Hvordan man løser fejlen ved indlæsning af operativsystemet er ikke fundet

Når vi har en elektronisk enhed, er vi ikke fritaget for de fejl, der kan opstå ved brugen af ​​den, da den lider under , i løbet af vejr et par tilbageslag, hvoraf de fleste kan repareres.

En af de mest repræsentative og synlige fejl, som vi kan finde på nogle computere er "Fejl ved indlæsning af din pc's operativsystem", som normalt vises, når et nyt Windows XP-system er blevet installeret og starter med handlingen Jeg falder tilbage i vores system.

Den fælles ting er, at mens maskinen begynder sin boot-proces, BIOS og CMOS på computeren begynder at kontrollere hardwaren i det nævnte system såvel som i operativsystemet.

Det sædvanlige er, at når noget begynder at gå galt, vil BIOS og CMOS ikke udføre den normale opstartsproces for dit operativsystem, fordi det på grund af dette ikke er muligt at få adgang til Windows-skrivebordet.

Men andre versioner af Windows, såsom Windows Vista eller endda Windows 7 vil ikke have det samme advarselssystem, og derfor vises denne meddelelse muligvis ikke for dig.

Hvis det indledende problem du har med din computer er det faktum, at du ikke er i stand til at indlæse Windows Vista- eller Windows 7-systemet uden at denne meddelelse vises, skal du kun begynde at prøve "Initial Repair", som udføres med Windows installationsdisk .

Indeks
  1. Hvad er årsagen til, at denne fejl vises?
  2. Trin til at løse problemet med fejlen?

Hvad er årsagen til, at denne fejl vises?

Der er tre hovedårsager til, at denne fejl kan vises på din computer, som er vigtige at overveje, hvis du vil udføre den korrekte reparation:

  1. Det er muligt, at BIOS inde i bundkortet er ikke kompatibel med størrelsen eller, hvis dette ikke er tilfældet, med konfigurationen af ​​den enhed, der har Harddisk.
  2. Kontroller, at harddiskindstillingerne passer til CMOS .
  3. Hvis du har oprettet nogen form for partitioner inde på harddisken, er der mulighed for, at der er en fejl inde, som gør det umuligt at installere det korrekt.

Trin til at løse problemet med fejlen?

  • Start med at konfigurere BIOS og CMOS korrekt

En af hovedårsagerne til dette problem er årsagerne 1 og 2, som vi har placeret i begyndelsen af ​​artiklen, af denne grund en af ​​de mest logik er at udføre en fuld BIOS-opdatering på dit bundkort.

Alt dette ved at udføre denne handling manuelt på din computer eller, hvis det ikke sker, gøre det via producentens hjemmeside, hvor du kan finde små tutorials til at udføre denne opgave.

På samme måde skal du gå til konfigurationen CMOS for at sikre, at din harddisk er blevet registreret korrekt, og at » Adgangstilstand ændres til Bred eller AMLA at tilføje understøttelse af stor kapacitet harddisk.

  • Begynder at løse problemer med harddiskpartitioner

Når en diskpartition oprettes, er den mest almindelige, at denne fejl kommer fra en dårligt oprettet partition på harddisken, fordi der derfra vil komme en stor mængde fejl fra belastningen af operativ system.

Du kan rette alle de fejl, der skyldes denne belastning af operativsystemet med PowerSuite Golden-applikationen, som tilbyder sine brugere en grafisk interface let at få adgang til og vil hjælpe dig med at løse alt dette problem.

Den indeholder nogle grundlæggende tutorials, ideelle til at udføre opgaven med reparation og bedring af systemet, så du ikke føler dig fortabt på noget tidspunkt.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Go up