Hvad bruges 4G LTE til, og hvilken teknologi er hurtigere LTE eller 4G?

Hvis du er ny til mobilnetværk og ønsker at lære mere, er du kommet til den rigtige position. Dernæst vil vi forklare i detaljer alt, hvad du behøver at vide for bedre at forstå LTE eller 4G teknologi. Stillet over for dette 4. generations netværk er det godt at kende dens forskel med 3G-netværket. På denne måde vil du lære alle de grundlæggende oplysninger om emnet første hånd.

Uden tvivl har disse nye netværk revolutioneret måden vi forbinder fra vores mobile enheder. Derfor forekommer det os vigtigt at fremhæve nogle aspekter, som vi skal kende for at blive opdateret i teknologiens verden. Hvis du vil vide lidt mere om det, inviterer vi dig til at læse videre. Lad os gå!

Indeks
  1. Hvad er 4G-teknologi?
  2. Hvad er LTE?
  3. Den største forskel mellem de to netværk

Hvad er 4G-teknologi?

I dette første afsnit skal vi give dig en åben mund, så du forstå det grundlæggende i 4G hurtigt og nemt. Først og fremmest står akronymet 4G for "4th Generation", og det har været en type internetforbindelse, der har været tilgængelig for offentligheden i et par år nu. Med hensyn til driften er den baseret på IP-protokollen. Dette netværkssystem udføres af den interaktion og drift, der eksisterer mellem trådløse netværk.

Dog netværket 4G kan ikke arbejde alene, fordi det skal interagere med LTE teknologi for at forbedre sin båndbredde. På denne måde forbedrer det forbindelsen gennem dette netværk i høj grad og giver os mulighed for at uploade vores filer til nettet uden problemer. Derudover kan vi også nyde vores yndlingsindhold i streaming, takket være denne forbedring i forbindelsen opnået gennem interaktionen af ​​LTE-teknologi.

Hvad er LTE?

Til at begynde med bør du vide, at akronymer står for " langsigtet udvikling (på spansk betyder det langsigtet evolution). Dette netværk bruger bredbåndsteknologi til at tillade transmission af data for at få adgang til internettet.

Grundlæggende er LTE den erstatningsgeneration af GSM-netværk, der var i brug for et par år siden. LTE er også ansvarlig for at komplementere 4G-teknologi for at øge forbindelseshastigheden. Det er derfor, vi skal påpege, at LTE og 4G er forskellige og at de supplerer hinanden for at forbedre forbindelsen.

Den største forskel mellem de to netværk

Denne gang vil vi tale lidt om væsentligste forskelle mellem 4G- og LTE-netværk . Når det kommer til hastighed, er 4G-netværk mere begrænsede end LTE-netværk. For at give dig en idé vil den maksimale forbindelseshastighed, vi får med 4G-netværket, være 150 Mbps.

Tværtimod, hvis vi er tilsluttet et LTE-netværk, kan vi opleve en hastighed på omkring 450 Mbps . Det er derfor, hvis vi kun taler om forbindelseshastighed, så kommer LTE-netværket i top.

På den anden side skal du huske på, at denne forskel i forbindelseshastighed ikke er mærkbar, når vi bruger sociale netværk eller instant messaging-applikationer. Hvor vi vil bemærke denne forskel vil være hvornår at downloade eller uploade filer til skyen i videoopkald, og når vi ser streaming indhold.

Efter at have gennemgået de brede fordele ved 4. generations (4G) netværk, efterlader vi dig en vejledning, der giver forslag til at aktivere det på din smartphone og drage fordel af denne teknologi. Hvis du kunne lide dette indhold, håber vi, at det fjernede din tvivl; så glem ikke at dele det med dit fællesskab eller med nogen, der måtte have brug for disse oplysninger.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Go up