Sådan synkroniseres lyd og video af MKV-videofil

Film i MKV-format har vundet popularitet i de senere år, da det afspiller filerne i high definition og tilbyder brugeren Blueray-kvaliteten helt gratis; dens indflydelse på den nuværende teknologi har været så stor, at Windows 10 har en indbygget afspiller til filer i dette format.

MKV-formatet er en del af familien af Matroska gratis software , samt MKA-formater til lyd, MKS til undertekster og MK3D til tredimensionelle filer, såsom videospil, animationer, interaktive bøger, blandt andre; og den skylder sit navn til den populære russiske dukke "Matryoshka", den, der har flere dukker inde i en anden.

I software før Windows 10 , som ikke har en indbygget afspiller, der understøtter kvaliteten af ​​MKV-videoer, er det nødvendigt at downloade et program for at afspille dem, såsom til Mac OS, Linux og mobiltelefoner, den mest brugte er VLC Player, hvis l trafikkegleikon er mere og mere populær blandt brugerne.

En film i MKV kan indeholde en ubegrænset mængde lyd, så du kan nyde din film på det sprog, du foretrækker, den kan også give ekstra indhold, som du ikke finder i AVI-formater, en interaktiv menu, blandt andre egenskaber, der gør det til en meget behagelig oplevelse for mest krævende. Og du kan endda konvertere DVD/ISO-videoformater til MKV uden kvalitetstab.

Du skal tage højde for, at når du bruger disse filer, jo mere indhold de har, jo mere de vil være tung og optage mere hukommelse på din computer eller elektronisk udstyr, så du skal sikre dig, at du har en computer, der kan fungere. sammen med kvaliteten leveret af Matroska-softwaren.

Indeks
  1. Nogle ulemper, der kan opstå.
  2. Synkronisering mellem lyd og video

Nogle ulemper, der kan opstå.

På trods af det faktum, at vi har givet de mest slående og funktionelle egenskaber ved Matroska software, skaberne af et sådant vidunder slipper ikke for ulemperne, en af ​​de hyppigste er desynkroniseringen mellem lyden og videoen i vores film, nogle gange langt fremme. af den tid, vi ser, eller meget sent.

Andre problemer, der kan opstå, er, at da de er usædvanligt egnede beholdere til at indeholde utallige mængder af undertekster, lyd og video i HD-kvalitet, er det ofte umuligt at dele det på øjeblikkets sociale netværk eller Læs på enheder med lidt lagerhukommelse.

Men der er andre applikationer, der er i stand til at løse det første, vi har nævnt, og dermed give os mulighed for at nyde vores film eller serier uden afbrydelser med lyd og video perfekt synkroniseret på en endegyldig måde, stik imod de midlertidige løsninger, som visse aktører foreslår os. .

Synkronisering mellem lyd og video

Den første ting at gøre er at gå til Bunkus.org-siden og downloade MKVToolnix-pakken, som, som navnet antyder, vil give dig et værktøjssæt til at ændre og reparere MKV-filer; Når det er downloadet, skal du køre programmet for at fuldføre installationen, og derefter genstarte din computer, når du bliver bedt om det.

Nu hvor denne applikation er installeret, er vi klar til at starte processen med at reparere vores fil MKV, i starter med at køre vores yndlingsmedieafspiller og vælge den usynkroniserede fil; du skal fokusere og finde ud af tidsforsinkelsen mellem lyd og video.

Brug muligheden "Tidsforskydning" Hvor "Lyd og Videosynkronisering» for at hjælpe dig, og når det er gjort, kan du starte MKVmerge . Når den er startet, klikker du på Enter og derefter på Tilføj, som finder den fil, du vil reparere, og fremhæver den; appen viser dig sporene som separate dele.

Fremhæv det nummer, der afspilles hurtigst, hvis det er lyden, der går forud for videoen, skal du klikke på filformatet, som kan MP3 Hvor MP4A, på den anden side, hvis det er videoen, der går forud for lyden, skal du klikke "slag1" Hvor "MPEG", så gå til » Specifikke formatmuligheder "

Indtast her antallet af millisekunder, hvor fejlen er fundet, eksempel: hvis sporet går forud for de øvrige 7 sekunder, ville det være 7000, og hvis det er 5,6 sekunder, 5600. Når du er færdig, skal du klikke på anmeldelse, tildele et navn til den rettede. fil, og gem, og klik derefter på » Start multipleksing og vent på, at programmet kører, når det er færdigt, synkroniseres det.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Go up