra internettet. Hvis du vil vide det hvordan man kan se gamle eller slettede websider gratis, læs følgende information omhyggeligt.

Der er forskellige måder at se gamle hjemmesider på. Dette er især nyttigt, hvis du ønsker at se udviklingen af ​​en side eller observere en platform, der allerede er forsvundet . Denne gang bringer vi dig, hvad vi anser for at være det bedste eksisterende værktøj til dette formål.

Sandheden er, at den følgende platform hovedsageligt bruges til underholdning, så hvis du leder efter måder at underholde dig selv på, anbefaler vi disse 20 sider for at dræbe internettiden og reducere stress, for ikke alt fungerer. Uden videre, tjek følgende hjemmeside.

Indeks
  1. Way Back maskine
    1. Hvad er WayBack Machine?
  2. Sådan får du vist gamle eller slettede websider på internettet gratis

Way Back maskine

Sikkert alle, der har brugt internettet konstant kender denne hjemmeside. WayBackMachine er en af ​​de sider, der, selvom den går noget ubemærket hen, kan blive meget nyttige, hvilket er grunden til dens popularitet.

Hvad er WayBack Machine?

WayBack Machine er en hjemmeside designet til at observere udviklingen af ​​din foretrukne websider. Det fungerer som en slags fil, hvorigennem du kan få adgang til indhold, der ikke længere eksisterer. Det er af denne grund, at det også er muligt at se gamle eller slettede sider på internettet.

Det mest interessante ved denne hjemmeside er, at du kan se sådanne anerkendte sider som Facebook Hvor Google, men også nogle mindre kendte. Af denne grund, hvis der er en side, som jeg konstant gik til, og den ikke længere eksisterer, bør du overveje at bruge denne platform.

Ved brug af WayBack Machine, det er det muligt at se en detaljeret registrering af udviklingen af ​​enhver hjemmeside. På denne måde kan du observere de æstetiske og funktionelle ændringer, der er til stede i en lang række internetplatforme, uden tvivl et hjørne specielt designet til nysgerrige.

Hvis du vil lære at bruge denne platform, er du kommet til det rigtige sted, da vi har udarbejdet en meget enkel tutorial. Med det kan du gå tilbage til internettets fortid og observere de websteder, der allerede er fuldstændig elimineret, til gengæld kan du også se berømte websteder i deres fortid.

Sådan får du vist gamle eller slettede websider på internettet gratis

Et aspekt, der gør WayBack Machine så speciel, er, at den er meget nem at bruge. Enhver kan henvende sig til det når som helst og se udviklingen af ​​deres yndlingswebsteder. For at bruge denne side skal du blot følge nedenstående trin:

  1. Det første du skal gøre er at gå ind på siden, for dette kan du gøre det via følgende link Webarkiv
  2. Når siden er indlæst, skal du gå til tekstområdet, det er her du skriv navnet på den hjemmeside, du vil se. For eksempel: du kan sætte Google.com, for at starte søgningen tryk Indgang .
  3. I den øverste del af skærmen vil alle optagelser blive vist, for eksempel vil du bemærke, at der i tilfælde af Google-siden er optagelser siden 11. november 1998.
  4. Du kan til enhver tid vælge fra det første skærmbillede af siden. På denne måde er det muligt at se udviklingen af ​​en specifik side og endda at observere hjemmesider, der ikke længere eksisterer .

Som du kan se, er processen med at bruge WayBackMachine er meget enkel, du skal bare kende den nøjagtige adresse på den hjemmeside, du vil besøge. Takket være dette værktøj vil du være i stand til at observere Internet tidligere og ved mange lejligheder vil du se information, som du ellers ikke ville have adgang til.

Find andre muligheder for at bruge tid på internettet på en behagelig måde. Med det forrige link vil du se en artikel, hvor vi taler om disse sjove og interessante hjemmesider, som kan findes på Word Wide Web.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Go up