Hvordan kopierer man filer og mapper hurtigere med Robocopy?

Hvis du vil flytte dokumenter hurtigere, er det bedre at bruge værktøjet kaldet "Robocopy". Af denne grund har vi udarbejdet denne tutorial, hvor du vil lære Hvordan kopierer man filer og mapper hurtigere ved hjælp af Robocopy?

Indeks
  1. Hvad er Robocopy?
  2. Brug Robocopy til at kopiere filer og mapper hurtigere
  3. Hvordan kopierer man filer og mapper hurtigere med Robocopy?
  4. Er Robocopy værd at bruge?

Hvad er Robocopy?

Robocopy, som også er kendt som konsekvent filkopiering (for sin engelske oversættelse af "Robust filkopi" ) er en kommando, som vi kan bruge i kommandokonsollen i Windows 10. Derfor er det tilrådeligt at kende CMD-kommandoprompten.

Formålet med Robocopy er overførsel af filer, der indeholder en bestemt mappe. Denne proces er normalt relativt hurtigere end konventionel filoverførsel. Et negativt aspekt ved Robocopy er, at det kræver kendskab til Windows-kommandolinjer. Det er derfor, de fleste brugere undgår denne overførselsmåde.

Brug Robocopy til at kopiere filer og mapper hurtigere

Hvis du vil prøve eller bruge denne interessante funktion i Windows, anbefaler vi, at du læser følgende guide, hvor vi på den enkleste og mest basale måde vil forklare, hvordan dette værktøj fungerer, og hvordan du bruger det til at flytte filer mellem dine lagerenheder.

Hvordan kopierer man filer og mapper hurtigere med Robocopy?

Det er bestemt muligt at kopiere en liste over filer med et enkelt klik i Windows. Processen med at kopiere hele filer og mapper med Robocopy er dog ret enkel at udføre. Hvis du er i tvivl om dette, anbefaler vi, at du følger instruktionerne nedenfor til punkt og prikke:

  1. Først skal du åbne Windows-kommandokonsollen også kaldet CMD. Dette kan gøres ved at gå til startmenuen og direkte søge efter 'cmd'.
  2. Når du har fundet CMD-applikationen, anbefaler vi, at du højreklikker på den og vælger "Kør som administrator". Når du gør dette, vises Windows-konsollen på skærmen.
  3. Der vil du gøre hele processen, som er ret enkel. Det er nok at placere koden "Robocopy", og senere er det nødvendigt at angive kildemappen og destinationsmappen. For eksempel: robocopy C:\Downloads C:\Games .
  4. Det skal bemærkes, at det er nødvendigt at skrive robocopy-koden, bruge et mellemrum, skrive kildemappen og til sidst mellemrummet og destinationsmappen. Hvis det ikke gøres på denne måde, vil programmet ikke fungere.
  5. Når du har indtastet adressen korrekt, skal du trykke på "Enter", hvorefter filoverførselsprocessen skal begynde. Således vil alle filer blive flyttet fra en mappe til en anden.
  6. Ud over det, kan du foretage nogle konfigurationer, mens du overfører, men dette anbefales kun til avancerede brugere. Du vil være i stand til at få adgang til disse koder via følgende link fra Microsoft Robocopy Codes.

Er Robocopy værd at bruge?

det filoverførsel til Robocopy-hjælp er normalt ret hurtig, så det betragtes som et af de bedste alternativer til Windows Stifinder. Derfor er det praktisk, hvis du vil flytte store mængder filer fra et sted på din computer til et andet.

Dette er helt sikkert noget, du skal vide, hvis du skal omorganisere dine filer. Denne funktion er til stede i alle versioner af Windows, og den kan også være særlig nyttig, hvis du har problemer med at flytte dokumenter fra din computer.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Go up